Чак 120 лева, просто няма нужда. Батерията, един Kanger T2 CC или Tabac картомайзер (редукса "припуква" и само ще я плаши в началото), течност 0.6 или 0.9, ако е FA.Здравейте,
искам да купя ел. цигара на приятелката, понеже е доста мераклийка. От това, което прочетох досега разбрах само, да не купувам комплект, а поотделно нещата. До тук добре.
Какво бихте ми препоръчали на обща стойност до 100-120лв. като начало?
Малко за нея:
Пуши по 1 кутия на ден;
Лилава Ева - 0.3мг никотин;
Спрях се на батерия "USB 1000mAh оригинална Joyetech eGo-C 2 Upgrade батерия - черна" - 45лв, като гледам е най-добрата и ще издържа по 1 ден на темпото с което пуши, предполагам.
Какъв картомайзер ще ми препоръчате, нямам никаква представа кой ще свърши най-добра работа?
За каква течност да гледам, като имате в предвид какви цигари пуши 0.3мг никотин.
И последно: сайта има ли магазин на живо или са само офиси? Подаръка бих искал да го получи на 24дек. вечерта, така че е малко спешно да се занимавам с доставки и т.н.
Поздрави и весели празници!
Какво да си купя?
Posted На 23.12.12 г. в 10:02
RC модели, части и тунинг | Магазин за електронни цигари | Магазин и клуб за настолни игри | Дрехи за бебета
Posted На 23.12.12 г. в 16:49
Posted На 24.12.12 г. в 05:08
Попрочетох това онова из форума...и направо ме заболя главата - видове,марки,ментета,оригинали и т.н. и т.н.Почувствах се като тотален профан.Накратко...Ползвам ел.цигара от 20 дена.Подариха ми такава...обаче май е "менте" пише Его-Т и "тм" след това.Струва ми се че батерията заминава...т.е. натискам бутона и след 3-4 сек. започва да се чува нагряване.Това нормално ли е?Защото май в началото не беше така...т.е. май не отнемаше толкова време.Ако си купувам батерия мога ли да се доверя на този сайт за това?Но първо ме интересува колко време издържа една батерия,защото ако сменям батерии през 20 дена по-добре да си пуша добрите стари цигари...Изключително съм педантичен отностно поддръжката т.е. винаги чакам докрай да се изчерпи батерията и винаги чакам да се зареди до край,пуша около 1мл. на ден.
Ако отговорите са : Батерията ще те държи поне 4-5 месеца и можеш да се довериш на този сайт...Бихте ли ми дали съвет коя батерия да купя?
Благодаря Ви.
ПП.Не знам колко са опасни тези ел.цигари но знам едно от 20 дена не съм взимал аналгин и не мириша на мокро куче.
ПП2.Видях че се продават течности в този сайт...Имали Favour Art с вкус на кафе или е някаква друга марка?
Posted На 24.12.12 г. в 12:02
Posted На 24.12.12 г. в 12:08
Здравейте,
Попрочетох това онова из форума...и направо ме заболя главата - видове,марки,ментета,оригинали и т.н. и т.н.Почувствах се като тотален профан.Накратко...Ползвам ел.цигара от 20 дена.Подариха ми такава...обаче май е "менте" пише Его-Т и "тм" след това.Струва ми се че батерията заминава...т.е. натискам бутона и след 3-4 сек. започва да се чува нагряване.Това нормално ли е?Защото май в началото не беше така...т.е. май не отнемаше толкова време.Ако си купувам батерия мога ли да се доверя на този сайт за това?Но първо ме интересува колко време издържа една батерия,защото ако сменям батерии през 20 дена по-добре да си пуша добрите стари цигари...Изключително съм педантичен отностно поддръжката т.е. винаги чакам докрай да се изчерпи батерията и винаги чакам да се зареди до край,пуша около 1мл. на ден.
Ако отговорите са : Батерията ще те държи поне 4-5 месеца и можеш да се довериш на този сайт...Бихте ли ми дали съвет коя батерия да купя?
Благодаря Ви.
