Inawera Бази
Started by cuban, От 9.02.13, 16:51
45 replies to this topic
Posted На 17.02.13 г. в 17:29
По принцип изпарявам плодови и сладникави течности(нещо не съм фен на тютюневите), но чак ми стана любопитно за тоя "магьосник" и ще взема да си поръчам и аз един.
Някой да има преки наблюдения как се държи с плодови и подобни аромати и в какво точно се изразява ефекта му върху сокчетата?
Някой да има преки наблюдения как се държи с плодови и подобни аромати и в какво точно се изразява ефекта му върху сокчетата?
Posted На 28.02.13 г. в 08:33
Здравейте,
Никъде не намирам MTS Vape Wizard в момента, а Maxx-blend-а , който си направим ми е по-сладък и леко с аромат на парфюм. От прочетеното оставам с усещането, че 2-3 капки Vape ще го оправят ( имам около 20-тина мл. направени ). От къде го взехте? Някой да има желание да накапе малко ?
п.с.
За София говоря , иначе другия weekend ще съм и в Пловдив
Никъде не намирам MTS Vape Wizard в момента, а Maxx-blend-а , който си направим ми е по-сладък и леко с аромат на парфюм. От прочетеното оставам с усещането, че 2-3 капки Vape ще го оправят ( имам около 20-тина мл. направени ). От къде го взехте? Някой да има желание да накапе малко ?
п.с.
За София говоря , иначе другия weekend ще съм и в Пловдив
Posted На 7.03.13 г. в 13:45
Здравейте колеги.
От 3,5 месеца си изпарявам и реших да си взема база VPG power smoke и да започна сам да си ги забърквам.Е взех си,обаче много е топла парата и някак е много малко(и дърпането е по-трудно)
При едни и същи условия с готова течност на Деканг последния направо кърти мивки
Според вас грешната база ли съм взел или има друг проблем
От 3,5 месеца си изпарявам и реших да си взема база VPG power smoke и да започна сам да си ги забърквам.Е взех си,обаче много е топла парата и някак е много малко(и дърпането е по-трудно)
При едни и същи условия с готова течност на Деканг последния направо кърти мивки
Според вас грешната база ли съм взел или има друг проблем
Posted На 7.03.13 г. в 14:28
Никой от описаните признаци не е свързан с базата.
А Деканг няма как да имитираш, поне на вкус.
Вземи си PG и разреди VPG-то, за да наподобиш Деканг (то последно и аз не знам какви са им течностите и за коя "серия" говорим.....)
А Деканг няма как да имитираш, поне на вкус.
Вземи си PG и разреди VPG-то, за да наподобиш Деканг (то последно и аз не знам какви са им течностите и за коя "серия" говорим.....)
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo
http://goo.gl/NYLbA