И така, аз съм с тази цигара и за нещо на света не бих я заменила с Его.
Първо, GeniusLoci, никак не си прав, че тази цигара се държи, както Его-то. Цигарата е лека и тънка и се държи както обикновена цигара - с два пръста и напред, само дето вместо цигарата да е разположена във V-образен захват на пръстите, просто едното пръстче е отгоре - върху бутона на батерията, а другото я придържа отдолу. Може и повечко пръстчета да наредиш в горната част на цигарата, но за целта трябва да внимаваш маникюрът ти да е винаги перфектен Мога да ти покажа, ако искаш.
Второ, относно батерията. Всички пишете, че сте пушили между половин и една кутия цигари на ден и поради това батерията на тази цигара била неудовлетворителна. Зависи. Аз пушех по кутия и половина на ден и се чувствам ок с комплекта, съдържащ 2 батерии. Батериите се зареждат бързо и не е проблем да се сменят 2-3 пъти дневно. Това е още повече така с новата табакера за 510, която представлява преносимо устройство с капацитет до 6 зареждания, така че ако отидете на заведение или сте цял ден в крачка, да не се притеснявате от липса на контакти или компютри, в които да се плъгнете. Поне това е описанието на производителя - предстои да придобия лични впечатления.
И на последно място - относно пълнителите. В магазина ми дадоха от всички картомайзери да пробвам, но нито един от тях не ми хареса. Прозрачният беше грозен, имаше един друг, който изпускаше течност и трети, който подаваше топла пара в устата - много неприятно усещане, да не говорим, че предаването на никотин беше могъщо до степен да ти се завие свят. Ето защо оставам фен на кръглите пълнители с вата. Вярно, добре е честичко да капваш по няколко капки, ако искаш по-силен и плътен аромат, но това не е никакъв проблем с новите шишенца на Деканг и Хангсен със супер фин накрайник, който прави спринцовката излишна. Друг плюс на тези пълнители е, че те много добре се съвместяват и с VG течности, от които всички с картомайзери, танкове и т.н. се оплакват, че задръствали.
На последно място - относно някои мнения за нагревателя на изпарителя : че понеже бил твърде мощен, водел до чувство за нагар в гърлото. Аз нямам този проблем, а само се радвам на добрия удар, който способства да изоставя без никаква драма аналоговите цигари. БДУ моите бяха средно силни - Мурати слимс синьо, а пуш-кариерата ми датира от, хм, 20 години.
С гореизложените съображения препоръчвам силно Joye 510 на всички бъдещи вайпъри, особено на дамите!
Edited by eli13, На 10.11.12 г. в 16:09.