Има имааааИ над 10лв/10мл
Предпочитани течности за електронни цигари
Posted На 2.10.12 г. в 14:51
Декангските съм ги отказала аз - не са ми по вкуса нещо. Ако наистина закъсам чак толкова, което е малко вероятно /но не изключено де/ сигурно няма да ми пука много истински Деканг ли са или неАми вземи си от магазина който поръчваш някоя Декангска и пробвай същата от магазина до вас...
Само така ще разбереш. Ако е същата поне ще знаеш ако закъсаш дали да взимаш от тях.
Но да знаеш, че в БГ Деканг под 6-7лв за 10мл няма
Posted На 2.10.12 г. в 15:19
О не! Не го прави, моля те! Пощади себе си и каратомайзера! В момента в денонощните магазини в Пловдив са се навъдили едни съмнителни шишенца по 10лв за 10мл. С един приятел запихме една вечер и си купихме едно Marlboro, че ни свърши течността в картовете, даже беше в картонена кутийка. Божкеее каква отврат!!! Прекалено силен аромат на нещо отвратително сладникаво. Само като си помисля за тая смрад и почва пак да ми повръща! Въпреки, че си мих Т2-то и си смених главата, пак имам чувството, че тая миризма ме дебне. Параноя от миризма ...пртевяхйгфсдкхйщщгшпжкдсгАко наистина закъсам чак толкова, което е малко вероятно /но не изключено де/ сигурно няма да ми пука много истински Деканг ли са или не
Posted На 3.10.12 г. в 17:53
Трябва да пробвам Ruyan No4, че гледам, че е най - харесвана, но гледам, че има разновидности и искам някой да ми даде съвет, защото побеснявам направо като си взема гадна течност
Edited by DonPetrov, На 3.10.12 г. в 17:50.
Posted На 3.10.12 г. в 18:08
Азбучна истина
На мен Руян 1-2-3-4-5-6 са ми все едни и същи гадни спарени изгорели силонови чорапи.
Опитай с FCT, от Декангските най-много ми е харесала тя.
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo
http://goo.gl/NYLbA
Posted На 3.10.12 г. в 22:08
Руян по - добра ли е от USA Mix според тебе ? ( Ако си пушил USA де ... )На вкус и на цвет, товаришчи нет.
Азбучна истина
На мен Руян 1-2-3-4-5-6 са ми все едни и същи гадни спарени изгорели силонови чорапи.
А тва FCT трябва да го опитам, че днес разбрах че от там където си взех тъпия Dunhill давали да опитваш течностите, а аз продавачката я разпитвах сигурно 10 мин. и не можа да се сети да ми предложи да пробвам ...
И FCT чие производство е, че в село Руси освен Dekang и Joytech за момента няма други течности ...
Edited by DonPetrov, На 3.10.12 г. в 22:10.
Posted На 3.10.12 г. в 22:22
Руян по - добра ли е от USA Mix според тебе ? ( Ако си пушил USA де ... )
На вкус и на цвет, товаришчи нет.
Азбучна истина
А тва FCT трябва да го опитам, че днес разбрах че от там където си взех тъпия Dunhill давали да опитваш течностите, а аз продавачката я разпитвах сигурно 10 мин. и не можа да се сети да ми предложи да пробвам ...
И FCT чие производство е, че в село Руси освен Dekang и Joytech за момента няма други течности ...
FCT е на Деканг
RY4 има на деканг и на Флейвър арт но според мен на Флейвъра RY4 е много по добра течност
Posted На 4.10.12 г. в 09:14
Зависи дали търсиш по-ароматен и сладникав вкус или по-цигарен.За по-ароматен и сладникъб Раянчито би трябвало да ти хареса. А за по-цигарен послушай колегата,а аз мога да те посъветвам да пробваш и Vapin Prime на Деканг голд за цигарен привкусРуян по - добра ли е от USA Mix според тебе ? ( Ако си пушил USA де ... )
Edited by mugiwara, На 4.10.12 г. в 09:14.
Posted На 7.10.12 г. в 08:12
Ха,на мен направо ми блъска на чер пипер,отвратителна течност.Днес си купих Dunhill 18 и съм просто отвратен ... Аромат на шарена сол ... Преди това си пушех USA Mix 18 и бях супер доволен, но като видях този Dunhill ( най - добрите цигари за мен ) реших да го опитам и силно съжалявам !! Чистих картомайзер и все същотото ... Просто ПРОТИВНА течност !
Трябва да пробвам Ruyan No4, че гледам, че е най - харесвана, но гледам, че има разновидности и искам някой да ми даде съвет, защото побеснявам направо като си взема гадна течност
Posted На 7.10.12 г. в 11:40
Posted На 12.10.12 г. в 09:20
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo
http://goo.gl/NYLbA
Posted На 17.10.12 г. в 14:00
я препоръчайте някаква течност с тютюнев аромат, която да взема за мъжа ми. И той мисли да минава на електронна цигара, а моите течности всичките са плодови и той не ги харесва. В момента пуши бяло Виктори по около кутия на ден. Предполагам, че някакъв Парламент или Дънхил 18-ка като за начало би му допаднала, но все пак искам и вашето мнение по въпроса. Да уточня с картомайзер ей такъв ще се изпарява http://www.pv-bg.com...izer-1-ego.html
Posted На 17.10.12 г. в 14:14
Edited by mugiwara, На 17.10.12 г. в 14:14.
Posted На 17.10.12 г. в 14:51
Virginia - на FlavourArt
PallMall - на Dekang
За по-брутална миризма на дим - DK-Tab на Dekang
Posted На 17.10.12 г. в 22:53
С домашно бъркане на течности не ми се занимава...
Просто исках да си споделя предпочитанията - спрямо заглавието на темата
Edited by Destiny, На 17.10.12 г. в 22:54.