Аз да питам спецовете от магазина. Купих си преди няколко седмици 1000ма/ч Е-го батерия и в последствие и зарядно УСБ е такова.
http://www.pv-bg.com...usb-charger.jpg
Но ми прави впечатление, че и след 10 часа зареждане от порта на лаптопа не светва "зелено"!
Да не би да не му достига ток?
А иначе батерията ми изкарва 3 дена с моето пушене, значи се зарежда, какъв може да е проблема, зарядно, батерия или лаптопа ми да не пуска необходимия ток?
По-скоро нещо зарядното се бъзика, не е имало такъв проблем досега, още повече - очевидно зарежда. С 1А не бих я зареждал батерията, след няколко зареждания ще умре.
Здравейте!Преди седмица си купих комплект JoeEgo с 2 броя 510 атомайзери и 2 броя 650mah батерии.На 2-рия ден единият атомайзер започна да дава все по малко пара и започна да се дърпа доста трудно от него.Реших да го измия под гореща вода(не съм използвал никакви препарати)за да го почистя,тъй като явно се беше запушил.Оставих го да съхне 24h обърнат с резбата надоло.Проблема е в това,че след като го завих на токущо заредена батерия,атомайзера се нагряваше страшно много,а батерията премигваше все едно е изтощена-пара почти няма.При другият атомайзер нямам такъв проблем.Пределно ми е ясно,че атомайзера е дал фира.Въпросът ми е защо се получава нагряването?Защото съпротивлението е вече много голямо или обратното и дали ако го ползвам мога да повредя батерията?Много се надявам на бърз отговор!Благодаря предварително и поздрави на целият екип на сайта!!! 
На втория ден е трябвало да дойдеш при нас, а не да си правиш опити с изпарителя. Иначе просто се е прецакал, щом грее много, и то това, което някои колеги пушачи обясняваха, че не може да стане - да изтънее реотана или по някаква друга причина да започне да му пада съпротивлението. после дърпа прекалено много ток и батерията издиша. Снощи тръгнах да разчиствам у нас и един 510 грееше не до червено, а направо до бяло (парата не става за пушене, излиза някакво почти като дим

, да не кажете, че не съм пробвал), и с 801 батерии направо изсмука едната.