Прехвърляне към съдържание


Снимка
- - - - -

Течности от UK


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 nice2mitiu

nice2mitiu

    Нов участник

  • Участници
  • Пип
  • 2 Мнения:

От: На 10.10.15 г. в 11:02

Здравейте, вейпъри! 

Не съм писал във форума, но го преглеждам редовно. Предложението ми е в тази тема да споделяме впечатления от течности, произведени във Великобритания и магазините от които сме си ги закупили. Имам скромен опит, но съм много доволен - симпатягите от острова излязоха "махнаджии", обичат да си угаждат с ароматите. 

Първо ще започна с начина на доставка. Аз използвам услугите на gabco.org - който не е ползвал да кажа: излиза евтино и сигурно. Поръчва се от сайта, праща се към адреса им в Англия и след ден-два те го препращат към България, където ви искат само по 2.20 на започнат кг + доставката по куриер до дома ви. 1 кг излиза доставен до адреса ми под 10 лв, с включена доставка от UK.

 

Сайта от който поръчах е mysizzlebox.co.uk - по принцип е услуга, която ви зарежда всеки месец с различни аромати, но имат и магазин за единични поръчки. Взех оттам, защото имат оферта "3 за 2" - всяко трето шишенце е безплатно.

 

Поръчах си:

 

The Governor by Lancashire Steam Company - страхотен приятен плодов аромат с доминиращ лимонов привкус. Очаквах да е кисел, но излезе свеж и интересен. Не бях фен на плодовите аромати, но този ме спечели.

 

Dragon Punch by Van Dyke Vapes - това ми стана най-любимия аромат, откакто пуша електронно, почти година. Откакто го заредих първоначално, не го смених, докато не пресуших шишенцето, определено ще поръчам още от него. Вкуса е прасковен с леко сладко-кисел цитрусов привкус, пишат че е нар и драконов плод, най-вероятно от там. Има вкус на хубава детска дъвка, без да е много сладък. 

 

И понеже бяха много евтини, си взех няколко Custard аромата, от всеки производител по 1-2. Много приятни, с вкус на карамелен-яйчено-маслен крем с малко ванилия. Повечето бяха много сходни на вкус, въпреки разликите в съотношението PG/VG, но един от тях изпъкна много напред. Cousin Glem's Custard by Nevermore Vape ми промени изцяло представите за вкус и течност, и ме накара никога повече да не пуша гадна миризлива хартиена цигара. Същия приятен карамелено-ванилов аромат, но при издишането остава едно много приятно усещане по небцето, сякаш устата е пълна с много приятен домашен крем. Човек като седне с едно уискенце или ромче, не пуска цигарата цяла вечер!

 

Пропуснах да спомена, че използвам eleaf iStick 50W и Kanger Genitank Mega с намотка на 1 ом, мода е настроен обикновено на 15.5 до 17 вата. При други сетъпи ще е различно. 

 

Това е засега, като взема други "чорбички" ще споделям пак. До тогава, моля разпишете се и вие!


Редактирано от nice2mitiu: На 10.10.15 г. в 11:22