Зареждане...

USB 650mAh оригинална Joyetech eGo-T 2 Upgrade батерия - бяла

*****

КОД: PV-JEGOT-USB-650W-U2


Цена по списък: 34.99 лв.  

Цена: 19.99 лв.

(с ДДС) Спестявате: 15.00 лв. (43%)
-43%
няма на склад
Уведоми ме при наличностЗатваряне
1000 т.

Новата версия на eGo-T USB батерията с капацитет 650mAh позволява използване на постоянно 3.3V напрежение - също както стандартните eGo-T батерии, или променливо напрежение от 3.6 до 4.15V (намалява с разреждането на батерията), което дава повече пара при използване на същия изпарител. Внимавайте, той като използването на този режим донякъде скъсява живота на атомайзерите! Превключването в режим на променливо напрежение става след като изключите батерията (5-кратно бързо натискане на бутона - достатъчно е да задържите бутона натиснат в продължение на 5 секунди и вече ще може да използвате батерията в този режим (след като отново я включите с петкратно натискане на бутона).

Този вид батерии за електронни цигари Joye eGo и Joye 510 (както и за повечето други модели чрез преходник от 510 фланец) са с капацитет 650 mAh и разполагат с USB конектор и включен в комплекта кабел, което на практика означава, че ги получавате със зарядно устройство. Освен това могат да се зареждат докато пушите - достатъчно е да развиете долната им част и да включите USB кабела, докато ползвате цигарата.

Капацитет: 1000 mAh
Номинално напрежение: 3.3/3.2-4.15V
Цвят: Бял
Гаранция: 3 месеца, не включва естественото намаляване на капацитета на батерията с времето. Повече информация - на страницата "Рекламации и гаранция".

Изхвърляйте батериите само на предназначените за целта места!