Привет колеги!
От скоро имам комплект Joe eGo с type A атомайзери. Изключително доволен съм от цигарата, като на първо място държа да отбележа че вече пети ден не съм пушил обикновени цигари и по-важното може би - нямам желание и не изпитвам нужда от тютюневи цигари. В това отношение мога да кажа, че цигарата постигна цел номер 1. Да си призная бях малко скиптично настроен, но бях напълно опроверган.
По отношение на самия комплект, държа да направя една критика към търговеца, който ги разпространява в българия - няма инструкция на български език! Аз се справих с тази, която е на английски език, но има хора които не владеят английски. Още повече - може да се направи инструкция с включени полезни съвети и т.н. FAQ (често задавани въпроси), които да се поставят вътре в кутията на комплекта. Изразявам мнение и бих искал да бъде прието най-вече като градивна критика.
В тази връзка аз имам няколко въпроса свързани с употребата на електронната цигара:
1. Относно 650 mAh батериите - по какво се разбира, че батерията е изтощена и може ли батерията да се зарежда преди да е напълно изтощена?
2. Относно директното накапване - за какво точно служи drip tip? За накапване или за лапане (да се разбира като мундщук)?
3. Каква течност ще ми препоръчате за силно усещане - като си дръпна и да ме удари в петите? Първоначално си взех Camel, но оригиналното Marlboro, което беше в комплекта сякаш повече ми хареса. Сега направих поръчка за още три шишенца по 10 ml - Marlboro, Kent и Cigar. Усещам, че може би съм се набутал с някоя течност която няма да ми хареса особено.
Благодаря предварително за отговорите!