Удължена гаранция на батерии - 12 месеца!
Posted На 7.12.12 г. в 11:17
Освен това, скоро ще обявим и франчайз на PV-BG - магазини, които предлагат изключително предлагани от нас продукти, които може да са на по-удобни за вас места. Новите гаранционни условия важат и при покупка от тези магазини, но рекламации може да направите само в магазина, в който сте закупили продукта, или в офиса ни (както и през онлайн магазина ни), но не и в друг магазин, предлагащ наши продукти.
RC модели, части и тунинг | Магазин за електронни цигари | Магазин и клуб за настолни игри | Дрехи за бебета
Posted На 7.12.12 г. в 22:51
Страхотно за нас - автогол за тях
Добри новини, поздравления! Двойно удължаване на гаранцията на батериите е наистина страхотно. Това ви оставя без конкуренция на пазара в България. Още веднъж-браво!
Особенно с ъпгрейд серията...
Колега може би аз съм късметлия, но имам 2 батерии ъпгрейд едната е на 4 месеца, другата на 5 месеца и нямам никакви проблеми с тях. Имам трима познати с такива на по 3 месеца и също нямат проблеми с тях.
Posted На 10.12.12 г. в 11:51
RC модели, части и тунинг | Магазин за електронни цигари | Магазин и клуб за настолни игри | Дрехи за бебета
Posted На 14.01.13 г. в 22:47