Скоро си пренавих вивито, обаче фибро-изолаторчето (не знам дали така му се вика, но по-долу издирих някаква снимка на нещото) беше преминало няколко периода на полу-разпад, та го изхвърлих. Пренавих, но започна да къргори/клокочи/сърба и т.н. като ефект теч към фланеца - нещо което с оригиналните глави не ми се случва. Може и да е заради тази изолация, може и нещо калпаво да съм направил :wallbash: . Вторият опит ще покаже

На следващата снимка е и целта на упражнението – кантала да не опира металното тяло – не знам дали има смисъл в това или не, но е приложимо за всички картове (поради тази причина пиша и нова тема, а не поствам у тази за вивитата).

Междувременно покрай опитите на Last с обличане на меш попаднах на това. Някой случайно да е питал/гледал какви диаметри имат и каква дължина са готови да режат хората. От друга страна, поне на снимката, ми изглежда някак меко (но пък със силен характер :wOOt3: ), докато изолацията в главата на вивито си е твърда (хм, дали е твърда и фабрично всъщност не знам, но попрегорялата си е твърда към прахообразна ).
Ама разгънах на 100 фронта, а въпросите ми тук основно са два – какви са диаметрите и може ли някой добър човек от Филибето да се докопа до някакви количества, които пък по някакви неведоми пътища да стигнат до мен по Софийско (че и нахален на всичкото отгоре :naughty: ). Целта - изолация към главата + тест с меш.
PS Брои ли се спам ако пусна една и съща тема в два различни форума?