Jump to content

Photo
- - - - -

малко помощ за NEO+

• Please log in to reply
25 replies to this topic

#21 Niq1234

Niq1234

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 12 posts

Posted На 25.11.12 г. в 08:53

Имах идея да си купя mini vivi, но нямаше и ми предложиха NEO+. Не е това, което очаквах. Може би е въпрос на вкус, но на мен не ми хареса. От сутринта съм си пак на Redux-a.

#22 Topper

Topper

Изпарител-тарикат :)

• Супер потребители
  • PipPipPipPipPip
  • 1,041 posts

Posted На 25.11.12 г. в 12:08

Ами то е както казват хората - кон за кокошка. Как ще ти предложат Нео+ (демек СЕ2) срещу Виви :smiley_emoticons_joint:
eGO USB 1000mAh/650mAh,eGo atom LR,eGo-T atom,DCT-mod,DCT Tank v1/v2,CE2-mod,Smok Dual coil,OA self made,Genesis self made,CE2 Gigantomizer, KR eGo CC, KR 510 CE2,CE4+,Clear Giant,Smok Skrew,Smok Vivi Tank,R-tank,LavaTube(Sanyo 1800mAh, Samsung 2200mAh),Dream Atomizer,
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo :D
http://goo.gl/NYLbA

#23 ademara

ademara

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 16 posts

Posted На 25.11.12 г. в 13:21

На мен пък ми допада.Не ми дава по-топла пара от вивито. Вече две седмици го ползвам ,мия когато сменям аромата,забърсвам,сипвам течността и ползвам. :smiley_emoticons_joint: Не съм го разглобявала.

#24 Владимир

Владимир

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 19 posts

Posted На 25.11.12 г. в 16:06

vladimirh, благодаря.

няма защо дано съм помогнал :smiley_emoticons_joint:

Помогна, помогна да го разглобя. Дали да пиша моите първи впечатления...

ми да защо да не споделиш впечатленията ти

Парата е страхотна, но усещането е за много по-топъл/горещ/въздух. Има по-малко усещане за аромата/може да съм свикнала с Redux-a/. Усещането е за пура/ мъжете може да ги кефи, но мен не толкова/. Навика е голямо предизвикателство...с две думи...Redux-а ме кефи повече.

аха ясно значи не ти харесва особено много:smoking-8570:

Може да не съм свикнала, може да е навик, но да...не ми харесва особено много.

е дай му време да свикнеш с него :)

Аз нерви имам, време не знам, някой друг е открил топлата вода...Разчитам на него.

Относно течноста давай смело на чешмата. Нищо няма да му стане. Можеш да махнеш мундщука и силикона и да го напълниш с вода, след това е достатъчно да го изтръскаш хубаво и отново си готова за конкурент на топлофикация. С разглобяването не ти препоръчвам, защото си е пипкава работа.

Чудно ми е само, защо така с вкуса... Според мен има уникален вкус, но меже и още да не се е разработил.

#25 Sisq0

Sisq0

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 302 posts

Posted На 25.11.12 г. в 16:11

Стига сте цитирали по сто включени мнения вътре.
Не е много трудно да се цитира само един пост.
[quote.]текст[/quote.] без точките.

:girl_devil:

#26 Владимир

Владимир

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 19 posts

Posted На 25.11.12 г. в 16:12

[quote name='Sisq0' date='На 25.11.12 г. в 16:11' timestamp='1353852693' post='13279']
Стига сте цитирали по сто включени мнения вътре.
Не е много трудно да се цитира само един пост.
[quote.]текст[/quote.] без точките.

:girl_devil:
[/quote]
Намирам го за красиво... :)