Jump to content

Photo
- - - - -

Разни въпроси които ме вълнуват

• Please log in to reply
365 replies to this topic

#61 last_hope

last_hope

Супер потребител

• Супер потребители
  • PipPipPipPip
  • 511 posts

Posted На 13.07.12 г. в 21:09

Гледам че сте зачекнали "санитарната" тема ;).В този аспект, няма никаква разлика между аналогова и електронна цигара. 3-4 дръпки сутрин и ефекта е " Кремиковски самосвал".Никотина си върши работата безпогрешно. Най-вероятно ще се повторя за някой решил да се рови из темите от преди 3 години , но при мен ефекта на електричката в първите месеци беше 5 килограма назад в теглото (24 мг/мл).После падна дозата и нещата се уравновесиха сега,след 3 години съм 5-6 + старта ;)
Така или иначе от никотина метаболизма хвърчи, без значение дали е от аналогова или токова!
Да не вземете сега да се изтровите за едната визия ;)
Save the future from degenerates,chlorinating the Gene pool!!! www.darwinawards.com

#62 lex

lex

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 38 posts

Posted На 13.07.12 г. в 22:24

Първоначално колко време се зарежда батерията!?

#63 PepiSuni

PepiSuni

Супер потребител

• Супер потребители
  • PipPipPipPip
  • 880 posts

Posted На 13.07.12 г. в 22:29

2-3 часа

Зарядното ще свети само в зелено ! :smiley_emoticons_joint:

Edited by pepisuni, На 14.07.12 г. в 08:18.

chelsea f.c.

#64 lex

lex

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 38 posts

Posted На 13.07.12 г. в 22:29

2 вече минаха. Трябва ли да е "включена" докато зарежда? Т.е. да е натиснато последователно 5 пъти бутончето?

#65 PepiSuni

PepiSuni

Супер потребител

• Супер потребители
  • PipPipPipPip
  • 880 posts

Posted На 13.07.12 г. в 22:35

Ако е Пастру батерия отпред –(на батерията)индикацията,ще спре да свети !

Не

Ако е по–голяма от 650 мАч,и трябва повече време !

chelsea f.c.

#66 lex

lex

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 38 posts

Posted На 13.07.12 г. в 22:40

Пастру е, 650. Свети само зарядното за 220V червено.

#67 PepiSuni

PepiSuni

Супер потребител

• Супер потребители
  • PipPipPipPip
  • 880 posts

Posted На 13.07.12 г. в 22:43

Когато я сложихте да се зарежда,отпред на батерията светеше червено–щом в момента не свети ,значи е заредена !

chelsea f.c.

#68 lex

lex

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 38 posts

Posted На 13.07.12 г. в 22:47

Единствената светлина, която видях е на зарядното 220v в червено. Друго не е светнало, за това започнах да се чудя какво става.

#69 PepiSuni

PepiSuni

Супер потребител

• Супер потребители
  • PipPipPipPip
  • 880 posts

Posted На 13.07.12 г. в 22:50

Не се притеснявай ! Когато пак я сложиш да се зарежда,погледни там където слагаш кабелчето,че свети–когато е заредена/не свети !

chelsea f.c.

#70 lex

lex

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 38 posts

Posted На 13.07.12 г. в 22:56

Утре ще му мисля! Оставям я в зарядното дано зареди. ББ

#71 puf-paf

puf-paf

Байзъъ

• Участници
  • PipPipPip
  • 337 posts

Posted На 14.07.12 г. в 01:35

2/3 часа

Зарядното ще свети само в зелено ! :smiley_emoticons_joint:

Колегата е допуснал техническа грешка (2/3 вместо 2-3) :)
( :drinks: Наздраве, Венци )

Дано покупката Ви е от Търговец (с главно "Т")

