Зареждане...

Плащане и доставка

Методи за плащане:
С цел постигане максимално удобство и гъвкавост, ние предлагаме няколко стандартни възможности за заплащане на стоките, предлагани в онлайн магазина PV-BG.com. 

 

Cash on delivery iconПлащане при доставка (наложен платеж) - Доставка с наложен платеж. С други думи заплащате при получаване на стоката директно на куриера, който ви я достави (независимо дали ще изберете доставка с Еконт или Спиди).

 

Bank transfer iconТози метод за плащане временно не е достъпен: С банков превод - Имате възможност да платите за своята поръчка чрез банков превод, като по време на подаване на заявката в системата ще ви се изпише сметката, на която трябва да преведете общата стойност на поръчката. Продуктите, които поръчвате, ще бъдат изпратени веднага след потвърждаване на банковия превод.

 

Cash in our office iconНа място в офиса - Може да заплатите предварително направените тук поръчки на място в офиса на ХардуерБГ ООД. Тази възможност е удобна, ако живеете в близост до адреса на сервиза ни и не искате да чакате за доставка с куриер, освен това може да комбинирате плащането с получаването на поръчката.

 

PayPal iconЧрез системата на PayPal, чрез международна дебитна или кредитна карта - може да платите през PayPal акаунта си или, а ако изберете "Create new account" - да платите с международна дебитна или кредитна карта (не е нужно да регистрирате акаунт в системата на PayPal). 

 

Плащане през ePayЧрез системата на ePay.bg - ако имате регистрация в ePay.bg, може да преведете общата стойност на поръчката на КИН 2663099459 от регистрирана в системата на ePay.bg разплащателна карта или своята микросметка. Продуктите, които поръчвате, ще бъдат изпратени веднага след потвърждаване на превода по нашата ePay микросметка.

 

 

Методи и цени за доставка:
Екипът на PV-BG.com се ангажира с изпращането на поръчаните онлайн продукти в срок от 36 часа (само в работни дни) след поръчка с изключение на случаите, в които нямаме наличност от поръчаните продукти, в които ще бъдете уведомени своевременно.

Изключения се допускат и за почивни и неработни дни, официални празници, при независещи от нас обстоятелства (например влошени метеорологични условия). За доставки в страната използваме основно куриерска фирма СПИДИ.

Освен това продуктите от предварително направени поръчки могат да бъдат получени в офиса на ф-ма Хардуер БГ ООД на  адрес: гр.София, ул.Бадемова гора 9 в работно време (11:00 до 18:00 часа, от понеделник до петък).

Предлагаме три вида доставки: 


 

Доставка на електронни цигари с куриери СПИДИДоставка със СПИДИ за поръчки на стойност до 50 лева. Време за доставка от 1 до 3 работни дни след обработване на поръчката; всеки работен ден се обработват поръчки, получени до 14:00 часа същия ден. Ако сте от София, пратката ще е в рамките на следващия ден след обработка на поръчката (експресна). Цена на услугата - 5.00 лева.

 

Доставка на електронни цигари с куриери СПИДИБезплатна доставка със СПИДИ за поръчки със стойност над 50 лева. Време на доставка 1 до 3  работни дни след обработване на поръчката; всеки работен ден се обработват поръчки, получени до 14:00 часа същия ден. Ако сте от София, пратката ще е в рамките на следващия ден след обработка на поръчката (експресна). Цена на услугата - безплатна.

 

Доставка на електронни цигари с куриери СПИДИДоставка с ЕКОНТ (време за доставка - 1-2 дни след обработване на поръчката; всеки работен ден се обработват поръчки, получени до 12:00 часа същия ден). Този вариант ви дава възможност да изберете доставка с куриерска фирма ЕКОНТ. Ако желаете доставката да е до офис на ЕКОНТ, задължително ще трябва да уточните това в полето за забележки към поръчката, когато я пускате. Цена на услугата - около 6.00 лева врата-до-врата за по-малки поръчки. Горещо препоръчваме да използвате друг метод за доставка, особено за поръчки с по-висока стойност!

 

 

* Всички допълнителни такси от страна на банката или операторите, налагани върху сумата за плащане при операции с кредитна карта, ще бъдат за ваша сметка.

