Зареждане...

Магазини и контакти

Лого www.pPV-BG.com магазин за електронни цигариОнлайн магазинът PV-BG.com  стартира в началото на 2010 година и смело може да твърдим, че стана основоположник на съществена промяна в онлайн търговията с електронни цигари и консумативи за тях. До 2011 година на пазара почти изцяло отсъстваха онлайн магазини, ползващи специализиран софтуер за онлайн търговия, даващи възможност за избор от богата гама продукти, разнообразни компоненти и консумативи и всичко това - на достъпни цени, без типичната "българска надценка", която всички в екипа ни намираха за проява на балкански манталитет.

Повече от 3 години по-късно и след като през изминалата 2012 станахме свидетели на бум на продажбите на електронни цигари, оценяваме, че, заедно с едва единици други сме превърнали този бизнес в... бизнес. Естествено, покрай фирмите, които се занимават наистина сериозно с разпространението на електронни цигари и консумативи, все още процъфтява и куфарната търговия, но е факт, че днес има повече онлайн магазини, повече офиси и специализирани магазини, в които може да получите ценни насоки и съвет какво да купите, и се радваме, че част от заслугата за това е наша.

Независимо, че PV-BG си остава преди всичко онлайн магазин, в нашия офис или магазините на франчайзърите ни, както и в нашия форум, винаги ще получите адекватни съвети - ние няма да ви подведем с покупките на продукти, които самите ние не бихме ползвали - приемете, че това е философията ни - да не продаваме излишни или излишно скъпи продукти и такива, които са обект само на модна тенденция, а устройства, които да вършат работа и подкрепени от надеждна гаранция срещу повреди.

PV-BG далеч не е единственото място, където да закупите електронна цигара, но е от малкото правилни места на пазара ни. И ако смятате, че не е редно да толерирате и дори стимулирате нелегалната търговия и продажбата на "ментета", че е логично продавачите да са и потребители и да разбират от това, което продават, а цените не трябва да са надути с надценки тип "ден година храни" - попаднали сте на правилното място.

Колкото до самите продукти - макар електронните цигари да са постоянен обект на негативни и очернящи статии и PR от страна на саморекламиращи се доктори, които "ще ви откажат от цигарите срещу заплащане" и най-вече - от страна на тютюнопроизводители и вносители, фактите са, че това е най-ефективният, безвреден и съобразен с изискванията на потребителите начин да откажете цигарите, или просто да ги замените с нещо хиляди пъти по-безопасно за здравето ви. За съжаление - нито медиите и дори самата ни държава имат финансова изгода да се съгласят с това.

За връзка с нас може да използвате формата за контакти тук или някой от магазините ни:

София, офис на ХардуерБГ ООД:

  • офис в София: кв. Стрелбище, ул. Бадемова гора 9, ет.1 (работно време за получаване на стока от поръчки от понеделник до петък, 10:30 до 18:30 часа); телефони: 02/866 70 70

Представители:

 

Стара Загора:

  • официален представител в Стара Загора: Фото Елит, ул. Христо Ботев 80; телефони: 0898 58 78 38, 042/639632

 

 

 
Екипът на www.PV-BG.com

 

Коментари

*****

26.03.2020, 09:36

"Здравейте, работим нормално."

*****

25.03.2020, 16:45

"Здравейте работи ли магазина или е затворен както повечето?"

*****

16.10.2018, 07:36

"Много коректни!"

*****

09.10.2015, 16:50

"Чудесна работа колеги! Много съм доволен от професионализма и опита ви. Каквото сте ми препоръчали всичко е според очакванията.
Благодаря ви!"

****

18.07.2014, 06:30

"Аз лично останах много доволен от продуктите. Личи си, че са качествени! 1000MAH USB UPGRADE батерията е супер- с оригиналното зарядно за 220V се зарежда за 2-3 часа, като може да си пушиш без проблем през това време. Засега батерията не ме е предавала, но гледам да я зареждам винаги когато имам възможност. Ползвам я заедно с МТ3 танк - 1.8 ома съпротивление на нагревателя. Тази комбинация е много добра. Имам обаче и една забележка- ако може да добавите повече аромати от 5мл. наистина ще съм ви много благодарен. "

*****

29.05.2014, 17:28

"Да.Всичко е налично в офиса в Лозенец."

*****

29.05.2014, 13:16

"Здравейте, в централния офис има ли изложени продуктите ? Искам да ги видя на живо, преди да купя нещо."

*****

21.08.2013, 14:26

"Най-лесно - питайте в офиса, принципно има някои течности, които зареждаме само за определени клиенти и не ги продаваме през сайта, нито поръчваме по-големи количества."

*****

10.08.2013, 11:45

"Искам да споделя поредното си приятно впечатление от магазина: Вчера (09.08.2013) си закупих няколко неща, между които и LR атомайзер за eroll. Атомайзера даваше вкус на изгоряло от самото начало. Звъннах в магазина да попитам при дадената ситуация дали мога да направя рекламация. Въпреки че консумативите не подлежат на замяна, колегата ми обясни на какво може да се дължи проблема (съответно как да бъде оправен) и цитирам: "ако не се оправи ела, ще ти го сменим, няма проблем". Съвета свърши работа и сега отново си пафкам с кеф, благодаря!
Така се печелят клиенти!
Имам и следната питанка: интересувам се от различни аромати на течностите joyetech от наличните, има ли вариант да се направи поръчка?"

*****

25.11.2012, 11:08

"4.45 лева с обикновена доставка. Над 85 лева поръчка - нула лева.

Цените на останалите методи може да ги видите като добавите продукти в кошницата и пристъпите към поръчката. Ще получите разнообразен избор от методи за доставка."

Ново мнение

Напишете символите, които виждате на изображението.