Зареждане...

Новини и статии

Добавено на: 22.02.2010 Каква е разликата между пълен и празен пълнител?

Вероятно на напредналите е-пушачи подобен въпрос би се сторил смешен, но, в интерес на истината, въпросът е съвсем логичен за някой, който хваща електронна цигара за пръв път. Днес, след като успяхме да "конвертираме" още един тютюнопушач във "вайпър", решихме да отговорим на този въпрос.

Пълнителят представлява съд, в който предварително е поставена абсорбираща материя, чиято грижа е течността, с която е напоена, да се разпределя равномерно, без да изтича. В "празните пълнители" тази материя не е напоена с нищо и идва суха, готова за сипване на течност по ваш вкус.

Предварително заредените пълнители (т.е. "пълните") обикновено идват напълнени с различна по сила течност - най-често с вкус, наподобяващ тютюневи цигари Marlboro, кайто се пише за избягване на конфликти със запазената марка "MLB". За онези, на които този аромат им допада, това е удачен начин да вземат напоени пълнители почти без разлика в цената, но за хората, които искат да сипват собствени течности, това е излишно и те трябва или да си купят "празни" пълнители, или да изперат абсорбиращия материал и да го използват със собствена течност.

Пълнителите, които идват в някои комплекти, обикновено са с различна сила на съдържанието - от 0 мг до 18 мг никотин, като идеята е да преминете през всичките, докато намалите съдържанието на никотин съвсем, отказвайки го напълно. Обикновено няколко пълнителя не са достатъчни за подобна терапия, дори и тези на Pen-style е-цигарата DSE-801, които са със сериозни размери.

Повечето "маркови" електронни цигари всъщност са замислени като начин за продаване именно на пълнители с относително високи цени. Познатата у нас като eSmoke е-цигара, която ние продаваме с оригиналното название DSE-901, е типичен пример - комплект от пет пълнителя за нея се продава за 9 лева! Същият комплект пълнители за eSmoke при нас струва 5.49 лева, но е далеч по-смислено да си купите празни пълнители и течност, което ще намали цената съвсем.

 

Коментари

*****

28.03.2011, 11:27

"Нямам представа каква цигара сте закупили. Във форума ще намерите доста съвети за почистване на атомайзери. Просто не зная как да отговора на така зададен въпрос..."

****

24.03.2011, 21:07

"аз наскоро си купих електронна цигара и пробвах доста често да го зареждам преди да се изтощи батерията и така няколко пъти батерията спря да работи .Купих си нова но сега е ужасен вкуса и доста много горчи.Как да оправя вкуса за да стане по хубав и да не я разваля повече защото неща да съм си дал парите напразно.
Знам че тук не е подходящо място според темата,но съм нов тук и това беше първата тема която видях.
ИЗВИНЕТЕ!!!!
Ако ми помогнете,ще съм ви благодарен."

Ново мнение

Напишете символите, които виждате на изображението.