Аз нямам нищо против да пробвам (и го правя) с протектор (а едно време цигарата и бутилката си ги въртяхме без протектор). Но само течности за ел. цигари. Иначе предпочитам чистото
Предпочитани течности за електронни цигари
Posted На 8.12.12 г. в 14:26
Аз нямам нищо против да пробвам (и го правя) с протектор (а едно време цигарата и бутилката си ги въртяхме без протектор). Но само течности за ел. цигари. Иначе предпочитам чистото
Posted На 8.12.12 г. в 15:47
Мдааа, този вид обсесивно-компулсивни разстройства е възможно да се лекуват с примерно една наборна военна служба...
Доста крайно мненеие не мислиш ли?
Що се отнася до аналогията с наборната военна служба и имайки предвид датата на регистрация на автора на цитираното мненеие би могло да се изреве:
"К'во се обаждаш бе новобранец!!!"
Тук обаче не сме в казармата.
Не сме и в психиатрия и подобно поставяне на "диагнози" намирам за меко казано неуместно. Едно от нещата, които отличават този форум от повечето български е именно спазването на добрия тон. Бих посъветвал автора на цитираното да се придържа към това. Ако е толкова трудно, винаги има изход-писане на друго място. Поне места за изразяване на дебелашко чувство на хумор не липсват наоколо.
Posted На 8.12.12 г. в 16:05
Лично аз нямам проблеми с тестовите цигари, даже предпочитам да има повечко аромати, които да тествам, преди да купя. Като гледам доста хора практикуват тестването на ароматите в пловдивските магазини. Явно повечето не се притесняват толкова.
Posted На 8.12.12 г. в 20:04
Е, погледнато от тази гледна точка, може би си прав.
Мдааа, този вид обсесивно-компулсивни разстройства е възможно да се лекуват с примерно една наборна военна служба...
Доста крайно мненеие не мислиш ли?
Що се отнася до аналогията с наборната военна служба и имайки предвид датата на регистрация на автора на цитираното мненеие би могло да се изреве:
"К'во се обаждаш бе новобранец!!!"
Тук обаче не сме в казармата.
Не сме и в психиатрия и подобно поставяне на "диагнози" намирам за меко казано неуместно. Едно от нещата, които отличават този форум от повечето български е именно спазването на добрия тон. Бих посъветвал автора на цитираното да се придържа към това. Ако е толкова трудно, винаги има изход-писане на друго място. Поне места за изразяване на дебелашко чувство на хумор не липсват наоколо.
Официално поднасям искрените си извинения на засегнатите от първия абзац на мнението ми. Не съм имал за цел да обидя когото и да било. Обещавам да се опитам чувството ми за хумор да не отива към дебелашко. Надявам се че не ми се сърдите (много).
Posted На 8.12.12 г. в 20:12
Колега NiOOH, форума си е достатъчно културен, но си трябва и малко забавление за разпускане.
И това с казармата си е факт. Аз лично, съжалявам малко, че сина ми няма да мине през това изпитание. Колкото и да ми е било криво, когато съм служил, все пак ми е оставило трайно място в спомените.
Има една приказка за жената дето не е раждала и мъжа дет' не е бил в казарма... Та си има и доза истина в това.
Що се отнася до опитването - в новия магазин на гигата бях много доволен, че мога да опитам различни аромати, които не съм опитвал. Там пък процедират с мундщуци. Девойчето ги вади от едно пликче без да ги докосва с ръка и ти го дава да си пробваш напълнените картове, като си сменяш сам мундщука. Друг е въпроса, че си ги събира после (в една чашка). Пък какво ги правят по-нататък...
Posted На 8.12.12 г. в 20:26
Всеки гледа света от собствената си камбанария. След като съм засегнал неволно някой е в рамките на добрия тон да се извиня, без да обяснявам какво съм имал впредвид.На мен пък коментара ти си ми хареса и не видях изобщо, чак пък, дебелашки хумор.
Че то като отидеш на ресторант нали не си мислиш че ти сервират в нови неупотребявани прибориЩо се отнася до опитването - в новия магазин на гигата бях много доволен, че мога да опитам различни аромати, които не съм опитвал. Там пък процедират с мундщуци. Девойчето ги вади от едно пликче без да ги докосва с ръка и ти го дава да си пробваш напълнените картове, като си сменяш сам мундщука. Друг е въпроса, че си ги събира после (в една чашка). Пък какво ги правят по-нататък...
Posted На 8.12.12 г. в 20:36
Posted На 9.12.12 г. в 13:15
Има други начини за семплиране на течности, като например малки разфасовки. Има едни малки шишенца, подобни на ампули с вместимост от 2 мл. Не съм сигурен как стои въпроса с разфасоването на течности (факт е, че не един търговец го практикува), но ако ги има на цена от 1,50 лв да речем, всеки може да си закупи няколко и да си пробва. Навремето имаше разфасовки от 5 мл, който сега май са на изчезване.
Що се отнася до смесването на вкусовете в картовете, един карт се измива за минути, съхне за половин час и сте готови.
Posted На 9.12.12 г. в 13:48
geniusloci беше писал преди време за sample pack-овете, че никой не ги купувал и затова са ги махнали от магазина. Или нещо от сорта, цитирам по спомен.
Вероятно е така, особено след навлизането на базите и овкусителите. По-напредналите си бъркат сами, а голяма част от останалите си купуват каквото заварят в магазина за алкохол и цигари.
Posted На 9.12.12 г. в 19:17
Това е най-добрият вариант. И ако имаше такъв магазин щях да ходя там с пазарската чанта (голямата)...
Има други начини за семплиране на течности, като например малки разфасовки. Има едни малки шишенца, подобни на ампули с вместимост от 2 мл. Не съм сигурен как стои въпроса с разфасоването на течности (факт е, че не един търговец го практикува), но ако ги има на цена от 1,50 лв да речем, всеки може да си закупи няколко и да си пробва.
...
Posted На 9.12.12 г. в 19:24
И аз си го спомням това. Обаче в момента търсенето е съвсем различно. Мисля, че сега ще се намерят желаещи за въпросните sample pack-ове.geniusloci беше писал преди време за sample pack-овете, че никой не ги купувал и затова са ги махнали от магазина. Или нещо от сорта, цитирам по спомен.
Posted На 14.12.12 г. в 15:34
Разбира се продължавам с експериментите, но вече по-умерено. Това е моята класация:
За постоянно изпаряване през целия ден
1. Maxx-Blend FA
2. Black Cherry база FA, аромат Inawera
3. RY4 FA
5. Shade FA
6. Virginia FA
От време на време за разнообразие
1. Млечен шоколад Inawera + Лешник FA
2. Кафе FA
има и други които ми харесват, но не са стабилни като гореизброените.
Posted На 14.12.12 г. в 17:16
изпушил съм близо 3*10ml от различни аромати на въпросната фирма (единия е от старите), но съм пробвал поне 15-тина различни течности (в това число и на други компании) и все не мога да намеря по-добро решение.
Edited by зенит-е, На 14.12.12 г. в 17:16.
Posted На 14.12.12 г. в 20:44
Не знам защо но точно 555 на Деканг ми оставя един послевкус и дъх като от кисело зелеСтажа ми като изпарител е твърде малък, но твърдо мога да заявя: "555" на Dekang е моята е-течност.
изпушил съм близо 3*10ml от различни аромати на въпросната фирма (единия е от старите), но съм пробвал поне 15-тина различни течности (в това число и на други компании) и все не мога да намеря по-добро решение.
Posted На 18.12.12 г. в 00:13
За да е полезна трябва да се види точно Фирмата на течността и самата течност.