И аз така помислих но е така. Разрових се разгледах и видях, че я има ако вземеш 200 бройки излизат около 2лв бройка , а в този магазин 1лев - 10мл по шишенцето няма разлика иначе в магазина попринцип няма глупости но явно трябва да говоря с управителя или собственика защо цената е такава ,че малко ме е страх да я ползвам.
Ей го и Пешо се изказа,разровил се в нета човека а те..... в онлайн магазините в БГ да ни дерат така за 10 мл
НЕЧОВЕШКО,а и съм 19999999999% сигурен,че управителят на менте-магазинът ще ти обърне внимание за 1 лев оборот,особено в магазин за алкохол и цигари.
Според мен днес нещо не е била на ясно продавачката - във Варна са си по 1 лев от месец на сам, а тая седмица ги предлагаха и с пръскачка тип "за лозе" и подарък по избор - 1 кг Купроцин или 1 кг Син камък в магазините от веригите "Вулкан" и "Лозар". Наредих се на опашката ама пръскачките свършиха - очаквали пак един контейнер с 50 000 броя минимум, та тогава ще опитам да се добера ...до пръскачката.
Та на опашката някой разказваше че ако се ползват Хангсен се слагало по-малко Купроцин и по-вече Син камък, че по-силен удЪр имало.А Деканг зацапвал дюзата, щот бил за "пушЪк" ама нямало удЪр върху листните въшки,били навикнали вече. Само колорадските гинели от него.
Ба ли го...Аз му слагам по малко вода - около 10 % и не зацапва дюзата толкова.
Амиии.... вие в Варна сте мноого назад,ние тук в софето сме къде-къде по напред в нещата,с 2х10мл получаваме пръскач + договор за 3 години
аз осигурих баща си за 6 години поне,за повече не посмях,страх ме е да не умре пръскащият