Последна промяна на 27.06.2017.

 

Коментари

08.03.2018, 12:16

"Не. Доставяме само на територията на България."

07.03.2018, 18:48

"Правите и международни пратки, Благодаря"

24.12.2015, 12:39

"Икономичната доставка със Спиди също е безплатна за поръчки над 50 лева, може да ползвате нея!

ИКОНОМИЧНА доставка със СПИДИ (безплатна за поръчки над 50 лева). Експресна за София-град. (2-3 дни ) - 5.00 лв. (вкл. ДДС)

Освен това в такива случаи е хубаво да се свържете с нас, тъй като все пак плащаме за тази услуга и искаме да получаваме адекватно обслужване. С Рапидо нямаме никакви проблеми в София, очевидно куриерът, който ви обслужва, не работи добре. На други места пък е така с куриерите на Спиди."

24.12.2015, 09:43

"Безкрайно съм разочарована от услугите на Rapido. Вързаха ме да чакам цял ден, обаждах им се няколко пъти и ми обещаха, че поръчката ще бъде изпълнена до края на работния ден, но това не се случи. Накрая пратката пристигна на следващата сутрин със СПИДИ, за които нямам никакви забележки. Първо ме уведомиха с SMS да очаквам доставка и ми дадоха номер за връзка, после ми се обадиха няколко минути преди това, че идват. А при Rapido няма нищо подобно. Много са несериозни и не препоръчвам на никого да се занимава с тях. Почти всички сайтове за пазаруване имат безплатна доставка за поръчки над определена стойност. При Вас това се извършва само с Rapido. Отдавна не бях пазарувала от вас и сега се сетих защо. Доволна съм от закупената стока и от вашето обслужване, но от куриера - НЕ. "

30.09.2014, 11:35

"Да.Доставката е до адрес и е с включени всички допълнителни разходи и такси."

30.09.2014, 08:30

"За поръчка на стойност 22 лв. ми давате цена за транспорт 3.50 лв. В това включва ли се и такса наложен платеж на куриера и доставката до врата ли е?"

26.07.2013, 11:26

"Работим и с Еконт, може да си изберете такъв вид доставка от опциите за доставка. За цените на Еконт - не сме на договор с тях, изпращаме доставката и каквото начислят, си е за сметка на клиента. Не може да опишем всяка ситуация, той като не начисляваме предварително нищо. Ако получавате пратката си в офис на Еконт, вероятно ще е по-ниска цената, както и сте предположили, въпреки, че основната част от сумата се диктува от наложения платеж."

22.07.2013, 13:02

"Здравейте.
От текста по горе оставам с впечатление, че вече не работите с Еконт (пише че ползвате единствено Спиди). Все пак да попитам: възможно ли е да ми изпратите стоката до офис на Еконт и ако е възможно: доставката до офис на еконт идва около 6 лв., а виждам че при вас е обявена стойност 7,50. Това означава ли че ще платя 7,50 или ще платя стойността на доставката от 6 лв?
Благодаря Ви предварително за отговора."

04.12.2012, 11:04

"Поръчах си от вас батерия USB 1000mAh оригинална Joyetech eGo-C,картомайзер Redux и три никотинови течности.Днес приех поръчката от куриер на Спиди,погледнах в плика,преди да подпиша,видях че всичко е вътре,но не ги извадих за проверка.В нас като извадих нещата от плика видях,че има две шишенца и капачката от третото,Редукса беше счупен и имаше петна от течност по листа с поръчката.Пробвах да пусна батерията за зареждане,но никъде нищо не свети.Освен това осъзнах, че липсва и гаранционната карта за батерията-явно са счупили шишенцето върху нея и са я изхвърлили.Не обвинявам никого освен себе си,че не извадих нещата пред куриера-бързах, че трябваше да излизам-казвам ви го,за да знаете какви са Спиди.И въпроса ми е как да разбера дали поне батерията работи без картомайзер?"

17.07.2012, 13:43

"Да, възможно е, разбира се, но препоръчваме да си направите поръчка, за да си/ни спестите време, иначе на място ще се прави вместо вас, тъй като складовите ни наличности са свързани със сайта."

Ново мнение

Напишете символите, които виждате на изображението.