Jump to content

Photo
- - - - -

Какво да си купя?

• Please log in to reply
265 replies to this topic

#81 Mucata

Mucata

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 2 posts

Posted На 20.11.12 г. в 20:51

Здравейте, нова съм, моля да ми дадете съвет дали следната конфигурация е добра:

Картомайзер REDUX1-CLEAR
Батерия USB 1000mAh оригинална Joyetech eGo-T 2 Upgrade батерия – черна
Течност 50 мл/9 мг никотинова течност за електронни цигари - Shade (Сладък тютюн от Кънектикът)

Това ли е всичко? Мисля да закупя четири такива цигари.
Бихте ли ми препоръчали и добра течност, която да се доближава до истинската цигара.

Благодаря, предварително! :give_rose:

#82 PepiSuni

PepiSuni

Супер потребител

• Супер потребители
  • PipPipPipPip
  • 880 posts

Posted На 20.11.12 г. в 21:00

За картомайзера – Да. Батерия – тази е по–добра/ http://www.pv-bg.com...-stomanena.html ,няма течност която да е като цигарите ! Течности които не са сладки са : Desert Ship,Latakia,7 Leaves и други но всичко е индивидуално разбиране.

Edited by PepiSuni, На 20.11.12 г. в 21:09.

chelsea f.c.

#83 d1sconnected

d1sconnected

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 18 posts

Posted На 21.11.12 г. в 02:28

Един въпрос: При 4-5 цигари на ден, защо не опиташ да ги оставиш, а се мъчиш да ги сменяш с дигиталки? Изпаряването е гот, но още по-добре е въобще да се откачиш от никотина.

Ами защото като цяло не пуша много, нооооооооо като изляза някъде на дискотека и ми се отваря адското желание за пушене :D Алкохолните напитки за виновни. Иначе понякога пуша много, понякога не пуша въобще, шантава работа. Май просто ме мързи да си свивам цигарите, защото като си купя кутия и свършва за норматив. Иначе искам батерията да е 1000 mAh, просто за да си държи по дълго.
А относно никотиновите течности, не схващам милиграмите горе долу как са като сила. И ако ми препоръчате магазин, където да отида да си накупя въпросните части да си сглобя цигарата ще е много добре. Привърженичка съм на "око да види, ръка да пипне".

#84 Fireinthesky

Fireinthesky

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 17 posts

Posted На 21.11.12 г. в 02:43

Течност 50 мл/9 мг никотинова течност за електронни цигари - Shade (Сладък тютюн от Кънектикът)

50мл си е цифра - ще го изпаряваш месеци, или като мен ще изпариш 1/5 и ще го продаваш другото... макар че шейд е вървежен доколкото чета (на мен лично не ми харесва ама изобщо). По добре вземи няколко опаковки по 10мл (за препоръчване от тук - досега всеки опит от друго място за мен се оказва непрепоръчителен) да пробваш кое какво е, че много е относително това с вкусовете.
Инъче аз съм с 2 малки батерии - 650 и карт редукс, изпарявам по 2-3мл на ден и нямам грижи.

#85 Mucata

Mucata

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 2 posts

Posted На 24.11.12 г. в 14:32

За картомайзера – Да. Батерия – тази е по–добра/ http://www.pv-bg.com...-stomanena.html ,няма течност която да е като цигарите ! Течности които не са сладки са : Desert Ship,Latakia,7 Leaves и други но всичко е индивидуално разбиране.

Благодаря за отговора, получих си вече комплектите според препоръчаното от теб.
Тъй като към тях няма приложено упътване, а в близост до мен, нямах интерет, нещо оплесках нещата с пълненето на течността. Вместо от края за пълнене, сипах течност в другия край. Дали не съм повредила картомайзера? :smoking-8570:
В момента си работи, но малко странен вкус има цигарата. Има ли начин да го почистя. :unsure:
Благодаря !

