Lavatube
Posted На 30.09.12 г. в 21:49
Моля за мнение за модела Lavatube
Искам да го взем аз аподарък за баща ми. той в момента пуши с батерия 1100 его. Вече от месец е на електронни цигари и аз покрай него открих това чудо. Самоче сегашната бетерия му е недостатъчна. Едва изкарва един ден. Той пушешеш по 3-4 кутии на ден. Дали Lavatube ще е подходяща за него. С какъв картомайзер е добре да се ползва евентуално. Има ли нещо по особено в сравнение с ЕГО.
Не намерих тема във форума и ще съм благодарна на всички мнения
Posted На 30.09.12 г. в 22:27
3-4 кутии си мнооого ама много цигари на ден.Да ще изкарва един ден със сигурност. Даже и аз пушейки като идиот "цигарата ми е като биберон " си изкарвам един ден. Освен това в комплекта има 2бр. батерии по 1600ма ако не се лъжа. Едната е в Лавата а другата е резервна в чантата .Това е при положение , че искаш да си сигурен , че няма да останеш без заряд.Здравейте,
Моля за мнение за модела Lavatube
Искам да го взем аз аподарък за баща ми. той в момента пуши с батерия 1100 его. Вече от месец е на електронни цигари и аз покрай него открих това чудо. Самоче сегашната бетерия му е недостатъчна. Едва изкарва един ден. Той пушешеш по 3-4 кутии на ден. Дали Lavatube ще е подходяща за него. С какъв картомайзер е добре да се ползва евентуално. Има ли нещо по особено в сравнение с ЕГО.
Не намерих тема във форума и ще съм благодарна на всички мнения
Ето кратко упътване за Лаватуба:
Устройството има 4 бутона:
- Бутон за включване и изключване (червен) - при задържане за 5 секудни включва или изключва устройството.
- Бутон за активация (черен, страничен) - позволява активация на устройството. При задържане над 10 сек. устройството спира да подава ток към изпарителя.
- Бутони за увеличаване и намаляне на волтажа (малки, черни, обозначени с "+" и "-") - настройват предпочитания волтаж през стъпка от 0.1 волта в диапазона от 3.0 до 6.0 волта.
При натиснаке на двата малки бутона "+" и "–" за 5 секунди се заключва промяната на волтажа.
Устройството има защита в случай, че поставите батерията обратно.
Максимален ампераж - 2.5A
За да използвате Lavatube с изпарители и картомайзери тип Ego ви е неубходим преходник 510-Ego, който не е включен в комплекта!
Според мен е добре да се прецени концентрацията на никотин в сиропа който сте му взели. При толкова цигари е добре концентрацията да е 24мг/мл.
П.П.
А сега се зачетох , че изкарва почти ден с еГо. Значи спокойно ще кара цял ден с Лаватуба.
Edited by batko32, На 30.09.12 г. в 22:29.

www.audio-spirit.eu........................www.opelclub-bg.com
Posted На 1.10.12 г. в 10:05
Posted На 1.10.12 г. в 18:13
Може разбира се. Всичко с 510 резба (като еГо-то) може да се навие, с или без преходник, на мода. Единствено трябва да се има предвид, че нискоомните дуали не се представят според очакванията, заради ограниченията/защитите на електрониката....Какъв карт е препоръчително. Може ли да ползва тези от егото и да му купя само батерия, тяло, преходник и зарядно от Lava
Posted На 1.10.12 г. в 19:16
Е почти. Лаватуба е с 510 резба. За останалите видове се налага задължително преходник 510->нещо си "eGo,901/808,и т.н. " . В общия случай се налага да се закупи 510->eGo и с това се изчерпва голяма част от майзеритеМоже разбира се. Всичко с 510 резба (като еГо-то) може да се навие, с или без преходник, на мода. Единствено трябва да се има предвид, че нискоомните дуали не се представят според очакванията, заради ограниченията/защитите на електрониката.

Posted На 1.10.12 г. в 19:26
Нали точно това съм написалЕ почти. Лаватуба е с 510 резба. За останалите видове се налага задължително преходник 510->нещо си "eGo,901/808,и т.н. " . В общия случай се налага да се закупи 510->eGo и с това се изчерпва голяма част от майзерите
...Всичко с 510 резба (като еГо-то) може да се навие, с или без преходник...

Edited by Jenevus, На 1.10.12 г. в 19:31.
Posted На 1.10.12 г. в 19:29

Едит:
Както и да се казва все трябва преходник...
Edited by batko32, На 1.10.12 г. в 19:35.

Posted На 1.10.12 г. в 19:36
Нищо де, ако имам път към ту тепетата (или ти към софетатаeGo не значи 510 резба. Ама влизаме в едни глупави спорове така.еГо е голямата резба външната......а 510 е малката и е вътрешна.Уфффф както и да е.

Posted На 1.10.12 г. в 19:41
Ами хайде де. Само обещаваш.Нищо де, ако имам път към ту тепетата (или ти към софетата
eGo не значи 510 резба. Ама влизаме в едни глупави спорове така.еГо е голямата резба външната......а 510 е малката и е вътрешна.Уфффф както и да е.) мое да мушнем по бира с мента, докато пускаме пара

Posted На 1.10.12 г. в 19:50
Ако някой е злоупотребил с бира, значи следва да го направи и с мастичка... и пак да сложи ментаАми хайде де. Само обещаваш.
Нищо де, ако имам път към ту тепетата (или ти към софетата
eGo не значи 510 резба. Ама влизаме в едни глупави спорове така.еГо е голямата резба външната......а 510 е малката и е вътрешна.Уфффф както и да е.) мое да мушнем по бира с мента, докато пускаме пара
Питай Пайнер дали му се мисли за бира точно днес
![]()
![]()

Posted На 1.10.12 г. в 20:31
Ако някой е злоупотребил с бира, значи следва да го направи и с мастичка... и пак да сложи мента
Ами хайде де. Само обещаваш.
Нищо де, ако имам път към ту тепетата (или ти към софетата
Питай Пайнер дали му се мисли за бира точно днес
![]()
![]()
И ще е само на крачка от "малък шлем" - три дни злоупотреба
Офффффф
Де да беше само с бира...
Posted На 1.10.12 г. в 21:04
На100% си прав. Подкрепям с две ръце.Ако ще се купува Лава, най-добрия вариант според мен е с картомайзер Виви Нова. Тогава не се налага използването на преходник, а въпросния картомайзер е един от най-добрите масово произвеждани картове към момента.

Posted На 1.10.12 г. в 21:12
Понеделнишка драмаОфффффф
Де да беше само с бира...

Posted На 1.10.12 г. в 21:48
Като изключим Офф-топика, Лавата е повече от отличен старт в изпаряването, а модът е съвместим с най-популярните (закономерно) атом/карто/клиъро/мега супер-дупер майзери. Нещо като Ауди Б4 - надценено като качества, подценено като функционалност, ама.... защо да го зарязвамБлагодара на всички

Posted На 2.10.12 г. в 12:28