Jump to content

Photo
- - - - -

Относно магазина

• Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 kamennso

kamennso

. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "Б

• Участници
  • PipPip
  • 36 posts

Posted На 24.11.11 г. в 12:55

От 3 седмици си купих Joye eGo (510 атомайзери) - черни за това време ми се наложи да отида 3 пъти до магазина за малко повече инфо и сокчета за цигарата такова отношение между потребител и продавач от одавна не ми се беше случвало всичко ми беше обяснено и разбито като информация така че да може да се разбере от всеки.Просто нямам думи за мене така се прави бизнес с внимание към отделните клиенти.Поздрави

#2 vakill

vakill

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 238 posts

Posted На 24.11.11 г. в 14:58

Браво на магазина.Магазини с такова ослужване има вече доста в България във всички сектори,но за съжаление клиентите като теб са малко.Да си ползваш покупката със здраве и никога да не посягаш към тютюн.

Щастлив user на VAMO+Nimbus

#3 geniusloci

geniusloci

PV-BG гуру

• Администратори
  • 1,081 posts

Posted На 14.12.11 г. в 09:36

Добре, че спрях да продавам лично аз, че преди все имаше недоволни :D

Какво да правя, не съм търговец... :smiley_emoticons_joint:

#4 arcana

arcana

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 2 posts

Posted На 17.02.12 г. в 21:53

Още едно браво на магазина! Благодарности за бързото обслужване! Сега ще ви стисна палци и за по-бърза и коректна работа на италианците.

#5 Topper

Topper

Изпарител-тарикат :)

• Супер потребители
  • PipPipPipPipPip
  • 1,041 posts

Posted На 17.02.12 г. в 22:55

Ами пичовете са от "стадото" ни и няма начин как да не е такова отношението :)
Евала на момчетата, успех с бизнеса!
eGO USB 1000mAh/650mAh,eGo atom LR,eGo-T atom,DCT-mod,DCT Tank v1/v2,CE2-mod,Smok Dual coil,OA self made,Genesis self made,CE2 Gigantomizer, KR eGo CC, KR 510 CE2,CE4+,Clear Giant,Smok Skrew,Smok Vivi Tank,R-tank,LavaTube(Sanyo 1800mAh, Samsung 2200mAh),Dream Atomizer,
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo :D
http://goo.gl/NYLbA

#6 Fado

Fado

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 81 posts

Posted На 17.02.12 г. в 23:57

Евала на момчетата, успех с бизнеса!

Успех и стискам палци всичко да е наред, че не знам какво ще правим без тях. :air_kiss: