Имах идея да си купя mini vivi, но нямаше и ми предложиха NEO+. Не е това, което очаквах. Може би е въпрос на вкус, но на мен не ми хареса. От сутринта съм си пак на Redux-a.
малко помощ за NEO+
Started by Niq1234, От 24.11.12, 22:53
25 replies to this topic
Posted На 25.11.12 г. в 12:08
Ами то е както казват хората - кон за кокошка. Как ще ти предложат Нео+ (демек СЕ2) срещу Виви
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo
http://goo.gl/NYLbA
Posted На 25.11.12 г. в 16:06
Аз нерви имам, време не знам, някой друг е открил топлата вода...Разчитам на него.
Може да не съм свикнала, може да е навик, но да...не ми харесва особено много.
Парата е страхотна, но усещането е за много по-топъл/горещ/въздух. Има по-малко усещане за аромата/може да съм свикнала с Redux-a/. Усещането е за пура/ мъжете може да ги кефи, но мен не толкова/. Навика е голямо предизвикателство...с две думи...Redux-а ме кефи повече.
Помогна, помогна да го разглобя. Дали да пиша моите първи впечатления...
vladimirh, благодаря.
няма защо дано съм помогнал
ми да защо да не споделиш впечатленията ти
аха ясно значи не ти харесва особено много
е дай му време да свикнеш с него
Относно течноста давай смело на чешмата. Нищо няма да му стане. Можеш да махнеш мундщука и силикона и да го напълниш с вода, след това е достатъчно да го изтръскаш хубаво и отново си готова за конкурент на топлофикация. С разглобяването не ти препоръчвам, защото си е пипкава работа.
Чудно ми е само, защо така с вкуса... Според мен има уникален вкус, но меже и още да не се е разработил.