#86 PepiSuni

PepiSuni

Супер потребител

• Супер потребители
  • PipPipPipPip
  • 880 posts

Posted На 24.11.12 г. в 15:12

Дано помогне това:

chelsea f.c.

#87 Тодор

Тодор

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 1 posts

Posted На 24.11.12 г. в 17:59

Здравейте,това ще е първата ми ел. цигара и много неща не са ми ясни,някой може ли да каже дали съм се спрял на добра конфигурация и дали да взема стартов кит или да поръчам това и малко течност:
Картомайзер GS V-core/ViVi Nova Clearomizer - 2.8ml
USB 1000mAh оригинална Joyetech eGo-C 2 Upgrade батерия - черна.
Резервни глави за картомайзери MiT VIVI NOVA,MINI VIVI NOVA и CE6 - 5 броя
Преходник от ел. мрежа към USB 1200 mAh - подходящ за USB зарядни за Joye eGo

Това ли са всички части с които мога да започна веднага с изпаряването?
Или какво по-добро мога да си взема?

#88 vladimirh

vladimirh

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 252 posts

Posted На 24.11.12 г. в 18:17

Здравейте,това ще е първата ми ел. цигара и много неща не са ми ясни,някой може ли да каже дали съм се спрял на добра конфигурация и дали да взема стартов кит или да поръчам това и малко течност:
Картомайзер GS V-core/ViVi Nova Clearomizer - 2.8ml
USB 1000mAh оригинална Joyetech eGo-C 2 Upgrade батерия - черна.
Резервни глави за картомайзери MiT VIVI NOVA,MINI VIVI NOVA и CE6 - 5 броя
Преходник от ел. мрежа към USB 1200 mAh - подходящ за USB зарядни за Joye eGo

Това ли са всички части с които мога да започна веднага с изпаряването?
Или какво по-добро мога да си взема?

пропуснал си само течност:smoking-8570:
а и след като си взимаш глави за MiT VIVI NOVA си вземи и картомайзер мит виви нова а не GS V-core/ViVi Nova Clearomizer - 2.8ml

Edited by vladimirh, На 24.11.12 г. в 18:18.

#89 stotinka

stotinka

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 2 posts

Posted На 27.11.12 г. в 21:08

Здравейте на всички :)

Извинявам се предварително, просто съм на работа и не успявам да прочета всички коментари, реших да сменя поне засега смърдящите никотинови пръчки, за НЕ смърдящи.
Като цяло виждам, че тук доста хора са запознати и ако е възможно и някой от Вас има времето и желанието, бих искал да Ви помоля да ми препоръчате модел Е-цигара ( ако може да е качествена) с батериите, който са литиево-йонни, за да мога да ги зареждам по-често.Общо взето търся комплект, макар и да видях че не ги препоръчват, или поне необходимите части, за да си поръчам комплект сам, ако можете и тютюнева течност да препоръчате, аз като цяло пуша Давидоф(бял/черен), Парламент и Боро (бяло) ако това е от значение, ще съм Ви много благодарен.

С уважение :
Методий :)

#90 vladimirh

vladimirh

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 252 posts

Posted На 27.11.12 г. в 21:13

батерия такава http://www.pv-bg.com...go-t-ego-c.html и някакъв картомайзер http://www.pv-bg.com...changeable.html такъв или http://www.pv-bg.com...i-nova-2.0.html или който друг си избереш си изреби и си готов някоя течност 18 мг :)

Edited by vladimirh, На 27.11.12 г. в 21:14.

#91 stotinka

stotinka

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 2 posts

Posted На 28.11.12 г. в 21:22

батерия такава http://www.pv-bg.com...go-t-ego-c.html и някакъв картомайзер http://www.pv-bg.com...changeable.html такъв или http://www.pv-bg.com...i-nova-2.0.html или който друг си избереш си изреби и си готов някоя течност 18 мг :)

Благодаря :)

#92 katrin4i

katrin4i

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 14 posts

Posted На 14.12.12 г. в 10:14

Здравейте,

Искам да си купя електронна цигара, но си нямам грам понятие от тези неща. Бихте ли ми казали дали това е добро?
Благодаря предварително :rolleyes:

Батерия Joyetech 650mAh; зарядно USB Joyetech; Преходник USB-220V Joyetech; Картомайзер Kanger 1.6ml с дълъг фитил;
Има само два начина да се справиш с жените…, но никой не ги знае!

