Jump to content

Photo
- - - - -

Евтина електронна цигара?

• Please log in to reply
80 replies to this topic

#61 evilution

evilution

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 59 posts

Posted На 5.12.11 г. в 00:56

Както и да го погледнете евтините модели са по-насметка. При цена от 8,00 лв. до 15,00 лв. и консуматив 1,50 лв за 10 броя няма какво да се чуди човек. Това са максимум 60 лева месечно със нова цигара всеки месец. Скъпите модели не стига, че струват майка си и баща си ами и се и трошат, текат, горят :) после 2 месеца чакаш някои да ти ги оправи гаранционно тотална веселба.
Продукта сам по себе си е един същ така остава само ние да като потребители да решим колко заблудени да бъдем.

След две седмици приблизително, моето eGo навършва 1 година. Едната батерия след многократно изпускане след 10 месеца отказа, ама нали съм си сръчен, оправих си я и си я ползвам още. Изгорели изпарители са ми сменяни на място в магазина веднага. Не съм видял евтина цигара с прилична батерия. С моите две от комплекта изкарвам деня, с евтините ще издържа 4 часа? Често нямам възможност да дозареждам през деня, а и да имам, вероятността да обикалям да си събирам чарковете е огромна. Като искаш евтина, вземаш си едно USB Pass-trough за 36лв и един картомайзер за от 2 до 6лв, и имаш евтина цигара.

#62 Never Give Up

Never Give Up

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 14 posts

Posted На 14.09.12 г. в 00:46

Здравейте, аз съм пълен начинаещ с е-цигарите и всичко около тях и съм едно почти пълнолетно момче което още живее при родителите си, нямам работа, нямам доходи и това е причината утре да си взема E-health, знам, че е менте, но се чудя дали ще издържи месец или поне 2 седмици докато събера пари за прилична е-цигара и се чудя дали си струва да пълня евтиното менте което ще си взема утре с качествени никотинови течности или да си купувам готови пълнители .
I believe in miracles, they happen every day...

#63 Боби 61

Боби 61

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 150 posts

Posted На 14.09.12 г. в 17:23

Впредвид възраста ти не вярвам да си толкова пристрастен към никотина, а към е-цигари се ориентират обикновенно хора с по-дълъг стаж в пушенето.
Искрено те съветвам да зарежеш и аналогови и е-цигари още сега, преди да си развил зависимост и няма да съжаляваш за вбъдеще Posted Image

#64 geniusloci

geniusloci

PV-BG гуру

• Администратори
  • 1,081 posts

Posted На 15.09.12 г. в 08:47

По-скоро пуши две седмици по 1/2 от това, което пушиш обикновено, и със спестеното си купи една USB батерия с два карта и течност. ОТ E-Health няма човек, който да не се е разочаровал.

EDIT - и да, най-добре ги зарежи всичките видове. :clapping:

#65 Never Give Up

Never Give Up

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 14 posts

Posted На 16.09.12 г. в 17:57

Мерси за отговорите, но не мога да зарежа цигарите, пуша от около 3 години, каква е тази USB батерия с два карта, може ли да ми разясниш или да ми дадеш примери за такива батерии ?

#66 Topper

Topper

Изпарител-тарикат :)

• Супер потребители
  • PipPipPipPipPip
  • 1,041 posts

Posted На 16.09.12 г. в 18:11

Почти пълнолетен и пушиш от 3 години....тц тц тц, нали знаеш, че е забранено със закон продажбата на цигари и тютюневи изделия на малолетни?
Включително и е-цигари!
Иначе това ти трябва като минимум
http://www.pv-bg.com...t-ego-c-bg.html
http://www.pv-bg.com...changeable.html
eGO USB 1000mAh/650mAh,eGo atom LR,eGo-T atom,DCT-mod,DCT Tank v1/v2,CE2-mod,Smok Dual coil,OA self made,Genesis self made,CE2 Gigantomizer, KR eGo CC, KR 510 CE2,CE4+,Clear Giant,Smok Skrew,Smok Vivi Tank,R-tank,LavaTube(Sanyo 1800mAh, Samsung 2200mAh),Dream Atomizer,
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo :D
http://goo.gl/NYLbA

#67 Jenevus

Jenevus

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 331 posts

Posted На 16.09.12 г. в 18:13

Мерси за отговорите, но не мога да зарежа цигарите, пуша от около 3 години, каква е тази USB батерия с два карта, може ли да ми разясниш или да ми дадеш примери за такива батерии ?

