Току що пробвах горния "мод"... Мерсаж за идеята! Наистина има разликата, която описвате?! Няма и как според мен, да влезе течност към гърлото от премахване на капачките, защото това просто регулира дебита на постъпващият въздух. Тоест, течността излиза по презумция, само от дупчицата към атомайзера, където се изпарява и после през тези отвори, се връща към гърлото. Друго си мисля... Дали по този начин, конденза който оставаше под капачетата, сега няма да влиза към дробовете?! Не, че кой знае колко съм се уплашил, все пак стари пушачи сме, но просто си разсъждавам.Ако изпарявате без тях, тези две капачки от към сплеснатата част на пълнителя на E-Go T,ще забележете значително подобряване на вкуса и удара, и в пъти по-малко конденз, а също така по-лесно дърпане. Няма наличие на течност от атомайзера в тази камерка и нищо не попада в устата като течност,поне за един цял ден тестване от мен.
Обсъждане на новите атомайзери Joye eGo-T, 510, 306
Posted На 29.03.11 г. в 23:08
Posted На 30.03.11 г. в 12:06
Posted На 30.03.11 г. в 19:23
Ако ви притеснява премахването на двете капачки, можете да оставите само горната, пак ще имате добър резултат. Но за себе си почти винаги махам горните капачки каквато и велика роля да имат. Веднъж щях да глътна една такава на един дефектен пълнител от DSE 901, която капачка е много подобна, но е по-малка !
При директното дрипване няма капачки, няма конденз и парата отива директно към дробовете и обратно,така че място за притеснение, според мен, няма.
Posted На 2.04.11 г. в 10:18
Леко по-евтини са от големите и вероятно ще греят още повече.
Ще изчакам LR вариантите, ще пробвам, но вероятно ще ги ползвам отново с класическа дрип капачка - стига ми фактът, че в устройството не присъства уж "негорим" фитил, който рано или късно влошава вкуса
« eGo eSmoker »
Posted На 2.04.11 г. в 22:25
Иначе този атомайзер за сега се държи добре, няма странични вкусове или течове.
Разлика в цената има, но предполагам, че ще има разлика и в живота на двата изпарителя.Нормалният атомайзер издържа без проблемно на моето изпаряване почти два месеца. Надявам се, следващите един, два дни атомайзерът да сработи малко по-добре и да оправдае очакванията ми!
Posted На 3.04.11 г. в 00:21
Posted На 3.04.11 г. в 14:37
Аз съм с USB батерии вече доста време - не съм забелязал да карат по-малко, въртя какви ли не атомайзери на тях.
RC модели, части и тунинг | Магазин за електронни цигари | Магазин и клуб за настолни игри | Дрехи за бебета
Posted На 4.04.11 г. в 11:46
USB батериите (пас-тру батериите) се зареждат с по-нисък ток.
Между другото, това "по-малко време" е малко относително, може просто да е започнал да пуши по различен начин, атомайзерите му да са си променили съпротивлението... иначе никакви шансове за две седмици батериите да се скапят. Моите са на почти 5 месеца и въобще не мога да хвана осезаема разлика - ама хайде, те са от USB батериите, та може просто по-бавно да се износват заради по-ниския заряден ток, но пак остава въпроса, че досега не е имало някой, чиито батерии да се износят за месец-два.
RC модели, части и тунинг | Магазин за електронни цигари | Магазин и клуб за настолни игри | Дрехи за бебета
Posted На 4.04.11 г. в 13:49
А оня ден, 02.04.2011, моите две сребристи батерии навършиха една година, освен че им падна лака и се наложи да ги полирам огледално с полиршайба и полирпаста, всичко си им е наред (е, не държат вече толкова много време, но колко му трябва на човек)
« eGo eSmoker »
Posted На 4.04.11 г. в 15:10
Не съм си променял начина на пушене. Може и от съпротивлението на атомайзерите да е, защото както споменах по-горе, взеха да загряват доста. Към края на месеца, ще поръчам нови атомайзери и батерия и ще докладвам своевременно. Греят ли ви на вас изпарителите на eGo-T и за колко течност ви стига една батерия?...атомайзерите му да са си променили съпротивлението...
Posted На 4.04.11 г. в 15:40
Не съм си променял начина на пушене. Може и от съпротивлението на атомайзерите да е, защото както споменах по-горе, взеха да загряват доста. Към края на месеца, ще поръчам нови атомайзери и батерия и ще докладвам своевременно. Греят ли ви на вас изпарителите на eGo-T и за колко течност ви стига една батерия?
...атомайзерите му да са си променили съпротивлението...
Съпротивлението на ползван атомайзер може да се промени само в една посока - да се увеличи, понякога драстично, което, съответно изисква много по-силен ток, за да постигне същото загряване, следователно - ако изпарителите загряват доста, значи нещо става с регулатора на тока в батерията, защото категорично не може съпротивлението на нихромовата намотка да падне. В момента в който поради изтъняване на нишката (след дълга експлоатация и миене с агресивни химикали) съпротивлението дори и малко падне, нишката почти веднага прегаря и се къса. Обратно - като се дигне съпротивлението (тази сутрин един от моите от номинални около 1.5 ома скочи на над 20 ома = коша за боклук) - такова нещо вече няма нагряване, съответно - никаква пара.
Препоръчвам замерване с мултицет.
Стискам палци
« eGo eSmoker »