Нищо не знам
Posted На 19.09.12 г. в 23:16
Пуша по около 1 кутия и малко повече на ден Виктори единица от около 12-13 години.
Какъв модел, вид, марка, консумативи и т.н?
Възможно ли е да се закупят online и откъде?
Не съм от София, а тук не продават.
Има наистина много ел. магазини с всякви оферти.
Какво точно е усещането? Като да смениш марката или по-силно?
Колко около ще излиза на месец?
От здравословна гледна точка с какво са различни?
Пише, че са безвредни, но видях доста статии, в които пише обратното.
Горния въпрос, но за белите дробове. Нали пак става въпрос за нещо, което се обсорбира от тях?
Реално с ел. цигарите, човек чувства ли се така все едно ги е отказал (тези, които са ги отказвали за някакво време ще ме разберат)?
Не намерих отовори на тези въпроси, затова пиша нова тема. Благодаря предварително на отговорилите.
Posted На 19.09.12 г. в 23:23
Понеже разходите са строго индивидуални мога да ти кажа само за усещанията

Пушенето на електронна цигара няма нищо общо с пушенето на аналогова. Отнема време и се иска желание да свикнеш. Иначе здравословно, мога съвсем отговорно да заявя, че 4 месеца след като ги отказах аналоговите и съм на електронна се чувствам много по-добре. Даже свалих 7-8 кила на пук на клишетата, че се дебелее

За всичко останало разгледай форума и ще намериш отговори на въпросите си.
Разгледай и магазина на този сайт, от там можеш да си поръчаш всичко необходимо.
Posted На 19.09.12 г. в 23:39
На всичките ти въпроси има отговори в този форум. Вярно е, че ще отделиш 2-3 часа за четене, но ще разбереш много неща.
Аз като се запалих влязох тук и четох, четох и след доста четене вече можех да задавам по-смислени въпроси.
Само ще ти кажа, че ако наистина си се запалил, няма да съжаляваш.
И другото най-важно нещо е, да не си купуваш цигарата от къде да е (за да не се разочароваш). Има няколко читави магазина с качествена стока и всичките си имат електронна версия и доставят с куриер. И тъй и тъй си в този форум - магазина към него е един от читавите (горе вляво има бутон МАГАЗИН). Така че, смело пазарувай от тук.
Posted На 20.09.12 г. в 10:56
И според мен не Ви се е ровело... Има всякакви теми и то доста подробни, с които ще сте половин специалист ако се поразровитеЗдравейте, запалих се по тези ел. цигари, но нямам никаква информация за тях. Разбирайте, че не разбирам нищо. Преди малко видях за пръв път как изглеждат на снимка.
Пуша по около 1 кутия и малко повече на ден Виктори единица от около 12-13 години.
Какъв модел, вид, марка, консумативи и т.н?
Възможно ли е да се закупят online и откъде?
Не съм от София, а тук не продават.
Има наистина много ел. магазини с всякви оферти.
Какво точно е усещането? Като да смениш марката или по-силно?
Колко около ще излиза на месец?
От здравословна гледна точка с какво са различни?
Пише, че са безвредни, но видях доста статии, в които пише обратното.
Горния въпрос, но за белите дробове. Нали пак става въпрос за нещо, което се обсорбира от тях?
Реално с ел. цигарите, човек чувства ли се така все едно ги е отказал (тези, които са ги отказвали за някакво време ще ме разберат)?
Не намерих отовори на тези въпроси, затова пиша нова тема. Благодаря предварително на отговорилите.

Posted На 22.09.12 г. в 17:19
А тия спамери от екоцигар, някой има ли впечатление от тях?
Евтини са им продуктите, но не пише марки.
Е как да не пише марки - e-health cigarette са

странно е защо комплекта струва цели 60 кинта, при положение че в магазин всичко по левче може да си го вземеш за 8-10лв макс

Posted На 23.09.12 г. в 04:27
А тия спамери от екоцигар, някой има ли впечатление от тях?
Евтини са им продуктите, но не пише марки.
Е как да не пише марки - e-health cigarette саориджиналдЪ .. разтърси се във форума за мнения да видиш кво става
странно е защо комплекта струва цели 60 кинта, при положение че в магазин всичко по левче може да си го вземеш за 8-10лв макс
Даже 8, 9 лв......