ПП.Не знам колко са опасни тези ел.цигари но знам едно от 20 дена не съм взимал аналгин и не мириша на мокро куче.
ПП2.Видях че се продават течности в този сайт...Имали Favour Art с вкус на кафе или е някаква друга марка?
най=вероятно атомайзера или картомайзера ти е натрупал нагар и за това толкова бавно,второ да може да се довериш на този сайт,трето батериите тук са с 1 годишна гаранция .относно батерия ако си решил да купваш http://www.pv-bg.com...-stomanena.html такава или http://www.pv-bg.com...go-t-ego-c.html такава можеш да си я зареждаш по всяко време и ползваш едновременно и си вземи някой картомайзер
http://sincemylastci...R_3_default.png
)) bravo na men
Posted На 24.12.12 г. в 13:29
ПП.Всъщност така и така съм почнал да Ви тормозя с безброй глупави въпроси...Какво още да очаквам да се развали?Според Вас колко е средно живота на всяка една част от цигарата ако си купя тези които ми препоръчате разбира се?Питам защото ако смятам само течност ел.цигарата идва много на далавера в сравнение с истинските,но ако трябва да сменям части всеки ден не знам дали още ще е така.
Благодаря Ви и отново се извинявам за безбройните въпроси.
Edited by dada166, На 24.12.12 г. в 13:38.
Posted На 24.12.12 г. в 13:45
Въпросния картомайзер (дума която научих преди 7 дена) е на 7 дена...Купих уж най скъпия...13лв. нещо там се сменяло и т.н.Чисти ли се или трябва да купувам през една седмица нов???Колко е живота на един картомайзер (качествен) ако се пуши колкото мен 1 мл. на ден?Препоръчайте ми от сайта...ако не е проблем разбира се.
ПП.Всъщност така и така съм почнал да Ви тормозя с безброй глупави въпроси...Какво още да очаквам да се развали?Според Вас колко е средно живота на всяка една част от цигарата ако си купя тези които ми препоръчате разбира се?Питам защото ако смятам само течност ел.цигарата идва много на далавера в сравнение с истинските,но ако трябва да сменям части всеки ден не знам дали още ще е така.
Благодаря Ви и отново се извинявам за безбройните въпроси.
какъв ти е картомайзера?имаш ли резервни глави?и да може да се чисти по точно с гореща вода
http://sincemylastci...R_3_default.png
)) bravo na men
Posted На 24.12.12 г. в 13:45

Ако твоят е същия, по-добре си вземи нещо друго, като например:
Kanger T2 CC
Smoktech Redux
или
G5
като за начало
Posted На 24.12.12 г. в 13:51
На цената, на която си купил картомайзера, се продава СЕ5+. Ако е такъв, си ударил голяма града. С Vision mini Vivi Nova спокойно ще изкараш над 6 месеца.
ПП: Mitazi ме е изпреварил.
ППП: Трябва да призная, че сте големи герои да изкарате цяла цедмица с това.
Edited by asiyaolo, На 24.12.12 г. в 13:56.
Posted На 24.12.12 г. в 16:20
ПП.Между другото този "скапания" картомайзер не ми е пускал течност в устата...От тази гледна точка е добър явно...
ПП2.Как е добре да държа цигарата права,легнала или няма значение?
Posted На 24.12.12 г. в 16:26
П.С.
Ако някой ги иска мога да му изпратя комплектите за15лв, аз си пафкам Голдън Вирджиния за 20лв на месец + хартийките и филтрите и си свиркам, няма мущуци, картоджаджайзери, батерии боклуци по 1 долар, течности, кабели гаранции,,,пафкам и после в коша боклука ..
Edited by weywot, На 24.12.12 г. в 16:30.
Posted На 24.12.12 г. в 16:31
Виждам, че бизнеса на китайците с електронните джаджи с никотин процъфтява
Общо взето маркетинговата политика силно ми напомня на Apple - купете си джаджата ефтинко а после ще ви го "набием" със скъпи консумативи
По професия съм моряк и преди 3 месеца си взех от китай 3 комплекта електронни цигари за 10 долара! Един съвет: Поръчайте си от там през някой от сайтовете, доставката пътува 20-ина дни и за 40-50 лв ще си купите същите джунджирийки само че x 20!!! Не си давайте парите напразно за тези пластмаси толкова лесно. И понеже българинът е "предприемчив" и особено интелигентен - изникнаха като гъби магазинчета за е-фасове! Успех на търгашите, много далавера и Весели Празници!
