Предпочитани течности за електронни цигари
Posted На 18.10.12 г. в 07:40
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo
http://goo.gl/NYLbA
Posted На 19.10.12 г. в 15:44
Posted На 19.10.12 г. в 15:57
Posted На 19.10.12 г. в 19:48
Не, не си, просто Капучино на Деканг е ОТВРАТ. Ако искаш хубаво капучино, вземи си на Инавера "Табако капучино".Някой изпарявал ли е Cappuccino на Dekang? Това ми идва доста сладникаво, направо натъртва от сладникавост. Друг имал ли е подобна случка с тоя аромат. Да не би да съм попаднал на кофти течност или нещо с минал срок на годност. Има аромат и послевкус на капучино, но е отвратително силен и брутален.
Posted На 20.10.12 г. в 17:55
Дай някаква идея с какво мога да го смеся. Пробвах с разреждане с база и пак ми идва да драйфам, дори леко напомняне за вскуса ми е гадно. Ако го смеся с нещо може вкуса да се промени.Такъв си е, ако ще го изпаряваш ти трябва отделен карт/глава, че не можеш да му разкараш аромата. Но като добавка към цигарен аромат е идеалка.
Примерно ми става гадно, ако пуша чист DK-Tab. Да изпарявам чисто Shade също не ми е голям кеф. Но в смеска Shade+DK-Tab ми е перфектно! По-приятен вкус (дори фабричен) до сега не съм намирал, просто ме разлепва по пода!
Но пък пробвах да смеся Camel на Dekang с DK-Tab - гадничко, Dunhill + DK-Tab също не става.
Posted На 20.10.12 г. в 18:45
По добре gogo63 и kuharaПитай Батко32...
Posted На 20.10.12 г. в 22:19
Дай някаква идея с какво мога да го смеся. Пробвах с разреждане с база и пак ми идва да драйфам, дори леко напомняне за вскуса ми е гадно. Ако го смеся с нещо може вкуса да се промени.
Такъв си е, ако ще го изпаряваш ти трябва отделен карт/глава, че не можеш да му разкараш аромата. Но като добавка към цигарен аромат е идеалка.
Примерно ми става гадно, ако пуша чист DK-Tab. Да изпарявам чисто Shade също не ми е голям кеф. Но в смеска Shade+DK-Tab ми е перфектно! По-приятен вкус (дори фабричен) до сега не съм намирал, просто ме разлепва по пода!
Но пък пробвах да смеся Camel на Dekang с DK-Tab - гадничко, Dunhill + DK-Tab също не става.
Запази ги тези аромати в някой шкаф и след година пак ги пробвай.
Аз бях тъй преди време с Дезърт шипа на ФА както и с Тускан резерва на Фа обаче тука от някой месец ги преоткрих и да ти кажа в момента дезърта нищо друго не може да го замени
Posted На 20.10.12 г. в 23:46
Това трябва влезе като част от инструкции за правене на сокчета наред с отлежаването.............
Запази ги тези аромати в някой шкаф и след година пак ги пробвай.
Аз бях тъй преди време с Дезърт шипа на ФА както и с Тускан резерва на Фа обаче тука от някой месец ги преоткрих и да ти кажа в момента дезърта нищо друго не може да го замени
Posted На 23.10.12 г. в 08:04
Виждам, че си от Варна. Аз видях на Ликуа в Мола Варна, на последния етаж с фас фууд-а. Точно като слезеш от ескалатора има едно малко щандтче основно заредено с боклуци на надути цени (или поне бяха), но имат течности на Хенгсен, Джой и ЛикуаИталиански са доколкото знам. Пробвал съм Citrus Mix техен, не беше лош. Мой познат се върна с десетина шишета от Щатите, беше се заредил от GotVapes.
Къде ги видя да се продават?
Posted На 23.10.12 г. в 08:29
Ликва - също нищо особено, взех си една ягодка за тест, прилича ми отчайващо много на хангсенска течност. Добре оформена опаковка за сметка на това.
Posted На 23.10.12 г. в 08:43
Posted На 23.10.12 г. в 09:41
Ето в този магазин, някъде го бяха пуснали на линк точно заради Ред Була, ама на мен той ми мирише изключително на мръсни чорапи http://www.esmoker.b...tinova-technostИталиански са доколкото знам. Пробвал съм Citrus Mix техен, не беше лош. Мой познат се върна с десетина шишета от Щатите, беше се заредил от GotVapes.
Къде ги видя да се продават?
та ми се искаше да пробвам нещо друго. Лошото е, че нямат написано съдържание на течностите и не ги знам на каква база са.
За кое ЦБА говориш, че и в Аспариховското има щанд, ама само на Хангсен продават една лелка, дето хич не е запозната и все ми казва, че момчето, което обслужвало щанда го няма...
А за тия в мола срещу ескалатора изобщо нямам добри впечатления... като търговци и като зареденост на щанда, предпочитам да си поръчвам от нета вместо да се разправям с некомпетентни хора
Edited by miraspasova, На 23.10.12 г. в 09:43.