И така тъй като аз, а и повечето колеги нямаме "среден бутон" на мишката, отварянето в нов прозорец става с натискане на скрола или с изпитания стар метод десен бутон и...
Всъщност повечето мишки днес си имат среден бутон - скрола. Работи и за затваряне на табове в някои браузери. На лаптоп пад няма, естествено, както и на телефони...
Мен ме подлудява друг проблем във форума. Темите, които са и анкети, непрекъснато ми се появяват като непрочетени и като кликна на "отиди на първото непрочетено мнение" ме праща на последното, което съм прочел вече няколко пъти.
За съжаление това не зная как да го реша. Във vBulletin има няколко метода на отчитане, някои от които са много презицни, тук и на мен постоянно ми показва някъде, че има нещо ново, пък то... нищо. За момента промених две неща:
- следенето за прочетени в базата не е след приключване на сесия, а на всеки 10 минути. това позволява да влизаш от различни компютри и винаги да ти показва само новите мнения след предишното ти влизане, независимо къде е било (т.е. не е на база локални кукита).
- вместо на 3 часа, "прочетени" би трябвало да се обновява веднага, след като заредиш тема.