Jump to content

Photo
- - - - -

Подобряване на Redux

• Please log in to reply
29 replies to this topic

#21 Topper

Topper

Изпарител-тарикат :)

• Супер потребители
  • PipPipPipPipPip
  • 1,041 posts

Posted На 4.12.12 г. в 15:51

Щом по никакъв начин не те удовлетворява, това май е полезния ти ход.
eGO USB 1000mAh/650mAh,eGo atom LR,eGo-T atom,DCT-mod,DCT Tank v1/v2,CE2-mod,Smok Dual coil,OA self made,Genesis self made,CE2 Gigantomizer, KR eGo CC, KR 510 CE2,CE4+,Clear Giant,Smok Skrew,Smok Vivi Tank,R-tank,LavaTube(Sanyo 1800mAh, Samsung 2200mAh),Dream Atomizer,
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo :D
http://goo.gl/NYLbA

#22 last_hope

last_hope

Супер потребител

• Супер потребители
  • PipPipPipPip
  • 511 posts

Posted На 4.12.12 г. в 21:49

"Сюнет" никога не е късно да се направи, но веднъж направен , после без сегменти се губи компресията...
Развий резервоара от основата и гледай гапа между мундщука и силиконовата шапка- развиваш докато се появи процеп между двете - после натягаш обратно колкото да обере гапа и да уплътни първото към второто без да се насилва. Няма нужда от "сюнет" и тем подобни насилия.
Save the future from degenerates,chlorinating the Gene pool!!! www.darwinawards.com

#23 checho

checho

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 9 posts

Posted На 5.12.12 г. в 00:15

Здравейте,

да не отварям нова тема ще питам тук (ако има нужда модераторите да я преместят в нова).

Имам Redux от 2 седмици. До сега пуших Деканг Давидоф 6 мг и беше ОК. Свържи ми течноста и исках да сменя с ФА, Вирджиния 9 мг. За целта реших да "почистя" стария след като свържи старата течност, та накрая опъвах доста на празен картомайзер да се изсушат фитилите (да не смесвам вкусовете), но след известно време ме писна (не се изсушаваха) и реших да го мия. За съжаление като дръпнах фитилите излязоха :(. Махнах горната част на изпарителя (с цел да поставя фитила обратно) и там има едно като уплатнение от някакъв плат с дупки. Докато се опитвах да натикам фитила вътре това уплътнение се скъса и за това сложих фитила от по стените на изпарителя без него. Напълних с течност и ся нито парата е като хората нито има добър удар и се чудя дали може нещо да съм прецакал това изпарителче или е от новата течност? Може би пък трябва време да почне да се усеща?

#24 batko32

batko32

хауптбанобергрупенфюрер

• Участници
  • PipPipPip
  • 370 posts

Posted На 5.12.12 г. в 00:40

Здравейте,

да не отварям нова тема ще питам тук (ако има нужда модераторите да я преместят в нова).

Имам Redux от 2 седмици. До сега пуших Деканг Давидоф 6 мг и беше ОК. Свържи ми течноста и исках да сменя с ФА, Вирджиния 9 мг. За целта реших да "почистя" стария след като свържи старата течност, та накрая опъвах доста на празен картомайзер да се изсушат фитилите (да не смесвам вкусовете), но след известно време ме писна (не се изсушаваха) и реших да го мия. За съжаление като дръпнах фитилите излязоха :(. Махнах горната част на изпарителя (с цел да поставя фитила обратно) и там има едно като уплатнение от някакъв плат с дупки. Докато се опитвах да натикам фитила вътре това уплътнение се скъса и за това сложих фитила от по стените на изпарителя без него. Напълних с течност и ся нито парата е като хората нито има добър удар и се чудя дали може нещо да съм прецакал това изпарителче или е от новата течност? Може би пък трябва време да почне да се усеща?

Не схванах точно как си успял да направиш белята но не е проблем. Просто си взимаш нова глава за около два лева и петдесет сотинки и си пафкай :smiley_emoticons_joint:
....Тури му Мента и ще се оправи.... гаранция :)
www.audio-spirit.eu........................www.opelclub-bg.com

#25 Missing

Missing

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 161 posts

Posted На 5.12.12 г. в 02:24

Аз вече съм с 2 редукса (мислих единия за дефектен ама на втори-трети ден тръгна нормално пустинията). Единия ми е с отрязана силиконова шапка и съм доволен... Няма сухи дръпки, не тече и т.н. Е от време на време почва да "гъргори" ама не съм се нагълтвал с течност и не съм омазвал батерията. Другия редукс просто не съм му навил долната част докрай и се справя горе долу добре.. На 5 6 дръпки дава вкус на препечено което лично аз оправям или с дръпка без да активирам батерията, или за 1-2 минутки не ползвам цигарата и после всичко е наред. :smoking-8570:
Joytech eGo-C upgrade 1000mAh + Mini Vivi Nova + SmokeTech Redux

#26 checho

checho

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 9 posts

Posted На 5.12.12 г. в 09:38

Здравейте,

Не схванах точно как си успял да направиш белята но не е проблем. Просто си взимаш нова глава за около два лева и петдесет сотинки и си пафкай :smiley_emoticons_joint:

То и аз не съм много сигурен, някак си дръпнах фитила и той остана в ръцете ми и се ВНИМАНИЕ "разпарчадоса" т.е.нишките се разплетоха.

Та, да разбирам, че кофти парата и кофти вкуса е от това? Вкуса не мога да го определя, по скоро е на стара вода, влага, мухъл - нещо такова. Може да е от моето измиване на мивката?

#27 Missing

Missing

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 161 posts

Posted На 5.12.12 г. в 12:40

Не е от измиването на мивката...
Както те посъветваха сложи с инова глава... Без фитил няма как да стане номера...
Другото което е не пипайте фитила с пръсти да нямате после вкус на рога и копита (@batko32 го е казвал това и е напълно прав!)

Edited by Missing, На 5.12.12 г. в 12:41.

Joytech eGo-C upgrade 1000mAh + Mini Vivi Nova + SmokeTech Redux

#28 unr3al

unr3al

ъЪ ?

• Участници
  • PipPipPip
  • 78 posts

Posted На 4.02.13 г. в 19:34

Привет !!! Някой да е пробвал адаптерче за Redux, позволяващо ползването на дрипка, а не стандартен мундщук?

Attached Files

#29 Jenevus

Jenevus

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 331 posts

Posted На 4.02.13 г. в 22:51

Привет !!! Някой да е пробвал адаптерче за Redux, позволяващо ползването на дрипка, а не стандартен мундщук?

Каква е идеята? Кусура на Редукса не е мундщука.
Едит: Не съм пробвал.

Edited by Jenevus, На 4.02.13 г. в 22:54.

Ледът се пука, господа съдебни заседатели!

#30 unr3al

unr3al

ъЪ ?

• Участници
  • PipPipPip
  • 78 posts

Posted На 5.02.13 г. в 00:31

Каква е идеята? Кусура на Редукса не е мундщука.
Едит: Не съм пробвал.

Предполагам да ползваш любимата си дрипка. Аз бих пробвал, ако намеря.. :Koshechka_08:

П.с - Вярно, няма да подобри нещо, освен визията и то по преценка на потребителя. Аксесоарче :brunette: :smoking-8570:

Edited by unr3al, На 5.02.13 г. в 00:34.