Зареждане...

Бонус точки

С регистрацията си в www.pv-bg.com и първата ви поръчка евентуално ще получите първият си малък бонус от нас - така наречените "бонус точки". Бонус точките се изчисляват на база стойността на вашите поръчки в зависимост от клиентското ви ниво. По-долу ще намерите описание на клиентските нива и количеството точки за всяко от тях, както и отстъпките, които ще ви донесат те.

Бонус точките са само допълнителен стимул да се регистрирате в системата ни, ако смятате, че ще пазарувате редовно - така всяка една ваша покупка ще ви носи отстъпки - или при следващата покупка, или, ако запазите точките си - за поръчка на напълно безплатен продукт.

 

Цена на точка
Бонус точките са от 50 до 550% от стойността на продуктите, които сте закупили в зависимост от клиентското ви ниво. Всяка бонус точка "струва" 2 стотинки. Например, ако сте регистриран потребител и закупите продукт на стойност 100 лева, ще получите 50 точки и ще може да намалите цената на следващата си покупка с 1 лев. Ако обаче сте наш редовен клиент (вижте описанието по-долу за информация как да станете такъв), ще получите 100% от стойността в точки, т.е. при покупка на продукт с цена 100 лева, ще спечелите 2 лева за следващата си покупка (100 точки). Всяко следващо ниво носи и допълнителни привилегии.

 

Клиентски нива, клубни карти
Клиентските нива зависят от регистрацията, общата стойност на поръчките в магазина и закупуването на клубни карти от категорията "Специални оферти > Клубни карти". Всяко следващо ниво ползва привилегиите на предишните, с изключение на количеството бонус точки, чиято стойност се променя до посочената по-долу. В "стойност на поръчка" влиза само стойността на продуктите от всички направени поръчки, без цената на пътя и допълнителните разходи при безкасово плащане.

  • Клиенти без регистрация
    Ако не сте регистриран клиент, няма да получавате бонус точки и не може да се възползвате от отстъпките, които те ви носят. Без да се регистриран клиент няма да имате достъп и до някои от по-интересните ни промоции,както и до периодичните купони за отстъпка.
  • Регистрирани клиенти
    Ако се регистрирате, получавате 50% от стойността на всяка поръчка под формата на бонус точки (1 лев на всеки 100 лева оборот), освен това ще имате достъп и до периодичните купони за отстъпка за всички продукти, които ще даваме при специални случаи. Всяка следваща покупка ви доближава и до следващото ниво. Внимание - преминаването в ниво "Редовен клиент" става само след кандидатстване от ваша страна в полето "Клиентски нива" във вашия профил след като натрупате 500 лева оборот в онлайн магазина
  • Редовен клиент
    За да станете "Редовен клиент" на www.PV-BG.com трябва да сте закупили продукти с обща стойност 500 лева от магазина ни . Редовните клиенти получават 100% от стойността на покупките в точки (2 лева на всеки 100 лева оборот). Всяка следваща покупка ви доближава до следващото ниво. 

 

Съвет!
Ако искате да печелите бонус точки - следете внимателно нашите промоции с продукти - понякога ще предлагаме изненади с повишена бонус стойност, които могат да ви помогнат да съберете по-бързо повече бонус точки.

 

Коментари

19.08.2012, 08:00

"Системата дава 1 на сто за новорегистрирани до 10 на сто за златни клиенти. не знам кое не и работи, обикновено държим и най-ниските цени, и най-евтината доставка. "

18.08.2012, 22:53

"Аз смятам, че тая система е неработеща и безсмислена откъм отстъпката, която се получава, на база общата стойност на цигарите и консумативите."

06.04.2012, 12:32

"Проверихте ли страницата "Плащане и доставка", където много ясно е описано за какво са таксите (освен, че го пише, когато тръгнете да избирате мето за плащане).

Таксите са 1.50 за наложен платеж и 0.5% застраховка. В момента таксата от 0.5% е спряна."

02.04.2012, 23:35

"Чудех се и рових из целия сайт но така и не открих какво точно трябва да означава следното -Допълнителни такси*: 2.98 лв.???"

