Новите Деканг - имам няколко въпроса
Posted На 15.11.12 г. в 16:38
Днес имахме преговори с тях и изискванията им се сториха нелепи за размерите на държавата ни.
Не мога да разбера защо темата не ми излиза в списъка с теми... ама така де, приемете го за UP.
RC модели, части и тунинг | Магазин за електронни цигари | Магазин и клуб за настолни игри | Дрехи за бебета
Posted На 15.11.12 г. в 17:07
RC модели, части и тунинг | Магазин за електронни цигари | Магазин и клуб за настолни игри | Дрехи за бебета
Posted На 15.11.12 г. в 18:43
- USA Mix - много натрапчиво и парфюмирано
- Desert ship - отново натрапчиво, но малко по-поносимо
- Vanilla - много лютива миризма като на ванилия от пакетче, оставя горчив послевкус
- White chocolate - дъх по-скоро на мляко със захар, приятно, но VG и върви хубаво само на танк
- Pear - горчив и слаб вкус на подобие на круша
- Grape - имаше едни балсамчета за устни с ролонче преди години - ей такова парфюмирано, но и с горчив послевкус
Никога повече - изброените за мен са тотална загуба на пари и 2 задръстени карта CE4-ки
Posted На 15.11.12 г. в 19:27
Ползвам бази на Инавера, а аромати си взимам и на Инавера, и на FA.
Не възнамерявам да минавам отново на готови течности (на този етап).
Posted На 15.11.12 г. в 20:44
Аз вече почти не мога да изпарявам фабричните течности. Всичките ми идват прекалено парфюмирани. Горещо те съветвам да дадеш шанс на сокчетата, като ги разредиш с PG. Аз си взимам 24mg-ови и ги разреждам наполовина (и отгоре) с PG-нулева база. Някои, дето в оригинал не се търпят, стават уникално приятни ! Примерно USA Mix-а само така мога да го изпарявам, фабричната смеска ме довежда до психическо патладясване!от Silver/Gold пробвах следното и по-скоро ме отврати:
- USA Mix - много натрапчиво и парфюмирано
- Desert ship - отново натрапчиво, но малко по-поносимо
- Vanilla - много лютива миризма като на ванилия от пакетче, оставя горчив послевкус
- White chocolate - дъх по-скоро на мляко със захар, приятно, но VG и върви хубаво само на танк
- Pear - горчив и слаб вкус на подобие на круша
- Grape - имаше едни балсамчета за устни с ролонче преди години - ей такова парфюмирано, но и с горчив послевкус
Никога повече - изброените за мен са тотална загуба на пари и 2 задръстени карта CE4-ки
Posted На 15.11.12 г. в 20:56
Гласувах с "Купувам понякога", защото мъжа ми отказва да изпарява всичко освен Марлборо на Деканг. Не съм взимала нищо от Голд серията, ама като чета отзивите е за добро....
Posted На 15.11.12 г. в 21:58
http://sincemylastci...R_3_default.png
)) bravo na men
Posted На 15.11.12 г. в 23:05
От няколко месеца съм на собствени бъркочи с база на ФА и аромати на ФА и Инавера - харесват ми и не смятам да купувам Деканг или готови течности въобще, освен ако по някаква причина не съм принудена.
Posted На 15.11.12 г. в 23:22
Posted На 15.11.12 г. в 23:54
"пу6ком"ТОва, че не ви харесват някои течности на Деканг да не е свързано с това?
празни опаковки
Edited by gstavrev, На 15.11.12 г. в 23:54.
Posted На 16.11.12 г. в 00:03
Аз правя следното: Взимам си VPG на Inawera + аромати на FA и на Inawera.
Днес си взех аромат Bahraini Apple Gold на Inawera и едно приятелче ми даде 10ml база толкова имаше и си ги замешах. Този аромат го пробвах в новооткрития магазин на BG VAPE в София и си има вкус на баш наргиленце с вкус на ябълка 1:1 направо останах изумен от приликата, не се стърпях и си взех.
Edited by LxD, На 16.11.12 г. в 00:04.
Posted На 16.11.12 г. в 00:39
Купих си няколко за проба (деканг VG) - за мен са трагедия- предполагам магазина от който ги купих е виновен щото имам доверие на марката... даже в момента изпарявам деканг, но закупен от PV-BG - така наречената "силвър серия" е в шкафа с етикет "ако си на умирачка" ... 1 от ефектите след само 5мл е черно топче върху реотана на изпарителя (редукс) - взех си добра поука.
Posted На 16.11.12 г. в 10:00
Решихме да говорим с Деканг, защото новите серии не се предлагат през каналите за дистрибуция, и получих меко казано озадачаващ отговор. Първо - MOQ 2000 бутилки по 10мл, с който, естествено, няма проблем. След като потвърдих, че няма проблем, без да уточнявам колко и какво искаме, акаунт мениджърът, който са ни назначили, взе да обяснява, как България "била много голям пазар" и вече имали пределна наситеност, а другите им дилъри били купували по 50 000 бройки месечно. В бизнеса сме от 3 години и имам идея колко е 50 000 броя, направо се изсмях на това твърдение.
Имат 4-5 дилъра, от които само един е по-голям, останалите са като квартални бакалии, т.е. подобен обем е направо нелеп. Естествено, не се сдържах и отговорих с фактите:
- общ пазар около 200 000 души, съществена част от него в големите градове, от които имат съществено покритие във Варна.
- много силно присъствие на Inawera (което да се похваля, ще се дозасили) благодарение на Иновейшън, Гигадринкс и нас
- добрите ни отношения с FA
- лекотата на работа с европейските марки (евтин път, това, че не им се плаща ДДС предварително, по-бързи доставки)
- евентуално предстояща регулация, която ще засегне повече китайските течности
- това, че хората вече не познават марката достатъчно (което тази тема потвърждава)
- това, че винаги може да си работим с Joyetech, които имат име и са ни удобни
- това, че винаги може да и продължим с оемските, вместо да се пънем за няколко аромата
- не на последно място - питах го как най-често изпращат течностите на дилърите си, имам предположение, ако съм познал - вероятно е легалният внос да е несъществена част от поръчаните количества
Естествено, очаквам отговор и вероятно ще им тегля една, просто исках да проверя мнението си за "уникално големият пазар" на течности Деканг в България. Хубаво е, че са си ги опаковали и т.н., ама да не ми обясняват, че се продават повече от топлия хляб...
Posted На 16.11.12 г. в 10:21
Posted На 16.11.12 г. в 10:42