Относно Inawera течности.
Posted На 1.03.12 г. в 16:17
Едни от малкото, които предлагат трите вида бази.
За всички вкусове
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo
http://goo.gl/NYLbA
Posted На 2.03.12 г. в 00:55
Posted На 2.03.12 г. в 15:26
Posted На 3.03.12 г. в 22:35
Само, че си правя аз разтворите. Овкусителите са им страхотни и много силни така, че ако някой си бърка разтвора да знае от 3 до 5 капки на 10мл разтвор за овкусяване.
Ето и някой от фаворитите ми овкусители:
Касис
Черна череша
пъпеш
Вирджиния
Кент
Ягода
Posted На 4.03.12 г. в 08:15
А каква база използваш? В смисъл VG,PG или VPG.От няколко месеца съм минал само на Инавера.
Само, че си правя аз разтворите. Овкусителите са им страхотни и много силни така, че ако някой си бърка разтвора да знае от 3 до 5 капки на 10мл разтвор за овкусяване.
Касис
Черна череша
пъпеш
Вирджиния
Кент
Ягода
Posted На 4.03.12 г. в 11:09
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo
Posted На 4.03.12 г. в 11:58
А каква база използваш? В смисъл VG,PG или VPG.
От няколко месеца съм минал само на Инавера.
Касис
Черна череша
пъпеш
Вирджиния
Кент
Ягода
ПГ 38мг екобаза и ВГ глицерин 99,5 за разредител .
Аз по принцип си го правя съотношение 50%/50% докарвам го на 18-19мг/мл и на 10мл от този разтвор добавям по 4-5 капки овкусител.
Posted На 4.03.12 г. в 18:26
Жена ми хареса DE LUXE TOBACCO - 18 млг., тъй като няма почти никакъв вкус и лесно го ароматизира с есенции, напр. кафе. Последното от четирите шишенца, които поръчах за проба е IMPERATOR. Вкус, подобен на мъжки парфюм, не е лош, но може да не допадне на всеки.
Posted На 4.03.12 г. в 23:42
1.Тютюневи - Вирджиния, Черна череша, Табак, Тюркиш табак. Това съм пробвал до момента аз. Имам положителни отзиви за Кент (така ли беше Ненко?)
2.Плодови - тук е по-лесно Зависи дали харесвате плодови, всичко става Все пак това е фирма за хранителни вкусове и явно това им е специалиатета.
3.Хранителни - Бадем и Кафе. Но кафето се различава много от Кафе Експресо на ФА!
То май не съм попадал на лоши техни, като се замисля
Edited by Topper, На 4.03.12 г. в 23:42.
Posted На 5.03.12 г. в 08:42
Искам да питам какво значи това с процентите никотин? Кой от изброените проценти се равнява на 18 mg никотин? Може би 1,8%? Ще се радвам някой да ме светне.
да 1,8% се равнява на 18-ка
аз направо изключих за бадема.... просто уникален
Edited by pioneer 306c, На 5.03.12 г. в 08:43.
Posted На 5.03.12 г. в 20:30
E точно пък крушата е най-ароматния им овкусител? Явно субективността на вкусовите рецептори е далеч по-голяма, отколкото си мислехОт плодовите пробвах крушата ама нещо ми е слаб арамота,на 5мл трябваше да му сложа 12 капки за да се усети приличен вкус,а и още нещо,ползвам база pg\vg 50\50,дим има яко нооо...нещо много слаб удъра,дайте някъкъв ъкъл как да го засиля.
Аз не разбрах, базата PG или VG ти е? Ако ти е малко удара, пробваш или по-висока концентрация, или разреждаш с PG. В общи линии PG за удар, VG за пара (но смекчава удара).
Може да пробваш някой вид Флаш за "втвърдяване" Инавера имат и техен втвърдител, но мисля че не е внесен тук, все още.
Posted На 5.03.12 г. в 21:47
От плодовите пробвах крушата ама нещо ми е слаб арамота,на 5мл трябваше да му сложа 12 капки за да се усети приличен вкус,а и още нещо,ползвам база pg\vg 50\50,дим има яко нооо...нещо много слаб удъра,дайте някъкъв ъкъл как да го засиля.
След като овкусиш някоя база имай на предвид, че трябва да отлежи течността.
Крушата наистина е силна и при 5-6 капки на 10мл става много добре.
Как при 12 капки на 5мл не си се отровил не знам.
Edited by pioneer 306c, На 5.03.12 г. в 21:47.
Posted На 7.03.12 г. в 17:10
Posted На 8.03.12 г. в 09:03