#93 dechovek

dechovek

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 15 posts

Posted На 14.12.12 г. в 14:57

Здравейте,

Искам да си купя електронна цигара, но си нямам грам понятие от тези неща. Бихте ли ми казали дали това е добро?
Благодаря предварително :rolleyes:

Батерия Joyetech 650mAh; зарядно USB Joyetech; Преходник USB-220V Joyetech; Картомайзер Kanger 1.6ml с дълъг фитил;

Аз също си нямах понятие за какво става въпрос до преди 4-5 часа, но след доста четене, постване на тема във форума и разговор с хората от магазина направих избор и преди малко си поръчах. Спрях се на:

USB 1000mAh оригинална Joyetech eGo-C 2 Upgrade батерия - стоманена
Картомайзер Smoktech Redux за eGo/-T/-C - прозрачен
5бр. изпарителни глави за Картомайзери Smoktech Redux
10 мл/9 мг никотинова течност за електронни цигари - Royal
10 мл/9 мг никотинова течност за електронни цигари - Cigar Passion - 2 броя

Относно въпроса ти, според мен си земи батерия 1000 защото разликата в цената е малка, а специално моя модел даже има индикатор който показва до каква степен е изтощена. Също така ако имаш комютър, батерията върви с USB зарядно така че обикновенно такова не ти е нужно. За картомайзера не мога да говоря защото не съм компетентен, но от досега прочетеното разбирам, че всеки има свои собствени предпочитания и без да опита не може да разбере. Те се водят като консуматив така че дори и да сбъркаш няма да е фатално. Същото се отнася и за течностите.

Дано да съм бил ползен. Успех с поръчката!

Edited by dechovek, На 14.12.12 г. в 14:58.

#94 katrin4i

katrin4i

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 14 posts

Posted На 14.12.12 г. в 15:17

Благодаря за съвета, а колко ти излиза цялата стойност на поръчката?
Има само два начина да се справиш с жените…, но никой не ги знае!

#95 dechovek

dechovek

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 15 posts

Posted На 14.12.12 г. в 15:25

Благодаря за съвета, а колко ти излиза цялата стойност на поръчката?

92.14 лв. крайна цена с безплатна доставка. Поръчах си допълнителна течност, защото иначе ставаше 84 лева и нещо а поръчки над 85 лева са безплатни :)

EDIT: Ако си търсиш нещо по-евтино 650 ego-c с Kanger T2 + изпарителните глави излиза 65 лева (без течности).

Edited by dechovek, На 14.12.12 г. в 15:31.

#96 цвети

цвети

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 3 posts

Posted На 14.12.12 г. в 15:52

Здравейте , нова съм и за форума и за ел.цигарите. Много искам да си купя , не съм чела и съм "боса" на тази тема днес посетих магазин на Joyetech понеже моя позната ме посъветва да си купя от там . От магазина ми препоръчаха най-новият модел "Joyetech eRoll"- казаха че е дамска, малка , зарежда се в джоба, пуши се без да се натиска копче. На мен много ми хареса дизайна и всичко това което ми казаха , но сега като влязох да прочета тук , много се обърках :) Наистина нямам много време за четене. Извинявам се сигурно ще повторя някой , но много ви моля - Кажете ми наистина добър модел или там каквото трябва да отида да си ги купя и да съм доволна , парите не са от значение . Предварително ви благодаря.

Edited by цвети, На 14.12.12 г. в 15:54.

