Jump to content

Photo
- - - - -

Разни въпроси които ме вълнуват

• Please log in to reply
365 replies to this topic

#81 Topper

Topper

Изпарител-тарикат :)

• Супер потребители
  • PipPipPipPipPip
  • 1,041 posts

Posted На 19.07.12 г. в 07:34

Има различни модели от гледна точка на батериите - обем, вариращо напрежение и т.н. според нуждите и очакванията.
А това, че тук са 150лв ти дава оригинален продукт на Джойтек, с гаранция и безпроблемна експлоатация за живота й. Както и перфектно обслужване от екипа.
Няма толкова евтин сет еГо-С дори на себестойност от производителя.
eGO USB 1000mAh/650mAh,eGo atom LR,eGo-T atom,DCT-mod,DCT Tank v1/v2,CE2-mod,Smok Dual coil,OA self made,Genesis self made,CE2 Gigantomizer, KR eGo CC, KR 510 CE2,CE4+,Clear Giant,Smok Skrew,Smok Vivi Tank,R-tank,LavaTube(Sanyo 1800mAh, Samsung 2200mAh),Dream Atomizer,
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo :D
http://goo.gl/NYLbA

#82 mioki

mioki

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 386 posts

Posted На 19.07.12 г. в 07:46

Няма различни eGo-C цигари - моделът е един и eGo-C цигара имаш когато имаш елементите батерия, основа, изпарителна глава и конусовидно тяло и пълнител ето тези. Тук основата е монтирана към батерията.

Posted Image

Ако смениш основата с изпарителната глава, конусовидната капачка и пълнителя с картомайзер, като това например:

Posted Image

вече няма да имаш eGo-C, а ще имаш батерия на eGo-C с картомайзер.

По втория въпрос. Елементите, които купуваш от тук, са с гаранция определено време и с ясен произход, докато другите "уж същите" за 50лв две - гаранцията е "гаранция франция" и никога не можеш да сисигурен/сигурна за произхода.

Разликата наистина не е малка в цените, но пък на фона на парите които се дават за папироски на месец е просто незначителен разход.
Специално за батериите и течностите, моят съвет е да си вземеш нещо проверено. Другите елементи не са скъпи, така че може да си правиш и експерименти.
Който иска - намира начин, който не иска - намира оправдание.

#83 puf-paf

puf-paf

Байзъъ

• Участници
  • PipPipPip
  • 337 posts

Posted На 19.07.12 г. в 08:00

Хубавото и евтиното се продават отделно...
:whistle2:

#84 lex

lex

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 38 posts

Posted На 20.07.12 г. в 20:38

Здравейте! Скапа ми се първият картомайзер - протече. Загряваше твърде много, и конденз имаше доста. От чисто любопитство го разглобих и го сглобих на ново, обаче сега изобщо не загрява. Вероятно нещо жичките съм объркала. Та въпросът ми е, къде се намира такава тънка жичка и фитил? :huh: И клещи "крокодилче" нямам,но тях ще намеря :D

#85 PepiSuni

PepiSuni

Супер потребител

• Супер потребители
  • PipPipPipPip
  • 880 posts

Posted На 21.07.12 г. в 08:46

Тук продават :smiley_emoticons_joint:

chelsea f.c.

#86 itsofar

itsofar

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 132 posts

Posted На 21.07.12 г. в 09:27

Тук продават :smiley_emoticons_joint:

Може би аз не правя нещо както трябва, ама не можах да открия тук в магазина нито фитил, нито кантал. Пробвах и с търсачката, ама тц. Ще те затрудня ли много, ако ми копнеш линк към фитила и кантала. Благодаря ти предварително.

#87 geniusloci

geniusloci

PV-BG гуру

• Администратори
  • 1,081 posts

Posted На 21.07.12 г. в 09:35

И Flue Cured Tobacco ли така?

#88 PepiSuni

PepiSuni

Супер потребител

• Супер потребители
  • PipPipPipPip
  • 880 posts

Posted На 21.07.12 г. в 10:21

Не са качени на сайта–иначе има фитил,кантал и меш ! Фитила е два вида– 1мм и 2мм :smiley_emoticons_joint:

chelsea f.c.

#89 itsofar

itsofar

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 132 posts

Posted На 21.07.12 г. в 12:26

Не са качени на сайта–иначе има фитил,кантал и меш ! Фитила е два вида– 1мм и 2мм :smiley_emoticons_joint:

Това е хубаво, но как мога да поръчам? До сега не съм купувал от тук. От Варна съм - предполагам че за 2 м. фитил ще трябва да платя и доставка със спиди.. Ако е така, не ми звучи никак. Освен ако няма вариант да платя предварително и фитила да се изпрати с препоръчано писмо или нещо такова.
Кой е най-добрия (изгоден) вариант, който предлагате и разбира се какви са цените на фитила, кантала и меша?

#90 geniusloci

geniusloci

PV-BG гуру

• Администратори
  • 1,081 posts

Posted На 23.07.12 г. в 08:43

Не можеш, защото не са на сайта. Също така няма да стане и без куриер. Тези неща ги взехме за були атомайзерите, когато започнем да ги продаваме, ако някой на място в офиса иска - може, но иначе няма да ги продаваме все още.

#91 mioki

mioki

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 386 posts

Posted На 23.07.12 г. в 09:29

Признаци, по които се познава повредила се или изгоряла изпарителна глава при eGo-C?

Какви са. Нямам опит, но ми се струва, че имам проблеми с две.

И при двете има пара и се усеща аромат, обаче при едната като дръпна има вкус на изгоряло. Не е проблемът в пълнителя, защото ползвам пластмасови капачки и смених няколко - един и същ резултат. Възможно ли е да съм го "прегорила" с едно по-дълго задържане на бутона след което загоря и сега да вади вкус на изгоряло докато се "изчисти"?

