Нов електронен пушач - ПОМОГНЕТЕ
Posted На 15.06.12 г. в 15:26
Някой примерно ползва EGO C na Joytech "ОРИГИНАЛЕН" така наречен после решава че иска да пробва да пуши с Картомайзер
Купува си един Картомайзер CE4+ V2 примерно и казва, а пък моята цигара е оригинална Joytech да да ама не.
Излиза така че само батерията ти е Joytech a изпарителя ти е на Смогтеч.
Защо казвам за момчетата че са коретни е защото не мога да кажа на черното бяло. Супер съм доволен защото нямаше въпрос на който да не ми бе отговорено и то коректно.
Обясниха ми Плюсовете и НЕДОСТАТЪЦИТЕ малко хора биха го направили да ти каже.. абе тва което продавам недостатъкът му е еди си какво...
За разлика от други магазини предлагащи Joytech нито веднъж момчетата не ми казаха Нашите продукти са най най най не слушай другите нито са плюли по конкурентни магазини дори напротив.
Edited by cuban, На 15.06.12 г. в 15:31.
Posted На 15.06.12 г. в 15:34
Поздрави.
Edited by zeroed, На 15.06.12 г. в 15:39.
Posted На 15.06.12 г. в 17:12
За течностите, лично моето мнение /а вкусовете са много субективни/- няма да намериш аромат, който да съвпада идеално с този на цигарите, които си пушил. Обаче може да откриеш други аромати, които ти харесват. Пробвай и тези, които не са тютюневи, изобщо си поръчай повече видове. Ударът - цигарите ми бяха с 0.1 никотин. Изпарявам 18 и ми е добре. 24 ми идва в повече, но може би и него трябва да опиташ.
И успех! Голяма занимавка е и изобщо е по-интересно за пушене!
Posted На 15.06.12 г. в 20:39
Тука малко се обърках - за картовете ли става въпрос или за атомайзерите на Ц? С атомайзер наТук вече съм склонен да се съглася,но пак "той каза,аз чух,те прочетоха,един приятел казая" със същия успех може да спорим за съществуването на извънземни примерно,или да дава личен опит,или да не дава нищо,само объркват хората така.
Ц съм малко повече от месец и засега всичко е ОК. Правя седмична профилактика с препичане и измиване и това е.
Posted На 15.06.12 г. в 20:40
Както казвам - гаджет манияИ успех! Голяма занимавка е и изобщо е по-интересно за пушене!
Хора, спрете се, че направо се уляхте - ей така се отказват начинаещи е-пушачи.
Кюбан, виж сега мой човек. Взимаш си е-цигара, не жена. Вземи това, което ти е изгодно, залагай на гаранция, залагай и на име. Джойтек и Смоктек са големите в този бизнес. Има още 2-3 фирми, но тя понякога "залитат" към корените си и правят издънки. Тези двете фирми имат качествен контрол и солидна гаранция, като за батерия (нали не си виждал да ти се продава батерия за прожектор с гаранция, а тези фирми точно това правят?).
Сега дали ще ти хареса Джой или Смок, дали ще си фен на атомайзерите, дали на картовете, дали ще изпраряваш тютюневи 24, плодови 6 или "хранително вкусови" 11мг, това всичко зависи само и единствено от теб (виж ми подписа
Тук единствения резонен съвет е, да си купиш стартов пакет, който ти харесва, след това комбинациите са безкрайни. Сам ще си намериш сладката точка. Че ще гориш/хвърляш/сменяш/модваш ти го гарантирам, но никой не може да ти каже тук ТОЧНО какво ще ти пасне на теб.
Аз бих те посъветвал да пробваш и атомайзер и картомайзер, за да схванеш разликата, със сигурност ще имаш поне 3 вида батерии, дай боже да се "зарибиш" с вейпването ще имаш и вариволт и вариват, бог знае утре какво ще излезе на пазара. Ако ги откажеш пък, ще си ги гледаш на рафта батериите и ще се усмихваш
В крайна сметка, даваш пари за 2 стека цигари, получаваш си надеждната джаджа, пушиш си на воля и да не кажа здравословно, но поне в хиляди пъти по безвредно от тютюневите и най-вече, ще си правиш кефа.
Т'ва са моите 2 ст, така че давай смело и успех във вейпването.
ПП:Гигадринкс ти гарантирам, че са не по-малко точни от пичовете в ПВ-БГ, така че си попаднал на место.
Edited by Topper, На 15.06.12 г. в 20:41.
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo
http://goo.gl/NYLbA
Posted На 15.06.12 г. в 21:39
Той си е взел човека каквото е решил,само чакаме да сподели как е като ги получи нещата
.Още веднъж успех от мен.
Да утре чакам еконта свършиха ми цигарите тая вечер и не издържах купих си надявам се последната кутия Dunhill
Нямам търпение да дойдат и да си пафкам.
Posted На 15.06.12 г. в 23:38
Ти аналогови пак ще си купиш/пушиш, но важна е тенденциятаДа утре чакам еконта свършиха ми цигарите тая вечер и не издържах купих си надявам се последната кутия Dunhill
Нямам търпение да дойдат и да си пафкам.
Като ти мине ентусиазмът опитай с комбинациите на течностите, после и на хардуера.
Edited by Jenevus, На 15.06.12 г. в 23:39.
