Относно Inawera течности.
Posted На 28.01.13 г. в 23:06
Това го разбрах отдавна, но както каза @Topper китайска му работа.KoLeTo, за да не ти се пукат шишетата трябва да напъхваш дропърите докрай. Става с доста зор и накрая се усеща "щракване".
За иглите-ползвам игла за катетър зелена и не точно иглата ,а има върху нея тънък шлаух/скаран с медицинските термини и не съм запознат точно как се използва това чудо/и точно него използвам за течности.На катетъра пише 1,3мм диаметър/фи/
Добра идея, благодаря. Сега се сетих, че на системите от аптеките има също дебели игли и са само 80 ст. Също така и маркучлетата от нея могат да влезнат в употреба
Edited by KoLeTo, На 28.01.13 г. в 23:07.
Posted На 29.01.13 г. в 00:24
Posted На 4.02.13 г. в 13:26
До сега не съм си бъркал течнсти сам, но смятам да се "забъркам" и аз.По това което чета смятам като начало да пробвам Maxx Blend или Desert ship.Към кой от двата аромата да се насоча да не остана разочарован и за база VPG добре ли е или да смесвам и бази?
Не вярвам някой да може да Ви гарантира, че няма да има разочарования.
Ако сте пробвали готова течност (от посочените) и Ви допада - "рискът" е минимален.
Posted На 4.02.13 г. в 23:45
Взех PVG ,Maxx blend и Gold ducat забърках ги и си сипах малко да опитам в момента е малко кофти ще го видим като отлежи.Сложих по 7 капки на 10 ml.
Голд Дукат-а малко си го предобрил...поне по моя вкус. Доста силен аромат е. Макар, че един приятел го пердаши на 10 капки и си му харесва. Пробвай...те тия капки, които ги дават колегите са малко ориентировъчни. Ако ти е силен ароматът, добави малко база...ако ти е слаб - добавяш аромат. Винаги има малко експерименти, преди да си уцелиш нирваната.
Posted На 11.02.13 г. в 19:22
O_o Евала,сега като се обръснеш може да си слагаш от него на брадата,че като одеколон си го направил!Аромата става наситен с времето,отлежаване трябва според мен.Не чак 2 месеца както някой казват,но поне 1 седмица или 10 дни си е нужно.А ти сега си направил парфюм.Голд Дукат-чак на 25 капки на 10 мл го одобрих,стана като кока-кола,хах.Май съм за доктор УНГ.
Posted На 11.02.13 г. в 22:32