Колеги, и на мен ми се струва че батерията наистина е думнАла за стра, както се казва. Радвам се че не съм бил до нея! Трябва да е било експлозия като от голяма пиратка, и ако е гръмнало нощем е събудила комшиите и не знам как за щастие няма жертви. Отваряли ли сте такова менте зарядно, за четри лева от пазара? Вътре има едно мъъъничко чипче, не помня с колко крака беше ама мисля че пет, и не помня да има пасивни елементи отстрани освен светодиода. Виждал съм зарядно на което пише че поддържа ток двеста и четирисет, четристотин и педесет, и сега на тая снимка виждам за първи път по-малко от двеста милиампера... Ако е вярно че "държи" само до толкова милиампера колкото пише, е съвсем нормално ако питате мен да не издържи на по-големичкия заряден ток който минава през батерията. И ако е станало така, хоп - и в най-лошия случай пуска ПЕТ ВОЛТА към елемент към който е немислимо да се пуска повече от четри цяло и два волта. А може да е хептем ментак и всъщност въобще да не намалява напрежението от пет волта което му дава входа, с "някакви си мижави" осем миливолта

И в двата случая ще доведе до презареждане на горкичката батерия (иначе мека и не особено опасна, но в стоманения корпус на батерията истинска бомба) и взрив - личи си от снимките мощен взрив, който с газовете си е успял да откърти главата на батерията с електрониката, и да изстреля извън главата дори и централния пин на фланеца! Всъщност се вижда от снимката че дори самото зарядно е обгорено, може да е от силно нагряване на чипчето отвътре, но то е доста малко и ми се струва че по-скоро обгарянето е станало от зарядното в момента на взрива. Но във всеки случай е виновно зарядното. И то електрониката му, защото дори и да има късо във фланеца му (или в този на батерията), ако батерията не се активира, не пуска ток към фланеца си и шанса да е от окъсяване на батерията е нулев. Аиначе това че зарядното само си решава кога да спре да зарежда батерията е глупост - тези зарядни представляват просто стабилизатори на четри цяло и два волта, до колкото трябва да заредят батерията. А когато тя се зареди до това напрежение, просто няма на къде повече да се зарежда, понеже не е възможно да се зареди до по-голямо напрежение от това на източника. В този момент, зарядното "вижда" че батерията е заредена, и му святка зелената светлина с което ни казва че колкото и да я държим на зарядно, тя не може да се зареди до по-голямо напрежение, демек вече е готова за ваденье и да й се ръгне карта и да си вейпваме.
Въобще, със зарядните за тези батерии не трябва да се допуска НИКОГА компромис, не случайно единствените купешки устройства които ползвам за моите иначе саморъчни ПВ-та, бяха зарядните - преди да установя че имам по-голямо доверие на обикновен стабилизатор с ЛМ317 (не ми се превключва на латиница), монтиран на хубав радиатор.
Тютюневия дим е гаден.