Jump to content

Photo
- - - - -

Mini Vivi Nova или Kanger T3?

• Please log in to reply
25 replies to this topic

#21 NiOOH

NiOOH

Silver потребител

• Супер потребители
  • PipPipPip
  • 477 posts

Posted На 13.01.13 г. в 15:00

Не знам какво правя неправилно, но от 2 месеца ползвам Т3 сравнително често и нямам никакъв проблем с него :smiley_emoticons_joint: Но съм съгласен че Vivi-то е по-добро :thumbup1:

Нищо не правиш неправилно. Т3 не е лош картмайзер и общо взето си работи безпроблемно, просто Виви-то е по-добро във всяко отношение. При положение, че разликата в цената се равнява на по-малко от две кутии цигари, не виждам защо някой ще предпочете едното пред другото.

#22 nCuXaPa

nCuXaPa

Летящият холандец

• Участници
  • PipPipPip
  • 84 posts

Posted На 13.01.13 г. в 15:52

Не знам какво правя неправилно, но от 2 месеца ползвам Т3 сравнително често и нямам никакъв проблем с него :smiley_emoticons_joint: Но съм съгласен че Vivi-то е по-добро :thumbup1:

Нищо не правиш неправилно. Т3 не е лош картмайзер и общо взето си работи безпроблемно, просто Виви-то е по-добро във всяко отношение. При положение, че разликата в цената се равнява на по-малко от две кутии цигари, не виждам защо някой ще предпочете едното пред другото.

Абсолютно на същото мнение съм и аз. С T3 съм от 2 седмици и не съм имал почти никакви проблеми с него, но спор няма - VIVI-то е по-добро при всички положения.

Edited by nCuXaPa, На 13.01.13 г. в 15:52.

#23 roni

roni

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 11 posts

Posted На 13.01.13 г. в 18:57

Миналата седмица си взех vision mini nova, качеството на изработката е добро и няама как да има течове. Но имам проблем със удъра и аромата, много слабо се усещат, уж пише 1,8ом и съм пробвал различни течности.

Какво да направя сега, да си взема някой мод(и без това го обмислям), сега съм на ego C upgrade? Понеже виждам колегите пишат vivi-то искало повече ток. Като е на ток(usb) маалко подобре се усеща.

#24 yass

yass

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 349 posts

Posted На 13.01.13 г. в 19:10

Определено си струва да вземеш мод, каквото и да си приказваме.

#25 stocher

stocher

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 21 posts

Posted На 13.01.13 г. в 19:14

Миналата седмица си взех vision mini nova, качеството на изработката е добро и няама как да има течове. Но имам проблем със удъра и аромата, много слабо се усещат, уж пише 1,8ом и съм пробвал различни течности.

Какво да направя сега, да си взема някой мод(и без това го обмислям), сега съм на ego C upgrade? Понеже виждам колегите пишат vivi-то искало повече ток. Като е на ток(usb) маалко подобре се усеща.

Намери някой приятел с мод, виж как работи и ще разбереш какъв е проблема! Това, че пише не значи че е 1.8ом. Поздрави!

#26 NiOOH

NiOOH

Silver потребител

• Супер потребители
  • PipPipPip
  • 477 posts

Posted На 13.01.13 г. в 19:21

Или го подкарай на напълно заредена батерия в режим без регулация на напрежението. Виж как ще са първите 30-40 дърпания.