за "готвенето" на е-течности
Posted На 26.10.12 г. в 20:47
Мерси за предложението.Бих ви посъветвал сериозно да се замислите върху психическото си състояние , също и да се консултирате със специалист
Edited by PepiSuni, На 26.10.12 г. в 20:54.
chelsea f.c.
Posted На 26.10.12 г. в 21:00
Сподели познанията си - това е идеята на форума.
Диалогът е излишен, щото е невъзможен. БАН!
Охльов я се скрии някаде в черупката си! само БАН БАН БАН ти е в главата!
Искаш ли да БАНна е-цигарките .... щото каквото знам за тях , само БТ или някой друг да разбере и ще видиш електронна цигара в България на куково лято! ЯСНО!!!
Едит: Аватара е охлюв не "Охльов".
п.с. С кого от БТ искаш среща?
Edited by Jenevus, На 26.10.12 г. в 21:10.
Posted На 26.10.12 г. в 21:09
Имаш 9 мнения във форума, погледни си последните 5.
Edited by yass, На 26.10.12 г. в 21:11.
Posted На 26.10.12 г. в 21:11
В друг филм играеш а ? Честито Докторе !
Сподели познанията си - това е идеята на форума.
ВЕДНАГА .
Доктор на химическите науки съм
Започнах към 10.2009 с е-цигарките .. след няколко месеца започнах да извличам от татула алкалоидите и да ги смесвам с готовата течност - даваше добър резултат ... омайвах се добре имах и халюцинации.
След време започнах да експерементирам с друга дрога - успешно до този момент ...
да си знаете МЗ ако ви БАН-не цигарките ОХЛьОВА е виновен , не аз
е-цигарите са продукт с двойно предназнечение и може да се каже , че не се знае какво се пафка през нея
Честито Охльов.... чакай си сега статията официално
chelsea f.c.
Posted На 26.10.12 г. в 21:18
ПП:А, забравих - не се заяждайте с човека, моля ви се. Защо всички се заяждате с него. Оставете го, няма пари за хапчета и все е в криза...
Edited by Topper, На 26.10.12 г. в 21:19.
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo
http://goo.gl/NYLbA
Posted На 26.10.12 г. в 21:23
Моите искрени и най-големи уважения за доктурантурата, но този форум е за изпаряване на никотин и глицерин. Акта може да не е полезен, но не "халюцюногенно" мероприятие.След време започнах да експерементирам с друга дрога - успешно до този момент ...
да си знаете МЗ ако ви БАН-не цигарките ОХЛьОВА е виновен , не аз
е-цигарите са продукт с двойно предназнечение и може да се каже , че не се знае какво се пафка през нея
Честито Охльов.... чакай си сега статията официално
п.с. С аналоговите е по-лесно да постигнеш "двойното" предназначение, от колкто с дигиталките.
Edited by Jenevus, На 26.10.12 г. в 21:28.
Posted На 26.10.12 г. в 21:37
Мен ме пуснаха по повод една социална европейска програма - "Интегриране на лудите в обществото". След 2 седмици ще ми кажат дали къде са ме пуснали. До тогава кво да права, че нема специалисти?!Бих ви посъветвал сериозно да се замислите върху психическото си състояние , също и да се консултирате със специалист
Posted На 26.10.12 г. в 21:45
Благодаря.
Edited by batko32, На 26.10.12 г. в 21:46.
www.audio-spirit.eu........................www.opelclub-bg.com
Posted На 26.10.12 г. в 21:57
Добър си! За тоя лешпер не се бях сетил! Явно обаче е намерил начин/време/място, как да употреби дрогатаToxic,ти да не си оня наркоман "Градинко",дето питаше преди месец/два как да си приготви дрогата а ?
Posted На 26.10.12 г. в 23:41
Няма да я дочакаме,че излезе в почивка човека...Добър си! За тоя лешпер не се бях сетил! Явно обаче е намерил начин/време/място, как да употреби дрогата
Toxic,ти да не си оня наркоман "Градинко",дето питаше преди месец/два как да си приготви дрогата а ?! Сега остава да чакаме наУчната статия от г-н "The game changer"
.
Posted На 27.10.12 г. в 11:09
Та да си дойдем на думата...
Къде е по-добре да отлежава - на стайна температура или в хладилника?
![]()
Факт е, че при по-висока температура процесите се ускоряват, а в течностите няма нищо за разваляне за да има нужда от хладилник.
И сега ми хрумва дали ако се държат на по-топло по някакъв начин, процеса на "зреене" няма да се съкрати значително?