Jump to content

Photo
- - - - -

ПРОБЛЕМ С ego-c

• Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 demonsoul

demonsoul

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 6 posts

Posted На 8.11.12 г. в 13:08

Здравейте . Значи имам малък проблем с мойта цигарка .Вчера измих атом. глава съв вода и днес като дърпам има вкус на изгоряло аз ли съм направил нещо или .. ( атом. глава ми е на 4 5 дена , възможно ли вече да е изхабена ? )

#2 geniusloci

geniusloci

PV-BG гуру

• Администратори
  • 1,081 posts

Posted На 8.11.12 г. в 13:11

Не знам защо продължавате да се връзвате на това с водата. Аз сушени, не сушени (а ги мия с осмозна вода и ги суша на 40 градуса), после не мога да преживея вкуса.

#3 demonsoul

demonsoul

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 6 posts

Posted На 8.11.12 г. в 13:15

мм щом не е от водата на какво се дължи гадния вкус

#4 geniusloci

geniusloci

PV-BG гуру

• Администратори
  • 1,081 posts

Posted На 8.11.12 г. в 13:23

Главите се прецакват. Кога за седмица, кога за 5 седмици - прецакват се. Ей снощи нов картомайзер (така де, с нова глава, стария карт) направо го изхвърлих, не ми харесва и това е. Ако е работел наред преди миенето и сега не работи - вероятно просто не се е напоил с течност или не е бил изсъхнал добре. Ако не е работел добре преди миенето - то не помага с нищо да заработи отново.

#5 demonsoul

demonsoul

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 6 posts

Posted На 8.11.12 г. в 13:33

Преди миенето работоше много добре , сега неще . Имам и друг проблем . Имам много течове . Все още не съм разбрал от каде идва , дали от много силно дърпане или от разклащане , ако някой има идея да казва . И един страничен въпрос днес си поръчах от магазина карт и течности , след поръчката званят ли да потвърдят поръчката или просто ти я доставят ?

#6 missy

missy

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 165 posts

Posted На 8.11.12 г. в 13:41

Преди миенето работоше много добре , сега неще . Имам и друг проблем . Имам много течове . Все още не съм разбрал от каде идва , дали от много силно дърпане или от разклащане , ако някой има идея да казва . И един страничен въпрос днес си поръчах от магазина карт и течности , след поръчката званят ли да потвърдят поръчката или просто ти я доставят ?

Доколкото виждам си с атомайзер и пълнители - вкусът на изгоряло и течовете са чест проблем при танк системите. Дължат се на прекалено или недостатъчно повдигнатия фитил - ето едно клипче, което показва нещата малко по-нагледно.

С карт тези проблеми са сведени до минимум. :)

#7 vakill

vakill

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 238 posts

Posted На 9.11.12 г. в 00:43

Главите се прецакват. Кога за седмица, кога за 5 седмици - прецакват се. Ей снощи нов картомайзер (така де, с нова глава, стария карт) направо го изхвърлих, не ми харесва и това е. Ако е работел наред преди миенето и сега не работи - вероятно просто не се е напоил с течност или не е бил изсъхнал добре. Ако не е работел добре преди миенето - то не помага с нищо да заработи отново.

Loci от години ги продавате тези артикули и мнението "Главите се прецакват" не е логично.Не се прецакват главите ,а им загаря фитила.Сменяш го с нов тично за 1 мин. и си ок.

Щастлив user на VAMO+Nimbus