Екстри за eCab
Started by zafirovp, От 22.01.13, 23:58
6 replies to this topic
Posted На 22.01.13 г. в 23:58
Здравейте,
преди време с голямо желание си купих eCab. Тогава си нямах никаква идея за какво иде реч. След като минах на картове открих топлата вода, че и на eCab трябва да му измисля нещо по-хардкор. Харесвами да го ползвам и с танк, но поне когато съм си в нас ми се иска да му ръгна едно Виви Нова 3.5, е така за гаврата или да мога да го ползвам като батерия за спешни случай. Та имам два въпроса.
1. Има ли как да ползвам его/510 карт на eCab?
2. Има ли качествени картове за eCab? Тези по нашите сайтове, нещо не ме грабнаха.
Благодаря.
преди време с голямо желание си купих eCab. Тогава си нямах никаква идея за какво иде реч. След като минах на картове открих топлата вода, че и на eCab трябва да му измисля нещо по-хардкор. Харесвами да го ползвам и с танк, но поне когато съм си в нас ми се иска да му ръгна едно Виви Нова 3.5, е така за гаврата или да мога да го ползвам като батерия за спешни случай. Та имам два въпроса.
1. Има ли как да ползвам его/510 карт на eCab?
2. Има ли качествени картове за eCab? Тези по нашите сайтове, нещо не ме грабнаха.
Благодаря.
Posted На 24.01.13 г. в 17:59
Ти разсъждаваш по принцип и съответно си абсолютно прав.Но аз изхождам от конкретния случай:
преди време с голямо желание си купих eCab. Тогава си нямах никаква идея за какво иде реч. След като минах на картове открих топлата вода, че и на eCab трябва да му измисля нещо по-хардкор. Харесвами да го ползвам и с танк, но поне когато съм си в нас ми се иска да му ръгна едно Виви Нова 3.5
Posted На 25.01.13 г. в 12:21
С този картомайзер NYVAPE 2,2ohm изпарявам добре около 7-8 дена и след това не работи добре т.е. изпаряването намалява. В сравнение с другите картомайзери е доста скъпичък - струва 9 лв. и трудно се намира.С преходник не ми изглежда добре, извинявам се ако звучи като антиреклама. Това е по-доброто решение според мен.