Jump to content

Photo
* * * * - 6 votes

Ревю на Joye eGo

• Please log in to reply
180 replies to this topic

#81 mgs3bg

mgs3bg

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 2 posts

Posted На 1.12.10 г. в 10:48

Привет,
искам да попитам кой вариант е по-добре да си закупя:
Комплект електронни цигари Joye eGo (Type A атомайзери) или
Комплект електронни цигари Joye eGo (510 атомайзери)
и въобще каква е разликата.
Благодаря Ви предварително.

#82 plambi

plambi

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 222 posts

Posted На 1.12.10 г. в 13:00

Ако нямаш време за четене, поне от това ревю надолу попрочети и ще разбереш разликата, а по всяка вероятност - ще направиш и верния за себе си избор.

Добре дошъл/ла сред нас :smiley_emoticons_joint:
In nidor eGo fides
« eGo eSmoker »

#83 mgs3bg

mgs3bg

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 2 posts

Posted На 2.12.10 г. в 18:44

Здравейте, закупих си вече Комплект електронни цигари Joye eGo (Type A атомайзери) - бели, при следващата поръчка искам да си закупя оригинални празни пълнители,всъщност искам да попитам дали "5 бр. бели плоски празни пълнители за Joye 510 (Titan 510) и eGo" имат абсорбиращ материал(кечета) в тях или не.

Edited by mgs3bg, На 2.12.10 г. в 23:19.

#84 plambi

plambi

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 222 posts

Posted На 3.12.10 г. в 11:17

Здравейте, закупих си вече Комплект електронни цигари Joye eGo (Type A атомайзери) - бели, при следващата поръчка искам да си закупя оригинални празни пълнители,всъщност искам да попитам дали "5 бр. бели плоски празни пълнители за Joye 510 (Titan 510) и eGo" имат абсорбиращ материал(кечета) в тях или не.

Те че имат - имат, но след като си закупил еГо-то с Тип А изпарители (конус), за да ползваш белите 510 пълнители - вероятно все пак ще си купиш и съответен изпарител (510), в който да ги поставиш?
In nidor eGo fides
« eGo eSmoker »

#85 geniusloci

geniusloci

PV-BG гуру

• Администратори
  • 1,081 posts

Posted На 3.12.10 г. в 17:14

Аз отдавна категорично зарязах пълителите и всичкото обслужване покрай тях, минах на капане и никога няма да се върна назад.

Аз също, половинката ми - и тя. Понеже наскоро ми се наложи да пробвам пълнител - ми то просто и вкусът не е същият, с накапване е много по-изразителен.

#86 etgecata

etgecata

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 8 posts

Posted На 5.12.10 г. в 14:05

Аз отдавна категорично зарязах пълителите и всичкото обслужване покрай тях, минах на капане и никога няма да се върна назад.

Аз също, половинката ми - и тя. Понеже наскоро ми се наложи да пробвам пълнител - ми то просто и вкусът не е същият, с накапване е много по-изразителен.

От две седмици съм с еGo. Много съм доволен. Аналогова цигара отогава не съм пушил, нямам и намерение.
В комплекта имам "drip tip" за директно накапване.
Но не мога да разбера точно как се използва.
Слагам го на мястото на пълнителя ли?
Откъде да накапвам директно течност в атомайзера, окъм резбата за батерията ли или откъм пълнителя?
По колко капки да накапвам?
Ще ми обясните ли как става.

#87 Lyudmil

Lyudmil

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 38 posts

Posted На 5.12.10 г. в 14:19

Слагам го на мястото на пълнителя ли?

:thumbup1:

Откъде да накапвам директно течност в атомайзера, окъм резбата за батерията ли или откъм пълнителя?

Слагаш дрип типа и капеш през него.

По колко капки да накапвам?

Принципно по 2-3, но ако си с големия атомайзер на eGo-то май ще се наложи да капеш по малко повечe... 3-4 капки примерно за 15-20 хубави дръпки.

Edited by Lyudmil, На 5.12.10 г. в 14:20.