#97 зенит-е

зенит-е

млад изпарител

• Участници
  • PipPipPip
  • 79 posts

Posted На 14.12.12 г. в 15:56

92.14 лв. крайна цена с безплатна доставка. Поръчах си допълнителна течност, защото иначе ставаше 84 лева и нещо а поръчки над 85 лева са безплатни...

Това е цена с една или две батерии? Според мен почти е задължително батериите да са две. Какво ще правим докато едната се зарежда? Аналогова ли трябва да пушим?

#98 yass

yass

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 349 posts

Posted На 14.12.12 г. в 16:02

... Какво ще правим докато едната се зарежда? Аналогова ли трябва да пушим?

Ако е USB батерия, като падне просто я включваш и продължаваш да си изпаряваш. Аз изкарах почти 6 месеца на такъв режим. Е, вярно че съм постоянно пред компютър, или в колата, или в къщи до зарядно за телефон...

Така че може и само с една батерия.

#99 зенит-е

зенит-е

млад изпарител

• Участници
  • PipPipPip
  • 79 posts

Posted На 14.12.12 г. в 16:11

"Joyetech eRoll"

Цвети, поинтересувай се колко ml събира контейнерчето с никотинова течност. Под 1.6-2.0 ml е доста малко, а и в онзи вашия женския форум има много различни мнения за нея. Но като цяло, ДА стилна е, като за жена е супер.
Цитат от един друг сайт:

Имиджова електронна цигара за хората, които държат на външния вид и са склонни да жертват удобството от по-големия капацитет на стандартните eGo батерии.

eRoll разполага с батерията от 90mAh, равняваща се на около три нормални цигари и има нужда да се поставя в зарядната табакера след всяко пушене, защото в противен случай има голяма вероятност да останете без ток в най-неподходящия момент.

След като спрете да пушите, прибирайте батерията в презареждаемата табакера, за да сте сигурни, че когато се наложи да пушите отново ще имате нужния ток. Докато се зарежда батерията, синята LED лампичка на табакерата свети, а когато се зареди - угасва.

За да заредите табакерата я свържете посредством USB кабела към зарядното устройство или към компютър. Докато се зарежда, LED индикаторът ще светне в червено, а когато се зареди ще светне в зелено.

Edited by зенит-е, На 14.12.12 г. в 16:13.

#100 цвети

цвети

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 3 posts

Posted На 14.12.12 г. в 16:28

"Joyetech eRoll"

Цвети, поинтересувай се колко ml събира контейнерчето с никотинова течност. Под 1.6-2.0 ml е доста малко, а и в онзи вашия женския форум има много различни мнения за нея. Но като цяло, ДА стилна е, като за жена е супер.
Цитат от един друг сайт:

Имиджова електронна цигара за хората, които държат на външния вид и са склонни да жертват удобството от по-големия капацитет на стандартните eGo батерии.

eRoll разполага с батерията от 90mAh, равняваща се на около три нормални цигари и има нужда да се поставя в зарядната табакера след всяко пушене, защото в противен случай има голяма вероятност да останете без ток в най-неподходящия момент.

След като спрете да пушите, прибирайте батерията в презареждаемата табакера, за да сте сигурни, че когато се наложи да пушите отново ще имате нужния ток. Докато се зарежда батерията, синята LED лампичка на табакерата свети, а когато се зареди - угасва.

За да заредите табакерата я свържете посредством USB кабела към зарядното устройство или към компютър. Докато се зарежда, LED индикаторът ще светне в червено, а когато се зареди ще светне в зелено.

Да разбрах не е най-добрият избор . Благодаря за отговора. Абсолютно съм неука на тази тема прочетох началото, но нямам елементарни познания и още повече се обърках. Само разбрах че тази не най-удачната и най-добре да си поръчам от тук , но каква да е . Моля ви кажете ми модел , или ако не е комплект на какви части . Аз съм активен пушач от много години пуша оме или шарена карелия , ако това ще ви помогне. Реших да ви попитам , защото от прочетеното и от админа на страницата разбирам че сте много запознати. Затова ви моля за съвет.