Jump to content

Photo
- - - - -

Продавам joye 510 PCC стартов пакет

• Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 MEMO

MEMO

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 8 posts

Posted На 4.05.10 г. в 09:12

Комплекта съдържа:
1. 1 бр.PCC-табакера
2. 1бр. кабел за зареждане USB/mini USB
3. 1бр. зарядно 220v / USB
4. 1бр. батерия
5. 1бр. атомизатор
6. 2бр. оригинални заредени пълнители.

Тъй като сигурно това че атомизатора е ползван макар и малко притеснява евентуалните купувачи ще дам с комплекта чисто нов атомизатор Табакерата е с предпазното си фолио ,Цената която искам е 80 лева.Ето и снимки като нарочно съм надигнал предпазното фолио за да се вижда.

PS:Снимките са малки заради лимита от 250к.Тел. 0888599481

Attached Files

Edited by MEMO, На 18.05.10 г. в 14:12.

#2 snejan63

snejan63

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 24 posts

Posted На 5.05.10 г. в 14:43

Здравей Мемо,
Какво е 510 ПЦЦ стартов пакет?Би ли посочил от къде да прочета повече за него.Моите нормални 510 батерии и атомизатори ще си паснат ли?
Хареса ми мода ти с филтърчето.Не съм толкоз напред.За сега си позволявам само да обръщам филтъра на обратно.

Поздрави от Разград:Снежан Стефанов

#3 MEMO

MEMO

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 8 posts

Posted На 5.05.10 г. в 16:09

Стартов пакет му се казва защото в него има всичко налично за старт на електронното пушене.PCC е съкращение за табакера с вградена литиево-ионна батерия която освен че зарежда постоянно сложената в нея батерия позволява и носенето и съхранението в нея на резервни пълнители и атомизатор.Вградената в табакерата батерия е 1200 милиамперчаса и се зарежда през мини USB от компютър или зарядното и позволява според моя опит 4-5 пълни презареждания или около ден и половина пушене с дозареждане на батерията на цигарата от табакерата при моето темпо.Всички части за 510 /без 280 мАч батерии/ са стандартни и взаимозаменяеми и си пасват с табакерата за 510.Тъй като табакерата не е с резба в нея пасват за зареждане и всички останали батерии с еднаква или по малка дължина от тези на 510 стига поляритета на изводите да е еднакъв.

Edited by MEMO, На 5.05.10 г. в 16:15.

#4 snejan63

snejan63

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 24 posts

Posted На 16.05.10 г. в 00:15

Благодаря за отговора Мемо,обаче като съпоставих цените в магазина/да не говорим за хевъна/ ми се струва,че малко си се надул-вероятно за да имаш поле за отстъпки....Ползвам 510 и не мисля да я сменям.Заинтересуван съм от офертата ти, но моля преосмисли цената.

#5 MEMO

MEMO

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 8 posts

Posted На 16.05.10 г. в 17:31

Aйде и аз да съпоставя цените
Зарядно-9.99 лева
Батерия-24.99 лева
Табакера 48.99 лева и няма наличност
Атомизатор 16.99 лева
Кабел- 3-4 лева
Всичко над 100 лева. Като се има впредвид че съм си дръпнал 50 пъти от тоя атомизатор и дори не съм пъхал батерията в табакерата за зареждане защото не успя да свърши може и да съм се изхвърлил с цената затова специално за теб цената ще е 75 лева с доставка за твоя сметка ,но по-долу цената няма да падне ,ще си я оставя за части -все пак пуша същата .

Edited by MEMO, На 16.05.10 г. в 17:42.

#6 snejan63

snejan63

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 24 posts

Posted На 19.05.10 г. в 03:01

Здравей МЕМО,
Не ми се сърди ама на всякъде зарядна кутия си е 30 лв.И какъв кабел?
От там цената на предлаганото от теб като ново е около 70-80лв.И като решиш да продадеш нещо,цената му пада с около 30% от новото.Аз не съм добър търговец...Не ми е удобно,но като гледам май само аз имам интерес към предложението ти...Бих желал да взема този комплект.Харесва ми.И би допълнил моя 510...До сега съм сключил 2-3 сделки с пв-бг.ком.Ники и екипа му бяха много почтенни с мен,мисля че и аз не ги разочаровах.Та предложението ми е следното-Ако до края на месеца не се появи друг "мераклия",предлагам ти 65лв. за комплекта и поемам транспортните разходи.Моля и ти да ме разбереш-от 7 месеца съм безработен,трудно ми е,но си плащам това,което поръчам.Ники ще го потвърди.

На всичко отгоре се оказва,че сме и близо един до друг-от Варна си...

#7 MEMO

MEMO

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 8 posts

Posted На 19.05.10 г. в 21:52

Не се сърдя за нищо и на никого-нямам право.Цената на табакерата взех оттук :
http://www.pv-bg.com...atte-black.html а аз дадох за комплекта 109 лева.
В твоето положение/имаш всички всички други части/ мисля че е по добре да си купиш само табакера за споменатите от теб пари .Когато пазаруваш табакера не купувай такава в прозрачна опаковка или от алуминий ,търси неръждавейка или черна но метална,алуминиевите имат проблем с вградената батерия който се изразява в голяма лъжа за капацитета и повече от две батерии не може да зареди.Тази която аз в момента ползвам Zenith 510 от Англия е също алуминиева и също имаше проблем но в електрониката.А цената ще си остане същата до момента в който някоя от моите части се прецака и си взема от този комплект каквото ми трябва ,разбира се тогава ще я сваля и от продажба.

Edited by MEMO, На 19.05.10 г. в 22:09.

#8 geniusloci

geniusloci

PV-BG гуру

• Администратори
  • 1,081 posts

Posted На 20.05.10 г. в 12:08

И като решиш да продадеш нещо,цената му пада с около 30% от новото.

20% - и си има конкретна причина - не може да издадеш фактура, поради което отпада възможността за някой да си вземе ДДС-то. И все пак, не мисля, че на това мястото му е в тази тема.

#9 snejan63

snejan63

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 24 posts

Posted На 21.05.10 г. в 22:13

Здравей Мемо,

Оказва се че си голям мъж.Благодаря за инфото.Ще се възползвам от него.В този свят на търговия,мошеничества и измами, да видиш някого,който не иска да те "мине",почтен и точен човек е рядкост...За съжаление аз също съм от старата генерация,вярващи на всичко.Попаднах на хубави хора...Надявам се и за на пред да не сбъркам...Макар и не стигнахме до бизнес...Ето моя ГСМ-0884198996...Ако закъсаш някъде в Разградско,обади се ще ти помогна.

#10 MEMO

MEMO

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 8 posts

Posted На 7.07.10 г. в 14:35

Продадено.

Edited by MEMO, На 5.08.10 г. в 12:06.