#88 plambi

plambi

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 222 posts

Posted На 5.12.10 г. в 15:59

youtube.com, пишеш какво да е от сорта "dripping", или както в случая - "eGo dripping" и стигаш до това:
http://www.youtube.c...h?v=rDWJ4IaG6hY - от това по-елементарно не може да има.

С малкия 510 атомайзер - ако е нов - 2-3, максимум 4 капки... Колкото по-дълго се ползва, толкова капките намаляват, след около месец, на 3-тата капка ще се дави. Същото важи, ако 510-ката е нискоомна. Внимавайте с нискоомните - не ги препълвайте, защото като се разцвърчат, чак почват да пръскат нагоре и ще пиете от течността!

с големите eGo атита - цилиндрични/конични - до 7-8-9 капки. Нека бълбукането не ви тревожи, те са си така.

Edited by plambi, На 5.12.10 г. в 16:02.

In nidor eGo fides
« eGo eSmoker »

#89 ukashaka

ukashaka

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 3 posts

Posted На 7.01.11 г. в 16:25

Здравейте! Поръчах си еГо от сайта smartshopvarna.com и пристигна за два дни. Иноксова е. Работи добре, всичко е точно, обаче имам въпроси:
1.На всички ли ви мърда пълнителчето (това, което се лапа при пушене)? Нещо много хлабаво ми се вижда и като си я държа в джоба, след това я вадя и гледам, че се е завъртяло настрани.
2.Вкуса нещо не се променя, макар че вече два пъти капвах от допълнително закупената течност. Тя е с вкус на Кемъл, но продължавам да усещам първоначалния вкус - от Кемъл нито помен. Как е при вас?
3.Навсякъде чета, че комплектът върви с 2 батерии, а на мен ми я продадоха с 1 батерия (беше си написано в сайта и не казвам, че някой ме е излъгал, просто май са си скрили едната, за да я продадат като резервна част примерно). Цената е 95 лева - има по едно от всичко в комплекта.

Иначе цигарата е класи над 25-левовата, която ми се развали на 7-мия ден и почти не пускаше никакъв дим.

Поздрави!

#90 Lyudmil

Lyudmil

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 38 posts

Posted На 7.01.11 г. в 17:34

Здравей, ukashaka

1. Мисля, че е нормално, но все пак нека и колегите специалисти се изкажат
2. И това е нормално, в изпарителя все още има от старата течност, трябва да мине малко време. Освен това и вкуса на Камилката е много мек...
3. Комплект с 2 батерии и 2 атомайзера струва повече от 95 лева, принципно.
Задължително е да се сдобиеш с поне още един атомайзер и батерия

#91 ukashaka

ukashaka

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 3 posts

Posted На 7.01.11 г. в 21:59

Мерси за отговора!
Ами аз направо го хвърлих това оригиналното памуче отвътре (след като не супях да добия вкус на Кемъл) и си сложих новичко, което напоих директно само с Кемъл, капнах и 10 капки вътре в самия пластмасов пълнител. Струва ми се, че сега резултатът е по-различен. :smiley:
Иначе искам и друго да питам: как да разбера какъв тип ми е атомайзера? Нито на кутията, нито на цигарата, нито на упътването ми пише нещо по въпроса. Дори не съм сигурен какъв еГо имам - 510 ли е, какво е?Attached File  DSC07211a.jpg   180.2KB   144 downloads
Знам само, че е 650mAh и пише Titanium на кутията.
Пича от е-магазина каза, че са призведени в Китай, но са по Белгийска схема - колко е вярно, не знам. Звучеше убедително B)

#92 Lyudmil

Lyudmil

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 38 posts

Posted На 7.01.11 г. в 23:29

На пръв поглед прилича на eGo Type A (конусовиден) атомайзер, но формата на мундщука на пълнителя ми е доста странна, и е възможно конусовидната част да е просто капачка, под която да имаш 510 атомайзер.

Пича от е-магазина каза, че са призведени в Китай, но са по Белгийска схема - колко е вярно, не знам. Звучеше убедително B)

eGo е модел на китайската компания Joyetech.

#93 plambi

plambi

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 222 posts

Posted На 9.01.11 г. в 11:44

Белгийска, ама един друг път, всичко е китайско, по схемата 4-4-2 :smiley_emoticons_joint:
Не се заблуждавайте, моделът еГо има само един истински производител - http://www.joyetech.com/
Доста други опитат да го копират - къде успешно, къде не.

