Да няма глоби а ?Може ли да ми кажете пред кой магазин на Electrosmoke сте видял да се пуши цигара ?
Може :PPP
Posted На 3.11.12 г. в 11:49
А какво трябва да има изкарано на витрините семки и бонбонки ли? Освен батерии,комплекти,консумативи и течности!И какво точно ще видиш в тоя магазин - витрина като всички остнали - с лепенка на еКаб, бюро, компютър и два стола. Може и да има някоя батерия и някой карт изкаран, но до там. Смях в залата...
Last hope, тези течности ги има във Варна в магазините на electrosmoke. Аз утре ще разгледам новооткрития им в София.
Edited by ovcheto, На 3.11.12 г. в 11:49.
Posted На 3.11.12 г. в 12:31
Да няма глоби а ?Може ли да ми кажете пред кой магазин на Electrosmoke сте видял да се пуши цигара ?
Edited by itsofar, На 3.11.12 г. в 12:31.
Posted На 3.11.12 г. в 12:37
Posted На 3.11.12 г. в 12:43
Напълно съм съгласен."Поживем увидим доживем узнаем выживем учтем"
Колеги , мисля си че отделяме прекалено много време да се занимаваме със "златотърсачите".
Един от призовете за най-лоша инвестиция за годината ще бъде - "отваряне на лъскав магазин за ел цигарки". Витрините преди 1-2 месеца с бесни темпове ги облепяха, а вече започнаха да ги разлепят. Така че не си губете времето с обсъждане на подобен род заведения.
Posted На 3.11.12 г. в 12:52
А какво трябва да има изкарано на витрините семки и бонбонки ли? Освен батерии,комплекти,консумативи и течности!
Например може да се сложи надпис, че батериите НЕ са със 6 месеца гаранция...
Posted На 3.11.12 г. в 12:58
Колега(или колежке), Вие да не би да сте от мениджърите на веригата? Виждам, че регистрацията Ви е от днес. Ако имате желание да подобрявате контрола в магазинната си мрежа, бих Ви насочил към фирми, предлагащи услугата "Таен клиент". Ако не греша има поне 3-4 такива в страната. Иначе магазина за който споменах е във Варна - не вярвам да имате чак толкова много магазини тук. И за да бъда напълно честен с Вас, не пушат точно пред магазина, а на 1-2 метра в страни от него. Не ги глобявайте, моля ви. Вероятно има и други начини да ги убедите, че това което продават е по-добро от миризливите цигари. На първо време можете да им организирате едно обучение за продуктите които продават, както и за тези, които НЕ продават. Веднъж попитах за аромати за никотинови бази на Инавера, а момичето в магазина очевидно не разбра, какво точно я питам.
Желая Ви успех.
Posted На 3.11.12 г. в 13:02
Ами смешно е. Поне на мен. Ама знам ли, може и да има такива, които си мислят, че ще подписват някакви договори или нещо подобно, че да им се налага да седят и по столовете.
А какво трябва да има изкарано на витрините семки и бонбонки ли? Освен батерии,комплекти,консумативи и течности!
Не разбрах само какво общо има гаранцията с интериора на магазините за електронни цигари и това което е изложено във тях, като стока в наличие?
Posted На 3.11.12 г. в 13:03
Глоби няма за сега всеки си отговаря за себе си какво ще пуши.Просто ми е интересно в кой магазин е?Много са магазините,които ползват името на Electrosmoke в цяла България и във Варна.А случайно да не е магазина на Пискюлев ? нормално е да не знае за тези бази на инавера след като не ги продава и все пак не са 1 или 2 фирмите които предлагат течности и още нови фирми ще има .
Posted На 3.11.12 г. в 13:18
Ами смешно е. Поне на мен. Ама знам ли, може и да има такива, които си мислят, че ще подписват някакви договори или нещо подобно, че да им се налага да седят и по столовете.
Не разбрах само какво общо има гаранцията с интериора на магазините за електронни цигари и това което е изложено във тях, като стока в наличие?
Edited by ovcheto, На 3.11.12 г. в 13:21.
Posted На 3.11.12 г. в 13:21
Цялата темата е опит за реклама в чужд сайт, което е нещо повече от спам....Главната тема беше за вида на шишенцата сложих линкове на фирмите производителки на Dekang i Hangsen всички други коментари са чист вид спам !!!!
Posted На 3.11.12 г. в 13:24
Цялата темата е опит за реклама в чужд сайт, което е нещо повече от спам.
...Главната тема беше за вида на шишенцата сложих линкове на фирмите производителки на Dekang i Hangsen всички други коментари са чист вид спам !!!!
Posted На 3.11.12 г. в 13:58
Posted На 3.11.12 г. в 14:17
Ами да, бе, господа - темата беше за течностите.
Казах, че ще отида в магазина да разгледам течностите.
Този форум е много интересен - с преобладаващо мъжко участие. Резултатът е, вместо някой да ти подаде ръка, за да се качиш на пара-ходчето, по-скоро ще те потопят.
Типична българска картинка.
Posted На 3.11.12 г. в 14:26
А още по–добър избор е течност на "Флайвър Арт",според мен !
Edited by Овчаря, На 3.11.12 г. в 14:26.
Posted На 3.11.12 г. в 14:46
ФА нямат класически тютюн! Май си пробвал нещо, което не е ФА, може да е било Ханг Сен...