Относно Inawera течности.
Posted На 8.03.12 г. в 10:33
Posted На 8.03.12 г. в 14:32
Между другото - дайте да направим един списък с аромати, които да поръчаме, че имат доста, а не ми се правят напразни опити като с FA. По-назад в темата видях някои, ако друг е пробвал - да каже, за да поръчаме и от тях.
RC модели, части и тунинг | Магазин за електронни цигари | Магазин и клуб за настолни игри | Дрехи за бебета
Posted На 8.03.12 г. в 16:45
Първият ПОНЕ НА МЕН ми наподобява Flue Cured Tobacco, но е някак по-силен, и то само с 3 капки на 10 мл. Нещо като лек нюанс на йод има. Става за ежедневно изпаряване.
Вторият си е праскова, но дори и с 5 капки на 10 мл. аромата е по-беден от този на Dekang. Усеща се и тютюнева нотка.
Общо взето съм доволен от попадението, при условие, че ги поръчах на сляпо. Някой ако си има бази с удоволствие ще му капна аромат да пробва - в района на "Надежда 1" съм. Нямам път към офиса, иначе и там бих занесъл за проба.
Posted На 8.03.12 г. в 19:02
Edited by WebDevil, На 8.03.12 г. в 19:06.
Posted На 8.03.12 г. в 20:31
Мненията от нас, темата от теб ЛоциВторото пък въобще няма общо с това, което си описал, което само потвърждава, че на вкус и цвят...
Между другото - дайте да направим един списък с аромати, които да поръчаме, че имат доста, а не ми се правят напразни опити като с FA. По-назад в темата видях някои, ако друг е пробвал - да каже, за да поръчаме и от тях.

Табак Кафе е много интересен вкус, първоначално очаквах Кафе ФА, но не...обаче има запомнящ се послевкус. И да заредите Кафе ФА

Другите които съм пробвал съм ги описал по-напред, но пак подчертавам - май нямат нищо за изхвърляне.
Все пак, на вкус и на цветь....
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo

http://goo.gl/NYLbA
Posted На 8.03.12 г. в 20:50
Дезърт шип не се различава от тия на ФА, но Тускан е малко по-различен и странен от на ФА.
И двата аромата, особено Кемъл, са много добри. Имам и Ябълка, но още не съм я пробвал, че тези два тютюневи аромата са ме погълнали
Горещо препоръчвам, особено Дезърт шип
Колегата Puf-Paf е много напред с броя пробвани аромати на Инавера...да препоръчва и той
Edited by gogo63, На 8.03.12 г. в 20:52.
Posted На 8.03.12 г. в 21:12
Едит: Дали в магазина се очаква нещо плодово на Инавера?
Edited by arcana, На 8.03.12 г. в 21:13.
Posted На 9.03.12 г. в 10:04
Уф, много е трудно да се препоръчва наистина, точно пък в голд дукат никаква химия не усещам, дори и на облужваеми атомайзери. Има го и момента, че с някои аромати като прекалиш малко с концентрацията и стават фломастери.
От плодовите като достоверност аз лично харесвам ябълките, банан, праскова, круша, пъпеш, черешки, къпина, пушена слива. Другите не мога да ги докарам добре.
Топ листата ми от там е тирамису (за мен е сравнимо с това на ФА), капучино, круша, шокоминт, tabacco black cherry.
geniusloci, ела към Варна, ще те оставя с три кутии от техните аромати и си избирай

Posted На 10.03.12 г. в 19:59

RC модели, части и тунинг | Магазин за електронни цигари | Магазин и клуб за настолни игри | Дрехи за бебета
Posted На 10.03.12 г. в 20:17
Взел съм всичко, каквото има "кафе" в листата им и ще пробвам. Много ми е мъка за ФА Кафето, беше супер за през деня. Ще споделя резултатите после.Кафетата на Инавера са доста далече от кафето на ФА. На мен ми харесват много но са сладки, ако ФА мога да го сравня със силно кафе без захар, инаверското ми е подсладено и може би със сметанка. Моката, капучиното и т.н. включително тютюневите също са сладки.
Но май ще ми се наложи да взема овкусител на ФА Кафе от тук, пък да видим.....
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo

Posted На 12.03.12 г. в 19:08
Другото което ме изненада приятно от първия ми опит на смесване на бази с аромати - картомайзерите карат многократно по-дълго. Имах си теория, че боята е едно от основните неща, които съсипват картомайзерите и май се оправда.
И понеже е по-лесно да изредя ароматите, които не са ми и допаднали, отколкото тези които харесвам ще спомена само портокала и черната череша. Нито портокала ми замириса на портокал, нито черешата на череша.
Най-много ми хареса малината.
Posted На 12.03.12 г. в 22:44
Повечето аромати на Инавера са твърде концентрирани и смеската става почти безцветна. Естествено това дава допълнителен ресурс от към събиране на нагар по нагревателя
Edited by gogo63, На 12.03.12 г. в 22:46.
Posted На 13.03.12 г. в 17:28
Че не си пробвал различните им "кафеени" овкусители, да видиш какви тъмни чорби ставатПовечето аромати на Инавера са твърде концентрирани и смеската става почти безцветна. Естествено това дава допълнителен ресурс от към събиране на нагар по нагревателя