и аз да дам мнение-ре6их да похитрувам-с 1 удар 4-5 заека

,викам 4акаи да пробжам инаверата,взех 4е си пора4ах еко база 38 мг.,5 овкусителя,пристигнаха,и аз като стар химик забьрках базата(4аст от нейа) 50/50 с вг(нямах пропилен,капнах препора4аното от форума кол.овкусител,из4аках 1 ден и...оооо,ужаааас-пу6а парфум!!!не 4е не ме напу6жа,даже напротив,сяка6 са по-силни от 24-ките на деканга,само 4е разбирам по-кьсно,като ми стане ло6о

,не полу4авам наси6тане на момента,няма"удар"(сигурно заради вг-то),досега сам пу6ил само деканг,мислех си,4е ако не ми харесат,поне 6те мога да ги изпу6а,но ве4е не сам на това мнение-тука 6те ги дам на сестра си,тя ги хареса(нажи се покраи мен да си вземе пи),оба4е изникна 1 проблем-минавам пак на дек.,и нов 6ок-вкуса ми се струва разли4ен,не ме кефят ве4е,4удя се дали да не мина на обикн.цигари за 1-2 дена,даите някои акьл,ако може да не пропу6вам пак,4е не се знае,3-4 пати сам ги спирал-2-3 месеца и пак на 4ере6ата.отскоро пу6а сериозно т.нар. е-цигари,благодарение на новите модели,о6те преди години сам пробвал от "старите"-дето си мязат на истински,тогава успявах да се зальжа за 2-3 4аса(на места кьдето не се пу6и-не бе6е в бг и няма6е как да изклин4а),сега оба4е технологиите напреднаха и благодарение на его и декангците от 1 месе4 някьде не сам палил(пу6а от 26 години,23 от тях-от 1 до 2,понякога 3 кутии на деноно6тие.