09.07.2011, 11:52

"Оправих някои от неяснотите. Тъй като заслужават обяснение - управлението на продуктите в съществуващите преди време секции за всяка от потребителските групи изискваше да създаваме отделни позиции за тях. впоследствие решихме да ги премахнем, за сметка на което увеличихме бонус точките (най-сериозно на златното ниво, където бяха първоначално 400%). В допълнение и едно малко пояснение - бонус точките са форма на отстъпка - с условието, че може да се ползва само при следваща поръчка. При използването им не получавате последваща отстъпка върху вече вложените точки (това би увеличавало процента със всяка следваща поръчка). Почти всички карти са пресметнати така, че да се "избиват" при някакъв разумен оборот, за златните карти лимитът е около 1000-1100 лева, тъй като дават право и на безплатни доставки, след което привилегиите се запазват. Все пак идеята им е да ги ползват постоянни клиенти, иначе нямат особен смисъл."

05.07.2011, 16:36

"Получих на мейла общо взето задоволително обяснение на този проблем. По-скоро тук не е добре обяснено и объркващо. Да се има в предвид от клиентите, че всъщност напълно липсват обявените "Специални промоции" за бронзови, сребърни и златни клиентски нива, тоест със или без клиентска карта потребителите виждаме едно и също в Магазина. Препоръчвам на админа да поправи оферираните нива и разясненията за бонусите, иначе съм доволен от отношението на екипа и качеството на стоката тук. Благодаря за разяснението."

29.06.2011, 17:40

"Здравейте, купих си и ползвам златна карта, но има нещо леко смущаващо в сметките - защо след като платя определена сума с пари и доплатя с вече натрупани точки от предишни покупки, не ми се дават бонус точки върху цялата платена сума, а само върху заплатените левове? Нали уж бонус точките имат силата на пари и според вашата оферта 1т = 2 стотинки? За доказателство прилагам една от сметките и яко установите нередност, моля преизчислете наличните ми точки в акаунта.
Общо: 317.96 лв.
Такси:
ДДС в цената 20%: 53.00 лв.
Допълнителни такси*: 2.98 лв.
Цена на доставка: 0.00 лв.
Бонус точки: 1629
Вложени т. (1079 т.): 21.58 лв.
Обща сума: 299.36 лв.
Аз изчислявам точките от тази фактура на 1748 според обявените под всяка стока. При предишните фактури платени отчасти с точки е същия проблема. Моля за отговор."

23.06.2010, 11:48

"Принципно е идея, но вероятно ще трябва да почака. Иначе в момента не виждам особена опасност, понеже преди нас е контрабандната, а тя е далеч по-зверски бич за тях (дори стигнаха дотам БСП да внасят предложение за намаляване на акциза, чудно защо не намалиха цената, съответно и печалбата на производителите, вместо данъка, от който печели и държавата, ама карай...)."

14.06.2010, 13:46

"Аз пък мисля, че бонус точките са интересна система да се стимулира клиент, който пазарува преимуществено от този магазин. По-скоро си мисля и друго. Всички Е-пушачи се притесняваме, с навлизането на Е-цигарите някой от "скъпите" ни управляващи да не измисли, че е необходимо въвеждане на допълнителни такси, акцизи и пр. за тези продукти /факт е, че очакваните приходи от безобразното поскъпване на обикновените цигари не постъпиха в бюджета/. Ако Е-пушачите регистрираме свое сдружение или друга организация с нестопанска цел, ще можем да дадем отпор на евентуално замислени допълнителни данъци и налози върху Е-цигарите, а защо да не поискаме и освобождаването им от ДДС, като продукт, който помага за отказване от нездравословен навик, какъвто е тютюнопушенето! Тогава ще видим дали управляващите мислят за предпазване здравето на пушачите ... или само за парите им. "

08.02.2010, 14:47

"Напротив, ужасно проста е - гледаш колко точки имаш (пише ти ги още на заглавната страница), или умножаваш по 0.02, или при плащане въвеждаш количеството и директно виждаш колко е отстъпката."

Ново мнение

Напишете символите, които виждате на изображението.