Искам да си купя някакъв по-евтин мод, но все още се колебая какъв да е. Всички предпочитат марките Joyetech и Smoktech, за това се спрях на модовете, които предлагат тези 2 производителя. От заглавието на темата е ясно, че съм си харесал моделите E-Power, които работят с батерии 18650.
Това е модела на SmokTech eGo-T 18650 (E-power) V2 MOD:

Цената варира между $23-25 (примерно тук) без нищо допълнително (няма батерия или зарядно), само мода. За да се направи пълен комплект ще трябва поне още USB зарядно $5 и батерия 2200-2800mAh около $6-9. Има комплекти с кутия и всичко необходимо по $43. Но не знам колко ще ми струва доставката до БГ. Предполагам грубо $50, ако е подарък.
Другия модел е Joyetech eGo-T Mod 18650:

Този мод излиза малко по-евтино и може да се сглоби, защото на доста места продават компонентите отделно (примерно с кабинката - тръба + контролер = общо $15.5). Батерия мога да си взема и от тук, както и зарядно. Четох различни ревюта за този мод на Joyetech и хората пишат, че за стартов мод е предостатъчен. Отгоре на всичкото позволява и два режима на работа с твърдо и променливо напрежение.
Има и видео в YouTube:
Какво е вашето мнение за двата мода. Знам, че Smoktech са по-скъпи заради името си, щото работят с американците ProVari. Но пък струва ли си двойната цена за такъв стартов мод.
Не ми трябва да мога да контролирам напрежението. По-скоро искам да не си зареждам батерията всеки ден, като турбо-луд. Мисля, че с батериите от по 2200mAh ще карам поне 4-5 дни. Мислите ли, че мода на Joyetech ще задоволи нуждите ми?
Предварително ви благодаря за съветите!