#72 OutOfSpace

OutOfSpace

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 11 posts

Posted На 18.07.12 г. в 09:30

Здравейте отново! Да направя малко ъпдейт на ситуацията - все пак доста хора, които обмислят дали да си вземат електронна цигара влизат и четат тук. Вече след една седмица ползване мога да понапиша няколко реда, не знам дали тук е най-правилното място, но до сега в тази тема съм писал и затова продължавам тук. Та:
ПРЕДИ:
- 1 кутия на ден, различни марки, различна тежест - от 0.1 то 0.4 - каквото има в магазина, повече от 6-7 години. Да не говорим, че преди съм стигал и до 0.9.
- сутрин кашляне, при по-дълбоко поемане на въздух - нещо като бълбукане в дробовете - общо взето задръстване
- смрад навсякъде - пушеше се в хода, всичко се беше пропило с цигарен дим

НАЧАЛОТО:
- цигара - 900 mah pass throug батерия + CE4 картомайзер - излиза около 45 лв грубо
- 2 течности за проба - череша FeelLife 12mg 30 ml и Dekang Tabacco 12 mg 30 ml - общо 40 лв
- първите 1-2 дни кашляне, дране на гърлото, абе некъф пълен ужас! Табакото - супер гадно, черешата - още по-гадна! НО - никакво желание за аналогова цигара

СЕГА (след 7 дни ползване на дигиталната :) )
- черешата е супер яка! явно вкусът ми се е променил, много ме кефи! Капвам 3/4 череша, доливам 1/4 деканг конгрес 18мг или 555 18 мг (взех ги за проба, доста са кофти и двете, миришат на чорапи!). Табакото - все така гадно, от време на време и него го смесвам с черешата, че да не залежава, пари съм давал :) Приятели бяха на гости с техните течности - много добра комбинация се получи с 20% череша, 50% карелия 6мг и 30% давидоф 24 мг.
- стъргането сутрин в дропчетата още на 3тия ден го нямаше !!! спя по-спокойно, дишам по-леко
- смрад вече няма! нито аз мириша, нито дрехите ми, нито стаята, нито апартамента!
- приятелката ми и тя мина почти изцяло на електронна, от време на време пали по 1 аналогова, реших да си дръпна - ебаси гадното! не знам как съм го дишал това нещо!
- абсолютно никакво желание да сложа нормална цигара в устата си!
- 7 дни не съм купувал цигари - 35 лв съм избил вече от инвестицията!

ПРОБЛЕМИ:
- прецаках вече един картомайзер, не знам какво му стана, просто спря
- доста сокче пийвам, не знам защо тече толкова много, сигурно го препълвам, но и по-малко да сложа - пак тече
- постоянен страх, да не забранят електронните цигари (както направиха в Гърция) - все пак от тези 35 спестени лева повече от 30 щяха да са към хазната :) Накрая ще се запася с някой литър течност - да има за черни дни :D
- нещо отказа да се зарежда вечера, но като я включих на по-силно USB и веднага тръгна
- вчера в едно заведение ми се скараха - не можело да се пуши вътре, нищо че била електронна... ко да прайш, проста сган :)

ЗАКЛЮЧЕНИЕ:
- ОБОЖАВАМ Я! Кефи ме да си я пафкам! Кефи ме да си миксирам течности! Кефи ме да не воня на пепелник!
Като изсмуча черешата смятам да пробвам Feel Life манго или някаква друга плодова. (ако ми препоръчате някоя - още по-добре :) )

Като цяло - ако някой чете и се колебае дали да опита - твърдо препоръчвам! само да устиска първите 2-3 дни.

Поздрави и сори за дългия пост :)

Edited by OutOfSpace, На 18.07.12 г. в 09:31.