Не мисля, че съветът ти за поръчка от Китай е особено добър, а сравнението с Apple е доста глупаво
Posted На 24.12.12 г. в 17:22
- И аз затова реших да го пробвам.Изглеждаше "най-джиджан"
- Но не пуска и към нагревателя. Почти са "забравили" да му сложат фитил. Сухите дръпки са нещо нормално. Освен това въпросният карт се обслужва трудно. При измиване му трябва повече време да изсъхне, тъй като няма как да го забършеш. Главата се пренавива само ако имаш поялник, а главите му са скъпи.Между другото този "скапания" картомайзер не ми е пускал течност в устата.
- Няма значение.Как е добре да държа цигарата права,легнала или няма значение?
Edited by asiyaolo, На 24.12.12 г. в 17:27.
Posted На 24.12.12 г. в 22:39
Защото няма да може да го хвърли в коша след 1 седмицаПо професия съм моряк и преди 3 месеца си взех от китай 3 комплекта електронни цигари за 10 долара!
Друже, защо не си купи и един кораб за 15-ина долара?...
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo
http://goo.gl/NYLbA
Posted На 25.12.12 г. в 00:48
Е, никога не е късно да се прецакаш сам...
ППП: Трябва да призная, че сте големи герои да изкарате цяла цедмица с това.
Но утехата на нас, прецаканите герои, е че поне трупаме опит от лошите си решения
Posted На 25.12.12 г. в 14:36
Здравейте,ползвам сьщия карт,като се задрьсти му махате силиконовата тапа на реотана и един здрав драи бьрн оправя нещото...Ползвам го повече от месец с течности ФА универсал.Наистина е скьп,за качеството си,а няма и рез.глави за него.Правил сьм му два драи бьрна за това време.Весела Коледа...Като спомена 13 лева и 7 дни ми напомни, че аз си бях вземал един за толкова пари и изкара толкова дни преди да го хвърля. Ето този:
Ако твоят е същия, по-добре си вземи нещо друго, като например:
Kanger T2 CC
Smoktech Redux
или
G5
като за начало
Posted На 25.12.12 г. в 16:35
Вчера го разглобих и изплакнах с топла вода...изчаках го да изсъхне и сега хем пали след 3-4 сек. хем не се усеща вкуса на течността...Почват да ме навеждат мисли дали да не отида и да го навра някъде да дрислата дето ми го препоръча...
ПП.Гледах в този сайт не се продава този картомайзер на "vision".Кой да си купя че да не го мисля поне 2-3 месеца...Почвам да си мисля че "изпаряването" е една голяма набутка...Аз се скъсах да купувам части...Май като става дума за парите ми се струва малко "танто за кукуригу"...Да не говоря че ми къса нервите...Все едно да си купя телевизор който 1 ден работи 3 дена не работи.
Posted На 25.12.12 г. в 17:30
Може и да ти помогнем с указания и съвети, ако не са ти дали от магазина и разбира се, ако не си подходил с "да да, знам знам, добре"
Като започнем от там - каква батерия, какъв карт, какви глави, от къде си ги купил. Миене без пърлене/драй бърн няма много смисъл. Какви течности ползваш, колко течност си прекарал през една глава и т.н. са все неща, които не си споменал.
А горе в дясно има едно поле което ще ти е полезно.
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo
http://goo.gl/NYLbA
Posted На 25.12.12 г. в 18:53
Ще си позволя да се усъмня в маркетинговите способности на един моряк, да ме прощавашПо професия съм моряк и преди 3 месеца си взех от китай 3 комплекта електронни цигари за 10 долара!
RC модели, части и тунинг | Магазин за електронни цигари | Магазин и клуб за настолни игри | Дрехи за бебета