Никой не ми отговори на въпроса от къде мога да съм сигурен, че в БГ се продават Lavatube от оригиналния производител L-Rider? Но както и да е.
Мдам, човек трябва сам да пробва, за да разбере, че от топлото се париш

.
Предполагам, че повече тук сте станали пушачи основно от качествени купешки глезотийки, но има още няколко форума (дори на БГ) където хората обсъждат всякакви джаджи поръчани от къде ли не. Правят си собствени модове от какви ли не кутии и батерии, мъчат се да зануляват паметта на купешки батерии, използват nichrome и кантал за експерименти с фитили и нагреватели, правят си фитили от конци на стари дънки или рибарски конци от фибростъкло и други разни чудни чудни неща

. Разбира се, и то си е напълно естествено, повечето продукти на DIY експериментаторите са поръчани от китайските електронни магазини. Някои неща могат да гръмнат, други директно изгарят, но това е път към усъвършенстването на тези устройства. Както един пич в друг БГ форум казва - ако не бяхме направили на ръка модове на танковете, кой знае какви простотии щяхме да си купуваме сега

. Модовете на батериите са същата работа - първо тръгват от експериментаторите, след това производителите решават, че са рационални, удобни и има много хляб в тях.
Аз съм запленен от електронните цигари - вече точно 30 дни. Никога не съм си представял, че с такава лекота мога да захвърля кутията "Виктори" в коша. За мен това е гениално като идея и наистина спасява човешки живот. Чупя се да чета в какви ли не форуми и сайтове, защото ми е изключително интересно. Тия дето са на английски горе долу ги вдявам, а за румънските, чешките, полските и немските ползвам транслатор. Но тук усещам, че някак си за много въпроси се говори с половин уста, лекинко с недомлъвки или просто не се отговаря. Мисля, че въпросите ми и интереса който проявявам тук (аз и още няколко новобранеца като мен) няма да навредят на сайта, напротив в интерес на SEO-то е, дори постването на разни чуждоезични линкове. От всички е-пушачи най-много 5-10% да се зарибят да пробват идеите за модване на устройствата, които бих искал да опитам. А съветите, които давате, дори да не са свързани с точно продукти магазина, пак ще привлекат повече хора, благодарение на бай Google. От както намаля значението на PR-a, краулерите бат Гошо се зачитат много повече в интересното и уникално съдържание. Мисля, че бизнеса тепърва ще се разраства и няма нищо лошо към форума да има още секции като модифициране и почистване на картомайзери, нови джаджи и т.н. Неща които въобще може да не се появят в магазина. Но ще тежат, ще са интересни. Не искам да давам акъл, нито да се оправдавам за решението ми да пробвам разни неща, които съм си поръчал и продължавам да си поръчвам

.
По-скоро искам да ви благодаря, щото сте печени! Някои потребители тук просто ми пълнят душата, когато решат да споделят знанията си! Ако сам трябваше да откривам това, което научих за 30 дни, сигурно щяха да ми трябват години.
В тон с коментара ми искам да споделя, че последното което днес с огромен интерес четох, беше за USB-зарядните от типа "Mobile Power" за зареждане на телефони, камери и т.н. Някакъв американски тарикат е измислил преходник, за да си използва такова зарядно с капацитет 6600mah и вече подобен фабричен мод е започнал да се появява в някои магазини.
E-cigarette-Mobile_Power.jpg 16KB
61 downloads
6600 mah, баси

И такова бих си поръчал задгранично, въпреки риска, щото в БГ-магазините едва ли ще се появи. За някоя командировка ще е култово удобно! Може да е грозно, обаче има да си кадиш... ехеее!
Edited by PhrozenCrew, На 30.09.12 г. в 18:06.