Най-добрата масова електронна цигара в момента
Posted На 11.10.12 г. в 22:07
Posted На 12.10.12 г. в 13:07
Posted На 12.10.12 г. в 13:59
Аз нямам много богат опит с цигароподобните "крокита" (с тоя термин в Пловдив назоваваме боклуците - идва от Кроки с играчка). Подариха ми преди 2 години една кутия цигари и пълнители. Помня, че като проверявах цената беше към 70-80 лв. За нищо не ставаха и си пушех и аналогови и електронни цигари, докато не ми писна. Чак преди месец и половина се престраших пак да посегна към електричките в лицето на EGO-тата с картомайзери. От момента в който излязох от магазина не съм пушил тютюневи цигари.Точно за това исках да попитам някой , който наистина ги е пробвал да изкаже мнение дали са същите боклуци , или са с подобрена батерия и пълнител. Ясно е ,че тази цигара от 10 лв. не става за нищо.
Не си хвърляй парите, по-добре иди ги изпий и ги изяж някъде или си купи по-хубави тютюневи цигари. Ако наистина искаш качествена цигара, която наистина да замени зависимостта ти към дима, тогава послушай какво ти казват тия хора тука.
Posted На 12.10.12 г. в 14:42
"Хиляди" хора ги ползват по информация от сайтовете на фирмите. На практика хиляди хора дават маса пари (щото са и безумно скъпи) за тия дървета, за да ги изхвърлят.
Според мен всички, които са ти отговорили до момента са ги пробвали/ползвали. Аз самият три месеца съм се опитвал да ползвам подобен модел. Започнах с две батерии, преди да захвърля електричката бях увеличил бройката на седем. За това време четири батерии се повредиха, три смених, на четвъртата се отказах и останах само на аналогови, които така и не можах да спра.
За да се подобрят въпросните "марки" трябва да бъде извършен технологичен скок в производството на Li-ion-те батерии, който да позволи при запазване на обема, увеличаване на капацитета поне от три до пет пъти. Подобно нещо може да се каже и за "пълнителите" (картомайзерите).
Извън рекламните сайтове на фирмите няма да прочетеш добра дума за тези "марки", но естествено имаш право на избор и можеш да си изхвърлиш парите.
Edited by Jenevus, На 12.10.12 г. в 14:44.
Posted На 12.10.12 г. в 18:39
Добре де ... аз се поинтересувах повече и се разрових в различни американски и английски сайтове. Искате да кажете , че марките greensmoke ,skycig, v2cigs , e-lites , southbeach smoke , eversmoke и други такива , които се ползват от хиляди хора по света .. всичките тези марки са "един дол дренки" с тази цигара E-Health от 10 лв ? Точно за това исках да попитам някой , който наистина ги е пробвал да изкаже мнение дали са същите боклуци , или са с подобрена батерия и пълнител. Ясно е ,че тази цигара от 10 лв. не става за нищо.
Аз пък ти препоръчвам да си вземеш.
Ще останеш доволна от получения ефект-Money for nothing
Edited by pioneer 306c, На 12.10.12 г. в 18:40.
Posted На 12.10.12 г. в 19:21
Извинявай но за да ти вземат парите може даже "космическа" да я нарекът. А цигарата може и аурата да ти оправи...даже и чакратаДобре де ... аз се поинтересувах повече и се разрових в различни американски и английски сайтове. Искате да кажете , че марките greensmoke ,skycig, v2cigs , e-lites , southbeach smoke , eversmoke и други такива , които се ползват от хиляди хора по света .. всичките тези марки са "един дол дренки" с тази цигара E-Health от 10 лв ? Точно за това исках да попитам някой , който наистина ги е пробвал да изкаже мнение дали са същите боклуци , или са с подобрена батерия и пълнител. Ясно е ,че тази цигара от 10 лв. не става за нищо.

Освен това съм забелязал , че след като си ги закупи....човек започва много да познава. Особенно след фразата "Мале как се натаковах".

www.audio-spirit.eu........................www.opelclub-bg.com
Posted На 12.10.12 г. в 20:07
Posted На 12.10.12 г. в 20:46
Напълно подкрепям негативните отзиви за този модел. Опитвал съм го преди близо 3 години - голямо разочарование. За щастие не се отказах от идеята за електронно пушене. И всъщност след по-малко от 3 дни човек свиква с размера на ЕГО батериите и изобщо не му обръща внимание.