Posted На 16.06.12 г. в 10:22
Заредих я с Парламент 18мг
Инъче тая сутрин си пих кафето с нея и не съм палил Аналогова, но малко май серт ми идва тая течност?! предполагам е от нея
Posted На 16.06.12 г. в 10:44
Разреди я с растителен глицерин. В Гигадринкс форума ще намериш специална тема за калкулатори, с които ще можеш да си правиш концентрацията, която е удачна за теб.Пристигнаха цигарите заредих и сглобих едната, всичко наред прави си обилно дим плътен но много ме удря в гърлото.
Заредих я с Парламент 18мг
Инъче тая сутрин си пих кафето с нея и не съм палил Аналогова, но малко май серт ми идва тая течност?! предполагам е от нея
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo
Posted На 16.06.12 г. в 10:59
Аз така правих с едно шишенце 24mg, че ми идваше много серт.
Този вариант е много по-лесен за начинаещ вайпър, пред това да се занимава с глицерини и таблици за смесване.
Edited by Sisq0, На 16.06.12 г. в 11:00.
Posted На 16.06.12 г. в 12:54
Малко неточно изказване - метода е абсолютно същия, VG го смяташ като течност с 0мг концентрация. Според мен с 0 се смята по-лесно разреждането, отколкото с 6 или 11, не смяташ ли. Да не говорим за цената на "разредителя", килограм глицерин е 5лв. 10мл течност е 10лв.Или просто си купи от същата течност, но по-слаба, и си комбинирай 50/50. 11mg или 6mg, зависи колко точно силна ти идва 18mg.
Аз така правих с едно шишенце 24mg, че ми идваше много серт.
Този вариант е много по-лесен за начинаещ вайпър, пред това да се занимава с глицерини и таблици за смесване.
Posted На 16.06.12 г. в 13:28
Силата на течността е чисто субективно усещане/т.н удАр в гърлото, не е удЪр/ и не зависи основно от концентрацията на никотин в нея.
Съвсем грубо казано пропилен гликолът прави удара, глицеринът прави димилката и мекотата на възприятието при вдишване на парата. Или накратко казано...като имате преобладаващ глицерин в течността, то казвате, че е "слаба", но реално би могло да има и 24мг/мл никотин/не на сто милилитра/. Когато си купувате течности е добре да се поинтересувате какво купувате като състав от двете вещества.
Аз предпочитам 80% пропилен гликол и усещане за шкурка, не държа на облаците щото при тая смеска те определено са по-малко....Топъра, до колкото се сещам предпочита 50-50 съотнотношение на двете и прави съответно "димни завеси"
И така....
ПП Мога да направя убийствено "силна" течност за изпаряване с 0 съдържание на никотин.Ако някой иска доказателства ...ние тук сме пробвали
Edited by gogo63, На 16.06.12 г. в 13:31.
Posted На 16.06.12 г. в 14:56
Просто за новак е много по-разбираемо да си смеси две течности Праскова (да речем) 50/50.Малко неточно изказване - метода е абсолютно същия, VG го смяташ като течност с 0мг концентрация. Според мен с 0 се смята по-лесно разреждането, отколкото с 6 или 11, не смяташ ли. Да не говорим за цената на "разредителя", килограм глицерин е 5лв. 10мл течност е 10лв.
Едно на ръка, че не знаят какво са PG и VG, но вярвай ми има и хора за които думи като "пропилен гликол" и "глицерин" звучат страшно.
В този ред на мисли го написах и не мисля, че съм се изразил неточно. Иначе за смесването с глицерин си напълно прав.
Edited by Sisq0, На 16.06.12 г. в 14:57.
Posted На 16.06.12 г. в 18:06
Вярно е това, че за някои звучи страшно. Как ще ги смесваш също е вярно, че е въпрос на "както дойде"Просто за новак е много по-разбираемо да си смеси две течности Праскова (да речем) 50/50.
Едно на ръка, че не знаят какво са PG и VG, но вярвай ми има и хора за които думи като "пропилен гликол" и "глицерин" звучат страшно.
Основният въпрос е, че не може да се прецени по усещане правилно никотиновото съдържание. Една течност е много "силна"/повече PG/, но има малко никотин. Изпаряващият като новак решава, че това е добре, ама изпада в абстиненция и се връща към аналоговите...не го задоволява. Съответно друг пуши "слаба" течност/повече VG/, но в нея има примерно 24мг/мл никотин. Естествено, за да получи усещането в гърлото за пушене, изпаряващият смуче интензивно, "напушва" се и започват проблеми с виене на свят, бучене в ушите, главоболие и подобни. Излизат напред страховете за вредността, подпомогнати от малограмотни статии в медиите. Резултат-отново връщане към познатата отрова.
Запомнете, никотиновата сила на течността, въобще не е свързана с усещането за сила в гърлото.
Поради тая причина новаците трябва много добре да си дадат сметка, че трябва да се ограмотяват. Да си дадат време за напасване към новата реалност и основно да не правят залитания по това или онова.
Всеки сам си намира Г-точката, както казва колегата Пуф-паф. А всички знаете, че намирането на Г-точката е занимание интимно.
Всичко останало е ток и жица, както казва една колежка в този форум
Edited by gogo63, На 16.06.12 г. в 18:09.
Posted На 16.06.12 г. в 19:02
Edited by Vapor, На 16.06.12 г. в 19:03.