По колко и какво пушите?
Posted На 2.03.10 г. в 19:58
Posted На 2.03.10 г. в 20:14
Установих, че средно на ден съм с три пълнителя (1 пълнител = на 10 цигари, според прочетеното в heaven-gifts), но лошото е, че вече свършиха и за утре ще съм на сухо. Не ми се иска да се връщам към аналоговите, но в магазина няма течност, а и утре е празник и положението е лошо...
Ако си от София, в магазина JIM на Крум Попов, малко педипресечката с Христо Смирненски има 10 мл за 15 лв Малборо. Знам, скъпо е, но за спасяване на положението е много по-добро решение от връщаането към аналоговите цигари.
Posted На 2.03.10 г. в 20:39
Posted На 2.03.10 г. в 21:00
Благодаря! Жалко че нямат друг аромат, защото до сега бях с такъв и ми се искаше да пробвам нещо различно, но пък са близко и утре съм тамАко си от София, в магазина JIM на Крум Попов, малко педипресечката с Христо Смирненски има 10 мл за 15 лв Малборо. Знам, скъпо е, но за спасяване на положението е много по-добро решение от връщаането към аналоговите цигари.
едит: взех течност и имах възможност да опитам череша и 555. И двата ми харесаха много повече от борото.
Edited by djagi, На 3.03.10 г. в 18:46.
Posted На 3.03.10 г. в 18:51
RC модели, части и тунинг | Магазин за електронни цигари | Магазин и клуб за настолни игри | Дрехи за бебета
Posted На 3.03.10 г. в 21:26
Edited by geniusloci, На 3.03.10 г. в 21:26.
RC модели, части и тунинг | Магазин за електронни цигари | Магазин и клуб за настолни игри | Дрехи за бебета
Posted На 4.03.10 г. в 23:32
Posted На 5.03.10 г. в 08:31
преди малко не се сдържах и запалих 1 аналогова, значи нямате си представа такава гнус не мога да повярвам че съм пушил 13г. запалих само половин дръпка и точно каквото очаквах, отврат изхвърлих цигарата. изобщо не пробвайте 2 седмици съм на електронна и на такива ще си остана.. отврат са аналоговитe!!!!!!
особенно след caramel цигарата е с вкус на антитаб
Edited by adel, На 5.03.10 г. в 08:32.
Posted На 6.03.10 г. в 01:47
От 1 седмица въобще не пуша тютюневи цигари, а карам само на електронни. (От време на време изпитвам желание да си запаля тютюнева, но успешно се въздържам.)
Нося си 2-3 броя е-цигарети, все с различни аромати - според случая: Ruyan#4, Cappuccino, Menthol, Vanilla - всичките на 18 мг.
Явно пуша по около един пълнител (1 мл.) на ден - налага ми се да ги презаредя приблизително на 3-ия ден.
Батериите ги сменям по-често: на всяка е-цигарета - на ден/ден-и-половина - вероятно щото правя по две дръпки - "подгряваща" и последваща "яка".
Posted На 15.03.10 г. в 15:06
Не си спомням от кога пуша, но последните 5 години пуша по 1.9-2 кутии на ден.
Е-цигари ползвам от началото на тази година, започнах с небезизвесната M401, но явно съм се докопал до много лека течност и като пушех не усещах нищо, и продължих да пуша аналогови но междувременно се разрових за повече информация относно е-пушенето, успях да открия тешка (24мг) течност и започнах да пуша само електронната цигара. След две седмици цигарата се отказа мен, тогава открих този магазин и веднага се обзаведох с DSE901.
Като течности съм опитвал само Марл(24мг) - не го харесвам, но е силен и ме надрусва, и Райан (11мг) - много го харесвам, малко ми е слаб, но като започна от сутринта само с него и ме задоволява напълно.
По груби изчисления пуша по 35мл на месец.
В първия ми месец на е-цигари няколко пъти пробвах да пуша аналогови цигари, в заведение - не мога, имат гаден вкус. btw мисля че след като ги спрях, ми се е изострило обонянието, защото мога да посоча пушач в стаята само по миризмата на дрехите му или дъха ? незнам но това е нещо ново за мен.
В заключение: доволен съм от е-цигарите
Posted На 16.03.10 г. в 02:56
Иначе пуша Mild7 вече 3-4 дена и все повече го харесвам. Няма да кажа защо
Posted На 25.05.10 г. в 11:18
Откакто минах на 801, май спрях да меря "колко харчи". Много, понеже с всеки изпран/сменен пълнител отива доста.Е пестелив,пестелив-пак на месец не мисля,че ще си под 35-40мл.Аз май ще се окажа най-пестелив от всички
То общо взето май всички сме около това количество
Posted На 25.05.10 г. в 23:13
Edited by tishomen, На 25.05.10 г. в 23:14.