Колко кратък период е този на непушенето? Седмица-две - малко е. Това за вкусовите рецептори не е някаква гаранция, че ще се случи. Повечето хора всъщност не усещат, кога се случва - на мен лично ми направи впечатление едва, когато започнах да минавам през подлеза на НДК откъм канала и да усещам, че там е неземна смрадОт седмица, преди нея имах кратък период, през който нищо не пушех, би трябвало да са ми се оправили вкусовите рецептори.
Коя ви е любимата база?
Posted На 21.11.12 г. в 09:00
RC модели, части и тунинг | Магазин за електронни цигари | Магазин и клуб за настолни игри | Дрехи за бебета
Posted На 21.11.12 г. в 10:40
http://sincemylastci...R_3_default.png
)) bravo na men
Posted На 8.12.12 г. в 10:55
Не знам дали си въобразявам, но като че ли се усеща някаква горчивина в сравнение с ФА. Вкусът уж е същия, но не съвсем.
Може и да е от моментното ми състояние (през различни периоди имам различно усещане от изпаряването), но подозирам, че не е само това причината.
Нямам втори карт с който да сравня паралелно две течности с различните бази за съжаление.
Posted На 8.12.12 г. в 20:03
В тази връзка, може да пробваш някой път базата на Атмос. Но и тя е относително по-скъпа, в сравнение с Инавера.
Posted На 9.12.12 г. в 10:06
На някой може пък да му харесат повече, аз предпочитам по-сладки аромати.
Posted На 28.12.12 г. в 09:36
Може би трябва да дадеш шанс на някоя от другите им бази. Inawera имат 3 популярни бази (съотношение без никотин):Най-после дойде ред да пробвам бъркочите с Инавера база VPG - Power Base
Не знам дали си въобразявам, но като че ли се усеща някаква горчивина в сравнение с ФА.
VPG Power Base - PG/VG/H2O - 45%/45%/10% без допълнителен аромат
VPG Dirty Neutral - PG/VG/H2O/Ashtray Flavor - 43%/43%/10%/4% - тази база може да се изпарява без нужда от допълнително овкусяване. Инавера добавят специалният таен аромат "Ashtray" (пепелник).
VPG Universal base - PG/VG/H2O/Flavor - 43%/43%/10%/4% - базата е създадена да наподобява вкуса на китайските бази. Не съм намерил какъв аромат слагат вътре, но се усеща съвсем леко.
Моята любима база (и фаворит към момента) на Инавера е "Universal". "Dirty Neutral" също е приятна база. Пробвал съм я с плодови аромати, примерно с "Mango" става доста приятна смес.
Power Base не съм пробвал до сега. Двете бази зреят бързо с оскусителите. Примерно до 2-3 дни има и цвят и аромат на самосмеските.
FA Heaven Juice определено не ми хареса. Има деликатен вкус, който лекинко ми лази по нервите, но най-много ме влудява това, че базата, след овкусяване, иска зреене поне месец. Не бих повторил опити с тази база.
Posted На 28.12.12 г. в 18:53
Признавам други течности не съм пробвала, освен Деканг които за мен не са приемливи - прекалено много PG имат, а само VG ароматите ми идват "кухи".
Сега с това брутално бавене на заявките от страна на жабарите ще трябва да се преориентирам поне временно и може би ще пробвам и други бази. Все пак търся това което най-много се доближава до хевън джуса на ФА
Posted На 29.12.12 г. в 17:05
Въпросите са ми:
1- като му сложа аромат, той ще се разтвори ли като няма глицерин а е само PG?
2- колко капки аромат да му слагам? Като на VPG база, или като е само PG повече/по-малко?
3- картомаизера ми ще се запушвали(нагаря) по-често като няма глицерин?
4- Времето за втасване повече ли ще е или една седмица е достатъчна?
5- течността която ще се получи по вредна ли ще от нормалната?
И последно какъв аромат да ползвам на Инавера пак, или на ФА, искам да пробвам шоколад?
Posted На 29.12.12 г. в 18:25
2.Колкото си слагаш
3.Не
4.Нормалното (±някакви дни)
5.Това пък какво трябва да значи
За шоколада, не знам кой може да те посъветва - всеки си има вкус. Аз бих дал шанс на ФА (пробвал съм Инавера Шоколад и не съм впечатлен)
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo
http://goo.gl/NYLbA