Posted На 27.09.12 г. в 22:00
http://apteka.framar...ект-smoketronic
http://apteka.framar...-комплект-ego-t
Тия добри ли са?
От тук кои може да ми препоръчате за 80-90 лева?
Видях моделите, но не знам на кое да се спрас
Видях и някои мнения. Не ми трябва голяма и с резервни части (работя дистанционно и не знам колко ще я ползвам, дали ще свикна и т.н.), но да си е стартов пакет.
Edited by some1, На 27.09.12 г. в 22:06.
Posted На 27.09.12 г. в 22:23
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo

http://goo.gl/NYLbA
Posted На 27.09.12 г. в 22:47
...
Тази определено ме заинтригува, утре ще си поръчам

Стига, човека ще вземе да се върже и да ръсне една стотарка.
По темата: Човек, цъкни горе на бутона Магазин и си избери нещо.
Posted На 27.09.12 г. в 23:33
...
Тия добри ли са?
От тук кои може да ми препоръчате за 80-90 лева?
Видях моделите, но не знам на кое да се спрас
Видях и някои мнения. Не ми трябва голяма и с резервни части (работя дистанционно и не знам колко ще я ползвам, дали ще свикна и т.н.), но да си е стартов пакет.
"Мнооооого" са добри!!! Ама не знам имаш ли рецепта...
Пробвай с рецептурна книжка (по линия на НЗОК) - може да ти излезе ОЩЕ по-скъпо

Боже, колко мъка (сайтове) има на този свят...
http://apteka.framar.bg/30024893/%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B0-%D1%86%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82-smoketronic
Тази определено ме заинтригува, утре ще си поръчам
Topper, ще дадеш ли да дръпна 1-2 пъти?

Edited by puf-paf, На 28.09.12 г. в 08:06.
Posted На 28.09.12 г. в 05:56

И в страни от майтапа - ще да потвърдя мнението на колегите. Some1, вземи си нещо истинско от някой истински магазин. Тази е-аптека ще те докара до валидол най-вероятно.
Posted На 28.09.12 г. в 06:17
Мисля, че навсякъде в БГ цените се слагат "на око". Само виж за какви суми продават VMax-a - 200 кинта и нагоре. А при румънци, поляци и все паплач наоколо е с 25-40% надолу.puf-paf , ако ще дърпаш 1-2 пъти трябва поне 10-15 кинта да му депозираш на Topper, че тея модели в повечето случаи изкарват 10-15 дръпки
Edited by PhrozenCrew, На 28.09.12 г. в 06:21.
Posted На 28.09.12 г. в 08:46
ВМакса в БГ е 190лв. Дай линк, къде е с 25-40% отдолу.
Виж ги гадните румънци за колко си купуват VMax-чета!!!

Което според бат Гошо е:
295 Romanian leu = 127.692863 Bulgarian levs
Няма и 128 лв. Е добре! От къде ги взимат тия румънци vmax-овете, не е ли пак от същото място от Китай. Как така за тях може да е по-евтино с 72 лв!? Аз наистина се чудя, не се правя на възмутен. Може би в Румъния няма мито или нямат ДДС и ей такива работи.
А тук има за 319 LEi. Малко по-скъпо с около 10 лв (138 лв), но пак не е 190-200 лв.
Edited by PhrozenCrew, На 28.09.12 г. в 08:50.
Posted На 28.09.12 г. в 09:16

Нищо чудно да се изчистват и за предстоящо зарежда на ZMax.
А и ти пак гледаш цените преди доставката. А гаранцията?
Edited by Туранага, На 28.09.12 г. в 09:20.
Posted На 28.09.12 г. в 10:16
Сигурен съм, че е така, както казваш! В първия сайт дават гаранция 1 месец, като има и опция за безплатна замяна до 48 часа.Нормално е да са на тези цени, понеже са версия 1. Във версия 2 са оправени една камара бъгове по електрониката. Няма много луди, които биха купили старата версия на цена близка до тази на новата...
Нищо чудно да се изчистват и за предстоящо зарежда на ZMax.
А и ти пак гледаш цените преди доставката. А гаранцията?
Искам да попитам нещо, тъй и тъй темата е тъкмо за такива като мен.
Vmax V1 по-читав мод ли е от Lavatube (предполагам, че питам за V2) и кое повече си заслужава, ако са на една цена. Четох в e-cigarette-forum.com, че Lavatube мода имал също една каруца проблеми, основно с DCC-та, копчета и т.н.