GS V-core/ViVi Nova Clearomizer
Posted На 3.11.12 г. в 20:23
Сега установих,че трябва преди всяко всмукване да обръщам изцяло карта на обратно,независимо колко е пълен,и се получават доста добри дръпки.
Edited by WebDevil, На 3.11.12 г. в 22:21.
Posted На 4.11.12 г. в 16:26
До сега ползват CE4, а от 2 седмици съм с GS V-core. Разликата естествено е голяма и е в полза на GS V-core обаче не знам защо така става, винаги като ги пълня и двата, все стават течове (наскоро писах, че GS V-core сълзи откъм резбата отдолу, но това става все по-рядко). Не мога да разбера защо има течност в батерията и защо къркорят, а като къркорят ми дразнят гърлото и дори започнах да кашлям от това. Да не говорим, че тогава вкуса е ужасен и почти няма пара.
Това са случва най-често като ги напълня. Често ги "продухвам" или от горната, или от долната страна, иначе въобще не тръгват.
Какъв може да е проблема, не вярвам това да е от картовете, може би аз нещо пропускам?
Posted На 4.11.12 г. в 16:38
Да не би да ги препълваш ? Всъщност най-добрият вариант е ако имаш възможност да наминеш към офиса на ПВ-БГ и да покажеш какво става. Останалото е ...хмммм..гадаене от наша страна.здравейте, от доста време ми се случва едно и също нещо с 2 различни карта и риших да ви попитам дали не правя нещо неправилно.
До сега ползват CE4, а от 2 седмици съм с GS V-core. Разликата естествено е голяма и е в полза на GS V-core обаче не знам защо така става, винаги като ги пълня и двата, все стават течове (наскоро писах, че GS V-core сълзи откъм резбата отдолу, но това става все по-рядко). Не мога да разбера защо има течност в батерията и защо къркорят, а като къркорят ми дразнят гърлото и дори започнах да кашлям от това. Да не говорим, че тогава вкуса е ужасен и почти няма пара.
Това са случва най-често като ги напълня. Често ги "продухвам" или от горната, или от долната страна, иначе въобще не тръгват.
Какъв може да е проблема, не вярвам това да е от картовете, може би аз нещо пропускам?
Edited by batko32, На 4.11.12 г. в 16:38.
www.audio-spirit.eu........................www.opelclub-bg.com
Posted На 4.11.12 г. в 17:56
Posted На 4.11.12 г. в 18:22
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo
http://goo.gl/NYLbA
Posted На 5.11.12 г. в 13:22
От около месец съм с Vision Vivi Nova, сигурен съм за произхода на продуктите, защото ги закупих от добреизвестен магазин за Ел Циг в Пловдив. Малкото Виви все още е с оригиналната си глава и си работи добре, редките пъти, когато го ползувам. Основно ползувам големия вариант.
В събота си купих Lavatube и реших да пробвам как ще се държат 2,4 и 2,8 главите с лавата. При подмяната на главите не съм правил нищо по-специално разглобих карта, развих старата глава и навих новата 2,8. За съжаление независимо от напрежението и течността, постоянно имах конденз, при активиране на батерията се чуваше шум на наводнен картомайзер. Реших, че главата е проблемна и сложих 2,4 да видя дали ще има разлика. За съжаление резултата е отново същия пълнене под дрип типа с течност, неудобно и неприятно пушене. Разбира се не пълня течност по високо от нивото, на което фитилите влизат в металната част, но продължава да си кондензира или направо тече в тръбичката за въздух.
Моля, за помощ.
Благодаря
Posted На 5.11.12 г. в 21:43
Колега, на 2,4 оМ глава е редно да подаваш поне 4,3-4,8 или 5 волта от Лава. С 2,8 оМ ще трябва да е към 5-5,5 волта. На колко волта правиш пробите ?Здравейте,
От около месец съм с Vision Vivi Nova, сигурен съм за произхода на продуктите, защото ги закупих от добреизвестен магазин за Ел Циг в Пловдив. Малкото Виви все още е с оригиналната си глава и си работи добре, редките пъти, когато го ползувам. Основно ползувам големия вариант.
В събота си купих Lavatube и реших да пробвам как ще се държат 2,4 и 2,8 главите с лавата. При подмяната на главите не съм правил нищо по-специално разглобих карта, развих старата глава и навих новата 2,8. За съжаление независимо от напрежението и течността, постоянно имах конденз, при активиране на батерията се чуваше шум на наводнен картомайзер. Реших, че главата е проблемна и сложих 2,4 да видя дали ще има разлика. За съжаление резултата е отново същия пълнене под дрип типа с течност, неудобно и неприятно пушене. Разбира се не пълня течност по високо от нивото, на което фитилите влизат в металната част, но продължава да си кондензира или направо тече в тръбичката за въздух.
Моля, за помощ.
Благодаря
Posted На 5.11.12 г. в 22:28
Едит: преди да направиш горното, развий долната метална капачка на половин оборот.
Edited by Туранага, На 5.11.12 г. в 22:30.
Posted На 5.11.12 г. в 22:29
Ако чуваш шумене,пукане,пращене...то това е нормалният "звук" който издава картомайзера. Бълбукане е когато като ДРЪПНЕШ бълбука дори и без да си активирал батерията. За кое говорим ?Ами с 2,4 съм пробвал със всичко от 3,6 до 5, и веднага след първоначалния звук на горенето започва да се чува как се пълни с течност и бълбука.
Posted На 6.11.12 г. в 08:45
Posted На 6.11.12 г. в 08:50
Добре де...от Пловдив си. Знаеш къде да минеш за да погледнат колегите.При дърпане няма бълбукане, но при активиране на батерията се чува първоначално нормалния шум и след това се чува бълбукане. отделно от това вече при проба с трета глава, при изтръскване като термометър има постоянен теч. Не зная какво стана с карта, до преди това си работеше перфектно, след подмяната на първата глава обаче нещата тръгнаха с течове, глътки течност и тн и тн. Яд ме е, че купих Лавата, за да мога да се възползувам от пълните възможности на въпросния карт, а като гледам ще се връщам към Т2 ....
Ако не. Мини към сервиза "Автосервиз Тракия ул Владая 7.. търсиш халето на Аудио Спирит" .
П.П.
не приемайте адреса като реклама. Занимавам се със коренно различни неща от е-цигари
Edited by batko32, На 6.11.12 г. в 08:51.
Posted На 6.11.12 г. в 08:54