Предпочитани течности за електронни цигари
Posted На 24.11.12 г. в 13:01
Posted На 24.11.12 г. в 21:52
А Шадето много ефективно се редува с Дезърт или Тоскана !
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo
http://goo.gl/NYLbA
Posted На 25.11.12 г. в 20:35
Привет и аз съм на същото мнение, не става като оригинала.Аз ползвам RY4 овкусител на FA, но не съм му фен...идва ми безвкусен(макар че бая капки сложих и отлежа много време).
Чудно ми е как слагате по 5-7капки/10мл и се получава, почвам да си мисля, че съм си загубил част от осещането за вкус!
Posted На 25.11.12 г. в 21:14
Привет и аз съм на същото мнение, не става като оригинала.
Чудно ми е как слагате по 5-7капки/10мл и се получава, почвам да си мисля, че съм си загубил част от осещането за вкус!
[/quote]
Това с вкусовете е много индивидуално...за оригиналния RY4 нищо не мога да кажа - никога не съм опитвал готови течности. Ясно е, че всеки, който е написал някаква пропорция, го е съобразил със собствения си вкус. Със сигурност Шадето с 6 капки на 10 мл. става фантазия. Иначе пробваш - явно на всеки вкусовите рецептори работят различно. Ако ти е слаб - капни му още малко...респективно разреди го ако ти е силен аромата. Имай в предвид, че с прочутото "отлежаване" на течностите аромата много се засилва. Ако сега го забъркаш и го захапеш веднага - може да ти се стори много слаб аромат и ти да прекапеш още някоя и друга капка, но след 2 седмици направо става "парфюмерия" както казват някои уважавани колеги. На твоите аромати ще им нацелиш дозата - примерно аз мента слагам 5капки, грозде 3 , 7листа -10 ... въпрос на вкус. Има и нещо друго - да не започваш да се разболяваш - преди 3 седмици и аз бях така - нищо не усещах и чак след седмица ме удари някакъв грип.
Edited by Pana, На 25.11.12 г. в 21:16.
Posted На 29.11.12 г. в 10:42
При мен проблема май е, че реших да ползвам сила 5-6никотин и дърпам постоянно и след няколко дърпания губя усещането, на ден прекарам 4-5мл.Най-добре чувствам аромата сутрин при първите дръпки. Мисля пак да минавам на 18никотин, при него като ме удари в гърлото и спирам, за известно време.
Поздрави на компанията!!!
Posted На 29.11.12 г. в 11:23
RC модели, части и тунинг | Магазин за електронни цигари | Магазин и клуб за настолни игри | Дрехи за бебета
Posted На 29.11.12 г. в 14:07
Абе скоро не бях пробвал нещо ново, но вчера ме... насилиха, та да споделя, че Camel на Joyetech мирише откровено на тютюн. На незапалена тютюнева цигара, през която смучеш, ако трябва да съм точен. Приятно е, ако ти допада миризмата на тютюн. Няма сладникав привкус. Евентуално писва, но като цяло - за първи път от много, много време попадам на нещо, което наистина да ми замирише на кутия Camel или нещо от сорта (тютюневият Парламент мирише различно, понеже сравнявахме).
Камела на Джойтек на мене ми мирише на печени дюли/ябълки - един от любимите ни аромати на мен и на жената само че 16мг никотин ни идват малко малко
Posted На 1.12.12 г. в 18:09
Posted На 4.12.12 г. в 14:41
Edited by Мироон, На 4.12.12 г. в 14:42.
Posted На 7.12.12 г. в 10:14
Поляците нямат Шаде! Това, което си пробвал е домашната смеска на иновейшън (всеизвестен факт е, че си бъркат течносите в домашна обстановка, като изпозлват полски бази и различни аромати), която няма нищо общо с истинския италиянски Шейд...
Posted На 7.12.12 г. в 11:43
This is ssssooooo wrong...Имаха даже и картове с протектор за проба
Хора, замисляли ли сте какво може да прехвърлите с просто държане на разни неща, държани от други? Ясно е, че рисковете за това са много, като почнем от парите в портфейлите ни, но след тях - поне аз, винаги си мия ръцете. Но да ми пипат е-цигарата или да пипам нещо, което го е стискал друг - няма да стане. Съгласен съм, че е удобно за проба, обмисляли сме го, но е... нелепо, дори да сменяш картомайзера всеки път, не само мундщука, а какво остава, ако сменяш само гумичката върху него.
RC модели, части и тунинг | Магазин за електронни цигари | Магазин и клуб за настолни игри | Дрехи за бебета
Posted На 7.12.12 г. в 20:27
Posted На 7.12.12 г. в 21:24
Разкажи го това на "ХЕИ" - много ще се "зарадват"... на търговеца
...Днес случайно попаднах на един щанд в мола, където продаваха едни хърватски течности на ф."elusion".Имаха даже и картове с протектор за проба - европейска работа с други думи.
6,90/10ml - далавера! Световно известната течност за изпаряване "Magic stardust" с 50 стотинки по-евтина от FA! 5 стинки на милилитър - Иеееее!!!Избрах си едно сокче с тютюнев аромат - "Magic stardust" - хич не е лошо /като за 6,90лв 10гр/
Posted На 7.12.12 г. в 22:46
Разкажи го това на "ХЕИ" - много ще се "зарадват"... на търговеца
...Днес случайно попаднах на един щанд в мола, където продаваха едни хърватски течности на ф."elusion".Имаха даже и картове с протектор за проба - европейска работа с други думи.
!
6,90/10ml - далавера! Световно известната течност за изпаряване "Magic stardust" с 50 стотинки по-евтина от FA! 5 стинки на милилитър - Иеееее!!!Избрах си едно сокче с тютюнев аромат - "Magic stardust" - хич не е лошо /като за 6,90лв 10гр/
При това на световно известният производител на течности и батерии елусион
Posted На 7.12.12 г. в 22:59
"Разкажи го това на "ХЕИ" - много ще се "зарадват"... на търговеца
"6,90/10ml - далавера! Световно известната течност за изпаряване "Magic stardust" с 50 стотинки по-евтина от FA! 5 стинки на милилитър - Иеееее!!! " - колкото до това не съм кръстил темата си "ДАЛАВЕРА" и не се хваля колко изгодна покупка съм направил, просто споделям че съм видял нещо ново, като я пробвах с нов карт, добавих че не ми харесва - нали този форум е за това, или нещо бъркам?
Edited by Мироон, На 7.12.12 г. в 23:56.
Posted На 8.12.12 г. в 01:22
Колега, жени изобщо целувате ли или първо обмисляте "нивото на риска от предаване на микроби и вероятни заразни болести" и искате здравната им книжка със задължително последно вписване на посещение при личен лекар и зъболекар през последните 4 часа?This is ssssooooo wrong...
Имаха даже и картове с протектор за проба
Хора, замисляли ли сте какво може да прехвърлите с просто държане на разни неща, държани от други? Ясно е, че рисковете за това са много, като почнем от парите в портфейлите ни, но след тях - поне аз, винаги си мия ръцете. Но да ми пипат е-цигарата или да пипам нещо, което го е стискал друг - няма да стане. Съгласен съм, че е удобно за проба, обмисляли сме го, но е... нелепо, дори да сменяш картомайзера всеки път, не само мундщука, а какво остава, ако сменяш само гумичката върху него.