#73 last_hope

last_hope

Супер потребител

• Супер потребители
  • PipPipPipPip
  • 511 posts

Posted На 18.07.12 г. в 11:06

Ха така! Явно плодовите вкусове са "твоите". Може да опиташ Грозде - декангско, а ФЛ са много плодовите, които стават. Мангото е ясно( но не Декангско а още по малко Хансенг- това е всичко друго само не и Манго), ягода и малина са моя персонален избор от тази категория.
Ако намериш време мини да ти видя картчетата. Тези общо взето не им е характерно да се "изпущат". А ако е в Събота може и да ти покажа как се възстановяват, загиналите.
Save the future from degenerates,chlorinating the Gene pool!!! www.darwinawards.com

#74 mioki

mioki

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 386 posts

Posted На 18.07.12 г. в 11:53

Като изсмуча черешата смятам да пробвам Feel Life манго или някаква друга плодова. (ако ми препоръчате някоя - още по-добре :) )

Препоръчвам Крушата на FA от плодовите, както и Черната череша на Инавера :)
А за заведенията в които правят забележка, кажи че не пушиш а си инхалираш лекарството :Koshechka_08:
Който иска - намира начин, който не иска - намира оправдание.

#75 Topper

Topper

Изпарител-тарикат :)

• Супер потребители
  • PipPipPipPipPip
  • 1,041 posts

Posted На 18.07.12 г. в 12:18

Препоръчвам Крушата на FA от плодовите, както и Черната череша на Инавера :)
А за заведенията в които правят забележка, кажи че не пушиш а си инхалираш лекарството :Koshechka_08:

Както и круша на Инавера, Диня и Кисело млеко на ФА (не се смейте, последното много се уважава) :)
Аз лично уважавам Горските плодове на ФА и Грозде на Инавера. Декангското грозде също го биваше по едно време... но не го намирам.
eGO USB 1000mAh/650mAh,eGo atom LR,eGo-T atom,DCT-mod,DCT Tank v1/v2,CE2-mod,Smok Dual coil,OA self made,Genesis self made,CE2 Gigantomizer, KR eGo CC, KR 510 CE2,CE4+,Clear Giant,Smok Skrew,Smok Vivi Tank,R-tank,LavaTube(Sanyo 1800mAh, Samsung 2200mAh),Dream Atomizer,
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo :D
http://goo.gl/NYLbA

#76 mioki

mioki

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 386 posts

Posted На 18.07.12 г. в 12:50

Както и круша на Инавера, Диня и Кисело млеко на ФА (не се смейте, последното много се уважава) :)
Аз лично уважавам Горските плодове на ФА и Грозде на Инавера. Декангското грозде също го биваше по едно време... но не го намирам.

Дай линк към това кисело мляко, че ми стана много интересно. Звучи доста свежо :)
Който иска - намира начин, който не иска - намира оправдание.

#77 OutOfSpace

OutOfSpace

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 11 posts

Posted На 18.07.12 г. в 14:54

Ако намериш време мини да ти видя картчетата. Тези общо взето не им е характерно да се "изпущат". А ако е в Събота може и да ти покажа как се възстановяват, загиналите.

Ще гледам тази или следващата събота да мина, ако не - през седмицата в обедната почивка :)

Те пък егати вкусовете са направили, чак йогурт ?! Те бетер от сладоледи рафи - скоро да очакваме сникърс значи :D

#78 puf-paf

puf-paf

Байзъъ

• Участници
  • PipPipPip
  • 337 posts

Posted На 18.07.12 г. в 15:06

...скоро да очакваме сникърс значи :D

:offtopic:
"Памперс, та памперс... Пробвах... Сникерс повече ми харесва..." :crazy:

#79 Vlad

Vlad

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 115 posts

Posted На 18.07.12 г. в 15:46

...скоро да очакваме сникърс значи :D

:offtopic:
"Памперс, та памперс... Пробвах... Сникерс повече ми харесва..." :crazy:

Аз си направих сникърс :) 1:1:1 течност шоколад:карамел:фъстък :smiley_emoticons_joint:

#80 SvetlinD

SvetlinD

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 1 posts

Posted На 19.07.12 г. в 03:18

Здравейте. Омръзна ми да давам по 5 лв на ден за да си тровя здравето и смятам, че е време да си закупя Е-цигара:) Прочетох темата, но 2 неща не ми станаха ясни, а именно:

1 Има ли разнични Ego-C цигари?
2 Защо в този сайт Ego-C струва 150 лв, а на други места в интернет намирам същата(уж) цигара(2бр) за 50 лв??

Моля да обясните :)