USB батериите могат да се пушат, докато се зареждат, т.е. за начало можеш да минеш с една.

Например:
Батерия
Карт

Добавяш течност и имаш абсолютния минимум за изпаряване, което може да замести цигарите.
Едит: Topper е бил по-бърз :)

Edited by Jenevus, На 16.09.12 г. в 18:15.

Ледът се пука, господа съдебни заседатели!

#68 geniusloci

geniusloci

PV-BG гуру

• Администратори
  • 1,081 posts

Posted На 17.09.12 г. в 06:26

Даже CC картомайзера от същата категория. 10 лева е, после 2 лева на атомайзерна глава. С общо 6 (20 лева) ще изкараш почти колкото с 5-6 атомайзера, ако не счупиш тялото или мундщука (последния се продава). Т.е. обща цена 20 лева + каквато батерия вземеш.

#69 detencetooo

detencetooo

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 70 posts

Posted На 17.09.12 г. в 12:01

Здравейте, аз съм пълен начинаещ с е-цигарите и всичко около тях и съм едно почти пълнолетно момче което още живее при родителите си, нямам работа, нямам доходи и това е причината утре да си взема E-health, знам, че е менте, но се чудя дали ще издържи месец или поне 2 седмици докато събера пари за прилична е-цигара и се чудя дали си струва да пълня евтиното менте което ще си взема утре с качествени никотинови течности или да си купувам готови пълнители .

Не си взимай менте, ще съжаляваш :aggressive: По-добре спести за нещо хубаво, инвестицията ще я върнеш за максимум седмица, две (според това колко пушиш от хартишките)! Консумативите както и да го смяташ, ще ти излезе евтина поддръжка!
И аз съм студентка и не работя в момента, но си заделих част от джобните! :) В моя случай моята играчка ще я избия за седмица (средно по 40 лв. на седмица за цигари). Утре пристига и аз ще дам отзиви в темите за начинаещи изпарителки :)
Успех :)

#70 Never Give Up

Never Give Up

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 14 posts

Posted На 20.09.12 г. в 11:52

Може би ще прозвучи малко нереално, но аз съм почти напълно доволен от цигарката ми E-health :D , единствения недостатък е че батерията държи около 20 минути, а това въобще не е малък недостатък и все пак не бих я препоръчал на никой .

#71 detencetooo

detencetooo

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 70 posts

Posted На 20.09.12 г. в 11:57

Може би ще прозвучи малко нереално, но аз съм почти напълно доволен от цигарката ми E-health :D , единствения недостатък е че батерията държи около 20 минути, а това въобще не е малък недостатък и все пак не бих я препоръчал на никой .

E kakъв е смисъла?! Като тръгнеш на училище или работа, през половин час ли ще я зареждаш? Имаш странна логика, честно... Освен това ми е интересно кога ще я хвърлиш.. Чакаме новини :smiley_emoticons_joint:

Edited by detencetooo, На 20.09.12 г. в 11:58.

#72 Sisq0

Sisq0

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 302 posts

Posted На 20.09.12 г. в 12:09

detencetooo, моите извинения, но от вчера си тук, а вече се усеща леката ирония в някои от мненията ти.
Човекът си споделя впечатлението за продукта, изтъква недостатъка и че той лично се е примирил с него. Толкова. Последвалото беше излишно. :)

Не ми е в природата да се четкам на когото и да е, но тук има хора които са сменили повече модели електронни цигари, отколкото аз тютюневи марки. Ако някой ще дава съвети, би било по-градивно да са те. Иначе само да си чешем пръстите пишейки губи време и затлачва темите с ненужен спам. ;)

Edited by Sisq0, На 20.09.12 г. в 12:15.

#73 Never Give Up

Never Give Up

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 14 posts

Posted На 20.09.12 г. в 12:12

Ми ще се опитам да направя някакъв номер, ще си направя няколко експеримента, иначе и на мен ми е интересно кога ще спре да работи, иначе ако не спре да работи (което е малко вероятно), ще я изхвърля в мига в който си събера парички за това : http://www.pv-bg.com...od-2200mah.html :)

#74 detencetooo

detencetooo

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 70 posts

Posted На 20.09.12 г. в 13:40

detencetooo, моите извинения, но от вчера си тук, а вече се усеща леката ирония в някои от мненията ти.
Човекът си споделя впечатлението за продукта, изтъква недостатъка и че той лично се е примирил с него. Толкова. Последвалото беше излишно. :)