Другата глава също си работи, но при дръпване се усеща и чува едно пукане което го нямаше преди. Усеща се отчетливо и е адски е неприятно като исещане.

Не съм ги чистила до момента, но и не смея преди да съм сигурна, че са сдали багажа, защото вече прецаках един като го отворих и спря да работи.

Благодаря на отзовалите се!

#92 zeroed

zeroed

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 163 posts

Posted На 23.07.12 г. в 09:36

Здравейте приятелчета! От съвсем скоро съм тук, но се кефя максимално, че има такъв форум!
Аз пуша от около 20 години. Реших че е крайно време да направя нещо по въпроса с отказването от цигарите и ще си купя e-GO само че ми е трудно да избера от тези два модела: e-GO T или e-GO C.Моля някой вещ по въпроса да ме посъветва какво да избера.

Батерия + 2 картомайзера (единия за резерва)

Но все пак няма да ни послушаш и ще си вземеш его-ц понеже ще ти отговорят че са еднакви само с разликата, че Ц-то е по-ново поколение и със сменяеми глави.
След като го вземеш и пробваш няколко дни ще се похвалиш колко е готин но .... се почва
Тече, не изпарява както трябва , пресъхва....и пак тук ще питаш за съвети
Накрая след дълги проби и мъки ще преминеш на картомайзери но ще си назад с някой лев и доста нерви.

:smiley_emoticons_joint:

Съжалявам ако съм те засегнал по някакъв начин
За това има писано доста

Не си го прегорила,просто това си е стандартно за танк серията.
Не е лесно душата да търси романтика, а дупето приключения ...

#93 mioki

mioki

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 386 posts

Posted На 23.07.12 г. в 09:40

Не си го прегорила,просто това си е стандартно за танк серията.

Ако го "пуша" ще се изчисти ли или да се пробвам да го чистя и ако се скапе да го хвърля.

#94 zeroed

zeroed

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 163 posts

Posted На 23.07.12 г. в 09:48

По-скоро пробвай няколко дръпки без да активираш батерията,да видим дали проблема е недостатъчно обмокряне,ако пак бие на изгоряло след това,според мене няма смисъл да се мъчиш.
Не е лесно душата да търси романтика, а дупето приключения ...

#95 mioki

mioki

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 386 posts

Posted На 23.07.12 г. в 10:56

По-скоро пробвай няколко дръпки без да активираш батерията,да видим дали проблема е недостатъчно обмокряне,ако пак бие на изгоряло след това,според мене няма смисъл да се мъчиш.

Тц, няма ефект. Ще го отворя да го "оправя" ако се скапе като предния много му здраве.

За пукащия някой да знае нещо?

#96 geniusloci

geniusloci

PV-BG гуру

• Администратори
  • 1,081 posts

Posted На 23.07.12 г. в 13:06

Всъщност припукването е съвсем нормално, грее повечко и течността завира.

#97 PepiSuni

PepiSuni

Супер потребител

• Супер потребители
  • PipPipPipPip
  • 880 posts

Posted На 23.07.12 г. в 13:30

Този загорялият,разглоби главата(изпарителя),запали фитила със запалка–да обгори хубаво ! При сглобяване капни течност по намотката и фитила ! :smiley_emoticons_joint: На този със странните звуци,предполагам му идва повечко течност–пробвай като вдигнеш фитила леко на горе ! :smoking-8570:

На първият също може да повдигнеш леко фитилчето !

Edited by pepisuni, На 23.07.12 г. в 15:13.

chelsea f.c.

#98 mioki

mioki

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 386 posts

Posted На 23.07.12 г. в 13:50

Благодаря за съветите!
Отворих единия внимателно...
спря да нагрява. Вече втори път се случва с втория който отворих.
LR са ако това има някакво значение.

Пукащия няма да го пипам. Ще си го ползвам така пък като ме издразни - в кофата.
Аз знам че бълбукат понякога, но този не правеше така, сега особено много

Edited by mioki, На 23.07.12 г. в 13:51.

#99 PepiSuni

PepiSuni

Супер потребител

• Супер потребители
  • PipPipPipPip
  • 880 posts

Posted На 23.07.12 г. в 14:25

Всъщност,това не са проблеми ! Винаги може да отидеш и да си купиш фитил ,смяната не е голяма философия ! :hi:

Стандартните глави на Его Ц,си работят много добре.Тези с ниското съпротивление са ненужни–според мен!

Пукащият,може и да почне да протича–понеже фитила е по–надолу и дави намотката(може и да греша–дано)!

chelsea f.c.

#100 mioki

mioki

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 386 posts

Posted На 23.07.12 г. в 16:32

Всъщност,това не са проблеми ! Винаги може да отидеш и да си купиш фитил ,смяната не е голяма философия ! :hi:

Стандартните глави на Его Ц,си работят много добре.Тези с ниското съпротивление са ненужни–според мен!

Пукащият,може и да почне да протича–понеже фитила е по–надолу и дави намотката(може и да греша–дано)!

Е да, не е нещо страшно, така е :)
Просто искам да ги изцедя максимално :rolleyes:

Фитил и да сменя няма смисъл, защото намотката вътре не пече. Просто като ги отворя /вече втори/ и сдават багажа. LR взех не нарочно,просто при поръчката съм избрала такива вместо обикновените. Следващото блистерче ще е от обикновените да пробвам и тях.

В интерес на истината, забелязах, че последните дни като разглобя цигарата и доста омазани главите излизат, а сега този новия повече чист задържа като че ли. Може и да си внушавам де. Иначе няма текло към батерията или за излиза от някъде течност /не знам на кое точно му казвате протекло :)/