Определено 95 лева само за една пълноценна цигара е прекалено много... цена на дребно от някой от двата големи китайски онлайн-магазина - $48.50 за пълен двоен комплект.
In nidor eGo fides
« eGo eSmoker »

#94 ukashaka

ukashaka

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 3 posts

Posted На 11.01.11 г. в 15:30

Мойта е ей такава http://www.joyetech....sView.Asp?id=70 , но мудщукът й е с приплеснато по средата, а не изцяло цилиндричен като на посочения линк. ОК, с цената 95 лв. съм съгласен, защото с транспорта от Китай сигурно пак ще дам толкова, че и доста повече.

#95 plambi

plambi

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 222 posts

Posted На 11.01.11 г. в 15:53

Няма лошо, оригинална си ти е. Малко са надули цената, и то за разделен на две комплект, но щом си сключил сделката - хаирлия да е, със здраве да си изпаряваш.

За следващия път погледни тук :smiley_emoticons_joint:

p.s. Само за сведение - от 400 до 499 грама пратка от Китай е 8 долара...

Edited by plambi, На 11.01.11 г. в 15:53.

In nidor eGo fides
« eGo eSmoker »

#96 geniusloci

geniusloci

PV-BG гуру

• Администратори
  • 1,081 posts

Posted На 14.01.11 г. в 14:11

С 510 атомайзерче е тази.

#97 plambi

plambi

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 222 posts

Posted На 18.01.11 г. в 13:47

За сведение на посрещачите:

В Рая се появиха последното поколение Joye eGo-T модели. Буквата "Т" иде от "tank", значещо резервоар. Новата, революционна идея на Мик от Янти, която чакахме да се появи под името Baby-Janty, но очевидно е опростена и пусната в производство.

Батериите са леко по-различни (въпреки, че все още няма налични точно от новия вид), изпарителят външно прилича на конусовидния type A, но пълнителчето вече всъщност е особен резервоар, БЕЗ ВАТА, който след напълване с около 1.1. мл. течност почва регулярно да "капе" в изпарителя.

Следователно, този модел обединява най-доброто от двете технологии - предварително заредени пълнители и дрип-техника на вайпване.

Да ви е честито.

Изображение

Изображение

Изображение

Отсега да отговоря на питащите - известно време, нито цели комплекти, нито части за тях (изпарители, резервоарчета) няма да са достъпни за нас - европейците, чак докато титулярите от Янти не си заредят магазините и не стартират продажбите едновременно по цял свят). Пуснати са предимно за азиатския пазар, заради тяхната нова година, която почва да се празнува от 25-ти януари до 8-ми февруари тази година.

Edited by plambi, На 18.01.11 г. в 16:13.

In nidor eGo fides
« eGo eSmoker »

#98 pinko

pinko

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 56 posts

Posted На 18.01.11 г. в 17:18

В България няма ли откъде да се купи?

#99 plambi

plambi

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 222 posts

Posted На 18.01.11 г. в 18:55

Още веднъж ще го напиша, за непрочелите или онези, с влошено зрение:

Отсега да отговоря на питащите - известно време, нито цели комплекти, нито части за тях (изпарители, резервоарчета) няма да са достъпни за нас - европейците, чак докато титулярите от Янти не си заредят магазините и не стартират продажбите едновременно по цял свят). Пуснати са предимно за азиатския пазар, заради тяхната нова година, която почва да се празнува от 25-ти януари до 8-ми февруари тази година.

In nidor eGo fides
« eGo eSmoker »

#100 pinko

pinko

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 56 posts

Posted На 18.01.11 г. в 20:52

Ааа, сега видях че стaва дума за някакъв Joye Ego-T дето всъщност бил на някои си Мик (или Майк). Сорка..
Аз питам за Ovale Ego-T, който е в продажба от декември месец. Примерно на Totaly Wicked или Ovale Deutschland и т.н.
Ама се отказах щото се оказа поредният "революционен" фишек - справка

Айде и приятно изпаряване... :lol:

Edited by pinko, На 18.01.11 г. в 20:53.