Ей тва не мога да им разбера на нежния пол хем така хем иначе
Ами скъпи дами не става така. Като искаш кеф-голям, като искаш добра цигара -ГОЛЯМА.
Ел. цигари с малки размери както и други работи с малки размери няма да ви задоволяват.

Edited by pioneer 306c, На 12.10.12 г. в 20:46.
Posted На 12.10.12 г. в 21:18
Ами скъпи дами не става така. Като искаш кеф-голям, като искаш добра цигара -ГОЛЯМА.
Ел. цигари с малки размери както и други работи с малки размери няма да ви задоволяват.

Posted На 12.10.12 г. в 21:22
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo

http://goo.gl/NYLbA
Posted На 12.10.12 г. в 21:25
Напълно подкрепям негативните отзиви за този модел. Опитвал съм го преди близо 3 години - голямо разочарование. За щастие не се отказах от идеята за електронно пушене. И всъщност след по-малко от 3 дни човек свиква с размера на ЕГО батериите и изобщо не му обръща внимание.
Това важи и за други работи...
Нека да не глобализираме все пак

За другите неща от живота си има съвсем други форуми предполагам

Edited by itsofar, На 12.10.12 г. в 21:26.
Posted На 17.10.12 г. в 22:51
Добре де ... аз се поинтересувах повече и се разрових в различни американски и английски сайтове. Искате да кажете , че марките greensmoke ,skycig, v2cigs , e-lites , southbeach smoke , eversmoke и други такива , които се ползват от хиляди хора по света .. всичките тези марки са "един дол дренки" с тази цигара E-Health от 10 лв ? Точно за това исках да попитам някой , който наистина ги е пробвал да изкаже мнение дали са същите боклуци , или са с подобрена батерия и пълнител. Ясно е ,че тази цигара от 10 лв. не става за нищо.
Ами реших да си закупя все пак , въпреки 100% негативните отзиви , които получих във форума. Закупих си най-скъпия продукт , който е със зареждаща батериите кутия - Е-ПРО 4. Вече втори ден си пуша и не съм имала никакви проблеми. Комплекта е със 6-месечна гаранция и в случай на дефект , ще бъде подменен с нов. Вкуса на пълнителите ми допада и вече започнах да свиквам. Единственото върху ,което може да се поработи е пушека , който не може да се сравнява с този на големите цигари ЕГО , но пък за сметка на това ударът в гърлото си го бива и засища желанието за никотин. Както споменах по-горе предпочитам цигарата да наподобява истинската и съм готова да се лиша от обилното количество пушек за сметка на размера. Още повече , че е елементарна за употреба и не изисква никакво време или внимание за зареждане , наливане и т.н. Върши работа със сигурност , препоръчвам го !
Posted На 17.10.12 г. в 23:11
Пара, колежке, пара - не пушек
![]()
Хубаво е, че сте доволна от покупката си, обаче 160 лв. за това...То вярно, че е "върхът в електронните цигари", но все пак маалко сте се минАла
Пара .... ок

Posted На 17.10.12 г. в 23:11
..........
http://e-lites.bg/ko...gara-epro4.html
Лелеееее ти верно ли за това чудо даде 160лв
Малеее колко мъка има по света
Posted На 17.10.12 г. в 23:16
160, 120 - все тая...Пара .... ок
Пара, колежке, пара - не пушек![]()
Хубаво е, че сте доволна от покупката си, обаче 160 лв. за това...То вярно, че е "върхът в електронните цигари", но все пак маалко сте се минАла
В магазина беше намалено на 120 лв. мисля че до края на октомври ми казаха , че важи.

+Лелеееее ти верно ли за това чудо даде 160лв
Малеее колко мъка има по света

Преслава, не ме разбирайте погрешно - ако наистина сте доволна от покупката си, ползвайте си я със здраве. Просто така, като ви чета постовете, малко на реклама ми приличат. Да знаете, че номерът няма да мине

Edited by Destiny, На 17.10.12 г. в 23:19.
Posted На 17.10.12 г. в 23:28
Аххххх чакай малко. Тези може и пушек да дават. За тези пари ...не се знаеПара, колежке, пара - не пушек
![]()

Сега остава да даде само още 60-70 лева " за е-цигара която ВЪРШИ работа " и да види колко глупаво е било ,че не ни послуша.

www.audio-spirit.eu........................www.opelclub-bg.com