Само при мен ли е така
Posted На 17.10.12 г. в 11:32
Поздрави - А.С
Posted На 17.10.12 г. в 11:35
Изцапал се е - нормално е. Почисти го или го измий на чешмата. Аз моите картове ги мия на 4, 5 дни максимумЗдравейте, от 10 дни пуша електронна цигара, ясно ми е всичко за тях , не съм пушил нормални цигари от тогава .Всичкото добре НО ! на вътрешната стена на мундщука - / там където е контакта с устата - само че по вътрешният ръб / за две седмици се появиха налепи приличащи на тютюневи нишки- не намерих подобно нещо във форумите затова се регнах и поствам тема , защото ако е нормално и за две седмици има такива налепи направо си е е*ало майката... цигарата ми е joyetech 1000mAh с изпарител Kanger T2 със сменяема глава - доволен съм като цяло само това ме притеснява дали се е появявало при някой - пуша течност 18 mg Hangsen. Моля за адекватни отговори на въпроса ми.
Поздрави - А.С
Posted На 17.10.12 г. в 11:50
Ако не се лъжа това наслояване е водоразтворимо, в смисъл че не е проблем да се изхвърли от тялото, за разлика от катрана в цигарите. Мисля ,че не греша!Ако това се появява от никотина или от пропиленгликола или от каквото и да било стигне ли дробовете не смятате ли , че там прави същото??
Posted На 17.10.12 г. в 11:52
Edited by Xiox, На 17.10.12 г. в 11:56.
Posted На 17.10.12 г. в 12:01
А ти сигурен ли си че тези налепи или нишки, не са от заобикалящата те среда? Лично аз съм забелязвал разни такива нещица в горната част на карта ми, но смятам се дължи на това, че докато го зареждам с течност оставям мущука където ми падне (по седалките на колата, по таблото, бо бюрото в офиса и т.н.), и не мисля че всичко покрай мен е стерилно чисто така че май е нормално.
Поздрави
Posted На 17.10.12 г. в 12:04
Напоследък си мия картовете и мундщуците на 3-4 презареждания. По този начин се освежава реотана и му пада нагара частично, по-хигиенично е, повече се усеща новия аромат, ако сменяш аромати.
Posted На 17.10.12 г. в 12:56
Posted На 17.10.12 г. в 14:35
Единственото логично обяснение според мен е, ако карта не е съвсем истински и фитила се разнищва лесно- от него се откъсват микроскопични нишки при изпаряването. Дори и това да е проблема, то той не би трябвало да се появява след първите 1-2 мл изпарена течност (тъй като би трябвало да се е образувал поне малко нагар, който пречи на това). Не претендирам за експертност на мнението - в някоя от темите тук бях чел за подобни явления при някои фитили.
Моят съвет е да си почистиш хубаво карта и да провериш дали изобщо явлението ще се повтори.
Posted На 17.10.12 г. в 15:44
Posted На 17.10.12 г. в 17:42
Ако е налеп от течността следва по силиконовата капачка на главата да е омазано много повече. А може да е нова форма на живот - "десет дни", "две седмици" (?!?) би трябвало да са достатъчни.Здравейте, от 10 дни пуша електронна цигара, ясно ми е всичко за тях , не съм пушил нормални цигари от тогава .Всичкото добре НО ! на вътрешната стена на мундщука - / там където е контакта с устата - само че по вътрешният ръб / за две седмици се появиха налепи приличащи на тютюневи нишки- не намерих подобно нещо във форумите затова се регнах и поствам тема , защото ако е нормално и за две седмици има такива налепи направо си е е*ало майката... цигарата ми е joyetech 1000mAh с изпарител Kanger T2 със сменяема глава - доволен съм като цяло само това ме притеснява дали се е появявало при някой - пуша течност 18 mg Hangsen. Моля за адекватни отговори на въпроса ми.
Поздрави - А.С
Posted На 17.10.12 г. в 20:23
Ако е налеп от течността следва по силиконовата капачка на главата да е омазано много повече. А може да е нова форма на живот - "десет дни", "две седмици" (?!?) би трябвало да са достатъчни.
[/quote]
Да не би да е би да е безникотинова течността...нали ужким никотина е инсектицид?
Posted На 17.10.12 г. в 21:18
Това е зацапване, което се дължи на мъртва кожа от устните! Нищо повече! Кви никотинови нишки, кви листа?
Да, кожа е от лапането на дрипа. Като умре, изсъхва и става кафява и залепва по щуката.
Posted На 18.10.12 г. в 07:19
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo
http://goo.gl/NYLbA