Jump to content

Photo
- - - - -

Коя ви е любимата база?

• Please log in to reply
52 replies to this topic

Poll: Коя ви е любимата база? (40 member(s) have cast votes)

Коя база предпочитате

1. FlavourArt (12 votes [30.00%])

Percentage of vote: 30.00%

2. Inawera (28 votes [70.00%])

Percentage of vote: 70.00%

Vote Guests cannot vote

#41 geniusloci

geniusloci

PV-BG гуру

• Администратори
  • 1,081 posts

Posted На 21.11.12 г. в 09:00

От седмица, преди нея имах кратък период, през който нищо не пушех, би трябвало да са ми се оправили вкусовите рецептори.

Колко кратък период е този на непушенето? Седмица-две - малко е. Това за вкусовите рецептори не е някаква гаранция, че ще се случи. Повечето хора всъщност не усещат, кога се случва - на мен лично ми направи впечатление едва, когато започнах да минавам през подлеза на НДК откъм канала и да усещам, че там е неземна смрад :pardon:

#42 vladimirh

vladimirh

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 252 posts

Posted На 21.11.12 г. в 10:40

аз съм ползвал само Инавера така че моя глас е малко субективен :smiley_emoticons_joint:

#43 mioki

mioki

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 386 posts

Posted На 8.12.12 г. в 10:55

Най-после дойде ред да пробвам бъркочите с Инавера база VPG - Power Base
Не знам дали си въобразявам, но като че ли се усеща някаква горчивина в сравнение с ФА. Вкусът уж е същия, но не съвсем.
Може и да е от моментното ми състояние (през различни периоди имам различно усещане от изпаряването), но подозирам, че не е само това причината.
Нямам втори карт с който да сравня паралелно две течности с различните бази за съжаление.
Който иска - намира начин, който не иска - намира оправдание.

#44 yass

yass

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 349 posts

Posted На 8.12.12 г. в 20:03

Отдавна чаках твоя комантар за сравнение базите на Инавера и FA. Може би все пак ще се прежаля и ще пробвам някой път база на FA.

В тази връзка, може да пробваш някой път базата на Атмос. Но и тя е относително по-скъпа, в сравнение с Инавера.

#45 mioki

mioki

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 386 posts

Posted На 9.12.12 г. в 10:06

Цената не е от първостепенно значение, ФА базите са приемливи. Естествено щеше да е добре да плащам по-малко, но не било писано :)
На някой може пък да му харесат повече, аз предпочитам по-сладки аромати.

#46 PhrozenCrew

PhrozenCrew

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 295 posts

Posted На 28.12.12 г. в 09:36

Най-после дойде ред да пробвам бъркочите с Инавера база VPG - Power Base
Не знам дали си въобразявам, но като че ли се усеща някаква горчивина в сравнение с ФА.

Може би трябва да дадеш шанс на някоя от другите им бази. Inawera имат 3 популярни бази (съотношение без никотин):
VPG Power Base - PG/VG/H2O - 45%/45%/10% без допълнителен аромат
VPG Dirty Neutral - PG/VG/H2O/Ashtray Flavor - 43%/43%/10%/4% - тази база може да се изпарява без нужда от допълнително овкусяване. Инавера добавят специалният таен аромат "Ashtray" (пепелник).
VPG Universal base - PG/VG/H2O/Flavor - 43%/43%/10%/4% - базата е създадена да наподобява вкуса на китайските бази. Не съм намерил какъв аромат слагат вътре, но се усеща съвсем леко.

Моята любима база (и фаворит към момента) на Инавера е "Universal". "Dirty Neutral" също е приятна база. Пробвал съм я с плодови аромати, примерно с "Mango" става доста приятна смес.
Power Base не съм пробвал до сега. Двете бази зреят бързо с оскусителите. Примерно до 2-3 дни има и цвят и аромат на самосмеските.
FA Heaven Juice определено не ми хареса. Има деликатен вкус, който лекинко ми лази по нервите, но най-много ме влудява това, че базата, след овкусяване, иска зреене поне месец. Не бих повторил опити с тази база.

#47 mioki

mioki

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 386 posts

Posted На 28.12.12 г. в 18:53

Ами на мен точно италианската ми харесва, въпреки дългото зреене на течностите. Ароматите стават меки и по-сладникави. След 6 месечно изпаряване стигнах до извода, че харесвам сладки тютюневи аромати с не много натрапчив вкус в база на ФА.
Признавам други течности не съм пробвала, освен Деканг които за мен не са приемливи - прекалено много PG имат, а само VG ароматите ми идват "кухи".
Сега с това брутално бавене на заявките от страна на жабарите ще трябва да се преориентирам поне временно и може би ще пробвам и други бази. Все пак търся това което най-много се доближава до хевън джуса на ФА

#48 Upda7e

Upda7e

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 21 posts

Posted На 29.12.12 г. в 17:05

Ще ползвам тази тема, за да не отварям нова.Искам да си направя сокче, само от PG Eco Base на Инавера.
Въпросите са ми:
1- като му сложа аромат, той ще се разтвори ли като няма глицерин а е само PG?
2- колко капки аромат да му слагам? Като на VPG база, или като е само PG повече/по-малко?
3- картомаизера ми ще се запушвали(нагаря) по-често като няма глицерин?
4- Времето за втасване повече ли ще е или една седмица е достатъчна?
5- течността която ще се получи по вредна ли ще от нормалната?
И последно какъв аромат да ползвам на Инавера пак, или на ФА, искам да пробвам шоколад?

#49 Topper

Topper

Изпарител-тарикат :)

• Супер потребители
  • PipPipPipPipPip
  • 1,041 posts

Posted На 29.12.12 г. в 18:25

1.Да
2.Колкото си слагаш
3.Не
4.Нормалното (±някакви дни)
5.Това пък какво трябва да значи :)
За шоколада, не знам кой може да те посъветва - всеки си има вкус. Аз бих дал шанс на ФА (пробвал съм Инавера Шоколад и не съм впечатлен)
eGO USB 1000mAh/650mAh,eGo atom LR,eGo-T atom,DCT-mod,DCT Tank v1/v2,CE2-mod,Smok Dual coil,OA self made,Genesis self made,CE2 Gigantomizer, KR eGo CC, KR 510 CE2,CE4+,Clear Giant,Smok Skrew,Smok Vivi Tank,R-tank,LavaTube(Sanyo 1800mAh, Samsung 2200mAh),Dream Atomizer,
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo :D
http://goo.gl/NYLbA

#50 Upda7e

Upda7e

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 21 posts

Posted На 29.12.12 г. в 18:38

:sSig_goodjob2: Благодаря ти!

#51 mioki

mioki

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 386 posts

Posted На 30.12.12 г. в 10:40

Най-шоколадов аромат има Млечен шоколад на Инавера. Другите шоколади и на ФА и на Инавера, според мен, нямат общо с шоколада.

#52 Upda7e

Upda7e

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 21 posts

Posted На 30.12.12 г. в 15:48

:sSig_goodjob2: :smiley_emoticons_joint:

#53 Pana

Pana

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 80 posts

Posted На 30.12.12 г. в 21:30

Аз имах шоколад овкусител на Инавера и въобще не ми хареса, даже го подарих. Може и да е преподарен вече, щото и на тях не им хареса.