Разни въпроси които ме вълнуват
Posted На 19.07.12 г. в 07:34
А това, че тук са 150лв ти дава оригинален продукт на Джойтек, с гаранция и безпроблемна експлоатация за живота й. Както и перфектно обслужване от екипа.
Няма толкова евтин сет еГо-С дори на себестойност от производителя.
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo
http://goo.gl/NYLbA
Posted На 19.07.12 г. в 07:46

Ако смениш основата с изпарителната глава, конусовидната капачка и пълнителя с картомайзер, като това например:
вече няма да имаш eGo-C, а ще имаш батерия на eGo-C с картомайзер.
По втория въпрос. Елементите, които купуваш от тук, са с гаранция определено време и с ясен произход, докато другите "уж същите" за 50лв две - гаранцията е "гаранция франция" и никога не можеш да сисигурен/сигурна за произхода.
Разликата наистина не е малка в цените, но пък на фона на парите които се дават за папироски на месец е просто незначителен разход.
Специално за батериите и течностите, моят съвет е да си вземеш нещо проверено. Другите елементи не са скъпи, така че може да си правиш и експерименти.
Posted На 20.07.12 г. в 20:38
Posted На 21.07.12 г. в 09:35
RC модели, части и тунинг | Магазин за електронни цигари | Магазин и клуб за настолни игри | Дрехи за бебета
Posted На 21.07.12 г. в 12:26
Не са качени на сайта–иначе има фитил,кантал и меш ! Фитила е два вида– 1мм и 2мм
Това е хубаво, но как мога да поръчам? До сега не съм купувал от тук. От Варна съм - предполагам че за 2 м. фитил ще трябва да платя и доставка със спиди.. Ако е така, не ми звучи никак. Освен ако няма вариант да платя предварително и фитила да се изпрати с препоръчано писмо или нещо такова.
Кой е най-добрия (изгоден) вариант, който предлагате и разбира се какви са цените на фитила, кантала и меша?
Posted На 23.07.12 г. в 08:43
RC модели, части и тунинг | Магазин за електронни цигари | Магазин и клуб за настолни игри | Дрехи за бебета
Posted На 23.07.12 г. в 09:29
Какви са. Нямам опит, но ми се струва, че имам проблеми с две.
И при двете има пара и се усеща аромат, обаче при едната като дръпна има вкус на изгоряло. Не е проблемът в пълнителя, защото ползвам пластмасови капачки и смених няколко - един и същ резултат. Възможно ли е да съм го "прегорила" с едно по-дълго задържане на бутона след което загоря и сега да вади вкус на изгоряло докато се "изчисти"?
Другата глава също си работи, но при дръпване се усеща и чува едно пукане което го нямаше преди. Усеща се отчетливо и е адски е неприятно като исещане.
Не съм ги чистила до момента, но и не смея преди да съм сигурна, че са сдали багажа, защото вече прецаках един като го отворих и спря да работи.
Благодаря на отзовалите се!
Posted На 23.07.12 г. в 09:36
Не си го прегорила,просто това си е стандартно за танк серията.
Здравейте приятелчета! От съвсем скоро съм тук, но се кефя максимално, че има такъв форум!
Аз пуша от около 20 години. Реших че е крайно време да направя нещо по въпроса с отказването от цигарите и ще си купя e-GO само че ми е трудно да избера от тези два модела: e-GO T или e-GO C.Моля някой вещ по въпроса да ме посъветва какво да избера.
Батерия + 2 картомайзера (единия за резерва)
Но все пак няма да ни послушаш и ще си вземеш его-ц понеже ще ти отговорят че са еднакви само с разликата, че Ц-то е по-ново поколение и със сменяеми глави.
След като го вземеш и пробваш няколко дни ще се похвалиш колко е готин но .... се почва
Тече, не изпарява както трябва , пресъхва....и пак тук ще питаш за съвети
Накрая след дълги проби и мъки ще преминеш на картомайзери но ще си назад с някой лев и доста нерви.
![]()
Съжалявам ако съм те засегнал по някакъв начин
За това има писано доста
Posted На 23.07.12 г. в 10:56
Тц, няма ефект. Ще го отворя да го "оправя" ако се скапе като предния много му здраве.По-скоро пробвай няколко дръпки без да активираш батерията,да видим дали проблема е недостатъчно обмокряне,ако пак бие на изгоряло след това,според мене няма смисъл да се мъчиш.
За пукащия някой да знае нещо?
Posted На 23.07.12 г. в 13:06
Posted На 23.07.12 г. в 13:30
На първият също може да повдигнеш леко фитилчето !
Edited by pepisuni, На 23.07.12 г. в 15:13.
chelsea f.c.
Posted На 23.07.12 г. в 13:50
Отворих единия внимателно...
спря да нагрява. Вече втори път се случва с втория който отворих.
LR са ако това има някакво значение.
Пукащия няма да го пипам. Ще си го ползвам така пък като ме издразни - в кофата.
Аз знам че бълбукат понякога, но този не правеше така, сега особено много
Edited by mioki, На 23.07.12 г. в 13:51.
Posted На 23.07.12 г. в 14:25
Стандартните глави на Его Ц,си работят много добре.Тези с ниското съпротивление са ненужни–според мен!
Пукащият,може и да почне да протича–понеже фитила е по–надолу и дави намотката(може и да греша–дано)!
chelsea f.c.
Posted На 23.07.12 г. в 16:32
Е да, не е нещо страшно, така еВсъщност,това не са проблеми ! Винаги може да отидеш и да си купиш фитил ,смяната не е голяма философия !
Стандартните глави на Его Ц,си работят много добре.Тези с ниското съпротивление са ненужни–според мен!
Пукащият,може и да почне да протича–понеже фитила е по–надолу и дави намотката(може и да греша–дано)!
Просто искам да ги изцедя максимално
Фитил и да сменя няма смисъл, защото намотката вътре не пече. Просто като ги отворя /вече втори/ и сдават багажа. LR взех не нарочно,просто при поръчката съм избрала такива вместо обикновените. Следващото блистерче ще е от обикновените да пробвам и тях.
В интерес на истината, забелязах, че последните дни като разглобя цигарата и доста омазани главите излизат, а сега този новия повече чист задържа като че ли. Може и да си внушавам де. Иначе няма текло към батерията или за излиза от някъде течност /не знам на кое точно му казвате протекло