Не ми е в природата да се четкам на когото и да е, но тук има хора които са сменили повече модели електронни цигари, отколкото аз тютюневи марки. Ако някой ще дава съвети, би било по-градивно да са те. Иначе само да си чешем пръстите пишейки губи време и затлачва темите с ненужен спам. ;)

Приемам забележката, само се опитвам да помогна на човека. Ако съм разбрана погрешно, моля да ме извини :blush:

#75 batko32

batko32

хауптбанобергрупенфюрер

• Участници
  • PipPipPip
  • 370 posts

Posted На 20.09.12 г. в 19:55

Ми ще се опитам да направя някакъв номер, ще си направя няколко експеримента, иначе и на мен ми е интересно кога ще спре да работи, иначе ако не спре да работи (което е малко вероятно), ще я изхвърля в мига в който си събера парички за това : http://www.pv-bg.com...od-2200mah.html :)

Колега адмирации за избора който си решил да направиш за в бъдеще :super: . Аз също съм се замислил за този МОД но уви парите винаги заминават из разни пробойни в кораба на живота.
Аз съм с друг батериен мод който е почти аналог на GS VV MOD и съм доволен. Да се надяваме за другия месец да успея да си го закупя и аз.
А колкото до сегашната батерия....просто я ползвай докато може. Всеки е тръгнал от някъде. Казвал съм , че има и хора които са минали по шорткът-а но това е благодарение на приятели и/или колеги с повече стаж.
Желая безаварийно изпаряване :drinks:
....Тури му Мента и ще се оправи.... гаранция :)
www.audio-spirit.eu........................www.opelclub-bg.com

#76 PepiSuni

PepiSuni

Супер потребител

• Супер потребители
  • PipPipPipPip
  • 880 posts

Posted На 20.09.12 г. в 20:02

Бате един плюс от мен,не всеки има възможност за съжаление ! :drinks:

chelsea f.c.

#77 batko32

batko32

хауптбанобергрупенфюрер

• Участници
  • PipPipPip
  • 370 posts

Posted На 20.09.12 г. в 20:18

PepiSuni до сега винаги съм гледал да съм обективен. Аз също съм тръгнал от този вид цигари.."около 10 на брой" но не съм се отказал. Преживял съм всичките им плюсове и минуси. Сега просто сме се...хммм.. осъвременили. Преди 3-4 години нямаше избор просто.За 3-те месеца през които успях да си закупя няколкото вида/модели цигари които ползвам разбрах , че не модела е важен а желанието :)
Смятам даже да пусна тема , че ще изкупувам стари батерии от които колегите са се отказали. Ремонт и после подарък за нови последователи. До сега заради добрата кауза над 6 комплекта съм раздал/подарил безвъзмездно. :sSig_goodjob2:
А за бирата....ти само спомени че ще наминеш към Пловдив. Пайнер-а се скатава ама ще го посетим дружно :smiley_emoticons_joint:
....Тури му Мента и ще се оправи.... гаранция :)
www.audio-spirit.eu........................www.opelclub-bg.com

#78 PepiSuni

PepiSuni

Супер потребител

• Супер потребители
  • PipPipPipPip
  • 880 posts

Posted На 20.09.12 г. в 20:33

Както и преди,сега ще повторя–нямаш ли желание ни Лави ни Мави,помагат ! А иначе ,шапка ти свалям :hi: за стореното ! :drinks:

chelsea f.c.

#79 gogo63

gogo63

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 275 posts

Posted На 20.09.12 г. в 20:41

Може би ще прозвучи малко нереално, но аз съм почти напълно доволен от цигарката ми E-health

По спомени/ може и да бъркам/ но изпарителите от този тип се водеха едно време М401. Батериите имат ток колкото последно издихание на умиращ червей, НО...ако този атомайзер се захрани подобаващо с ток от голяма кофа-то прави чудеса от облаци, аромат и удар. Естествено концепцията е твърде стара и независимо от доброто захранване/ако се осигури/ си страдат от всички недостатъци на скритите намотки под поресто мостче и микрофитилче вътре. Вече не е решение, но пък цената много съблъзнява :drinks:

#80 Never Give Up

Never Give Up

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 14 posts

Posted На 20.09.12 г. в 23:46

Пробвах доста неща с цигарката ми и други батерии които имах вкъщи, но уви нищо не ми се получи, не знам дали е за тук въпросът ми, но някой знае ли някакъв начин да се увеличи времето между презарежданията на батерията или как да използвам друга батерия със същата цигара ?

Edited by Never Give Up, На 21.09.12 г. в 01:43.